IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Кои знаци стават за ваши приятели? (1 част)

30 април 2021 19 30

Някои трудно намират общ език

IStockphoto

В днешно време е трудно да кажем, че имаме истински приятели. Много пъти се разочароваме от хора, които смятаме за такива, но всъщност са поредните използвачи, на които едва ли можем да разчитаме. Въобще, човешките взаимоотношения са доста сложни и няма единно правило за това как да бъдат успешни. Но ако не се разбираме с някого и се чудим къде е причината, то не бива да се обвиняваме, защото според астрологията, понякога просто нямаме общ език с представителите на определени знаци.

Зодиакът се разделя на четири групи, водени от различни елементи – огън, земя, въздух и вода. Така например по-дръзките хора се разбират повече с въздушните, а пък земните, които са по-кротки по нрав, пасват за приятели на по-чувствителните – водни зодии.

Кои знаци стават за ваши приятели?

Първо ще разгледаме зодиите от Овен до Рак:

Овен (21 март – 19 април)

Най-добри приятели: Овен и Близнаци

Овенът няма проблем със завързването на връзки. И макар общуването му с човек от същата зодия да е сблъсък на два ината, може да се получи добро приятелство, което да продължи цял живот. Но не и интимна връзка, която би била катастрофална.

Иначе, що се отнася до приятелство с Близнаци, може да се каже, че заедно с Овена те могат хем да се смеят, хем да плачат. Остроумието на Близнаците и способността на другите да виждат положителната страна на всяко нещо, ги прави чудесна за забавление двойка.

Телец (20 април – 20 май)

Най-добри приятели: Дева и Рак

Телецът не обича промените, затова търси по-надеждни приятели и именно Девите са такива. Те винаги са подготвени за всякакви бури и сътресения и минават през тях доста спокойно. Двамата не са най-големите авантюристи, но заедно могат да изпробват нови неща.

Телецът е земен знак, а Ракът обича домашния уют. Двамата могат да не излизат от вкъщи по цял ден, по което си приличат. Те винаги ще си намерят интересно занимание у дома, но за някои са прекалено скучни.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Най-добри приятели: Везни и Лъв

Като два въздушни знака, Близнаците и Везните имат най-доброто сходство в характерите и общуването между тях е на високо интелектуално ниво. Те понякога биват смятани за аутсайдери, но съберат ли се на едно място, могат да говорят по теми и посещават по-изтънчени събития.

Иначе що се отнася до приятелството на Близнаците с Лъвовете, понякога те са врагове, които обичат да са в центъра на вниманието. Но когато разговарят спокойно, виждат, че си говорят на един език. Лъвът винаги ще каже истината на Близнаците, с което двамата се допълват.

Рак (21 юни – 22 юли)

Най-добри приятели: Риби и Козирог

Риби: Когато два водни знака се съберат, нещата просто вървят по конец. Ракът и Рибите са изключително съпричастни с проблемите на другите и могат да намерят утеха у другия. Може да са заедно с часове, без след това да чувстват, че човека насреща ги е изтощил. Напротив, искат да се видят отново, при това скоро.

Иначе Ракът и Козирогът са противоположни знаци, но ги обединява това, че са доста отговорни. Първият има големи изисквания от приятелите си и вторият определено ги покрива, с което никога не могат да се разочароват.

Кои знаци стават за приятели на останалите в зодиака, вижте утре в Tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари