IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec

Според зодията: Защо допускате другите да ви контролират?

14 април 2021 17 30

Близнаците оставят друг да решава вместо тях, Рибите правят всичко в името на мира

Istock

Астрологията може да ви помогне да разберете дали оставяте другите хора да ви манипулират и контролират, а най-вече защо го правите. Вашият зодиакален знак показва кои са най-уязвимите ви страни, които могат да провокират желанието за злоупотреба с вашата личност, било то от вашия постоянен партньор, от колегите и приятелите ви или от близките ви. Ето и повече по темата:

Овен

Вие не обичате да се задълбочавате в мислите си и хората са наясно с това. Щом сте Овен, вие сте склонни да действате въз основа на емоциите си и не анализирате много-много поведението си. Заради това понякога допускате грешки, а близките ви се възползват от вашето чувство за вина и ви карат да се огъвате по тяхна воля. Всъщност вие се гмуркате напред с главата във всички сфери на живота, към които изпитвате страст, а някои хора успяват да се възползват точно от тази ваша склонност.

Телец

За разлика от представителите на Овен, вие не сте толкова лесни за разгадаване. Вие сте силна, упорита и независима личност. Рядко се вслушвате в съветите или мненията на близките си и затова е много трудно другите хора наистина да злоупотребят с вас или да ви манипулират. Но все пак и вие си имате своята слабост и тя е любовта. Практически сте готови на почти всичко, за човека, в когото сте истински влюбени.

Близнаци

Вашата нерешителност е това, което ви прави най-уязвими. Хората знаят, че винаги се колебаете дълго, преди да стигнете до реално решение за каквото и да било. За разлика от Овена вие никога не действате по прищявка, в за всичко умувате и се чудите. Това пък затормозява съзнанието ви с различните опции и на практика накрая вие се оставяте някой друг да вземе решението вместо вас. По този начин вие позволявате на другите да упражняват контрол над вас.

Рак

Щом сте Рак, вие сте истински разумен и добросърдечен човек. Вие сте много грижовни и винаги мислите за онези хора, които са изпаднали в нужда. Именно поради непреодолимите ви доброта и съчувствие, в крайна сметка, другите могат да злоупотребят с вас и дори да ви се качат на главата. Склонни сте да поемете вината за неща, за които изобщо не сте виновни и да се превърнете в изкупителна жертва за чуждите грешки.

Лъв

Вие винаги намирате начин да бъдете център на вниманието и като цяло гледате всичко да се върти около персоната ви. Вие сте пълната противоположност на внимателния и грижовен Рак. Винаги се грижите първо за себе си. Ето защо хората могат да ви манипулират, подтиквайки ви да направите нещо конкретно, което уж може да ви е от полза в дългосрочен план. А всъщност те могат да ви подведат и/или заблудят доста успешно и напълно умишлено.

Дева

Вие сте много несигурни в своята мъдрост и интелектуална мощ. Затова имате ненаситна нужда хората да ви правят комплименти за вашите качества. Ето защо няколко мили думи от даден човек към вас и вие вече сте готови да му угодите за всичко! Буквално имате сили да преместите планини за хората, които ви ласкаят и/или ухажват хитро, без да се замислите дали всъщност те нямат користни цели.

Везни

Вие сте социално активна личност, която винаги търси взаимодействие с хората – така се захранвате с положителна енергия. Най-лесният начин да ви накарат да направите нещо, което обикновено не бихте направили, е да ви убедят, че това е в името на общото благо. Вие сте доста лековерни и все си мислите, че всички около вас ви мислят доброто, а то невинаги е така. Не можете да повярвате в скритите мотиви на привидно любезните и усмихнати хора около себе си.

Скорпион

Ако сте Скорпион, то вие сте една от малкото зодии, които са доста трудни за манипулиране и контролиране. Подобно на Телеца, вие сте известни с това, че сте силни по своята същност и винаги стоите здраво стъпили на краката си. Вие също сте много отмъстителен човек и затова хората винаги се замислят, преди да се опитат да злоупотребят с вас. Склонни сте да се оставите под контрола само на човек, към когото изпитвате огромни респект и уважение.

Стрелец

Нуждата ви да се чувствате харесван и желан навсякъде понякога ви изиграва лоша шега. Мразите да не ви канят по партита или вечери. Мразите, когато не ви се даде възможност да бъдете в центъра на вълнуващи събития. Най-бързият начин да манипулират поведението ви е да ви накарат отчаяно да искате да бъдете включени в нещо. Просто ако ви изолират от останалия свят, вие ще се побъркате и ще сте готови на всичко, само и само да не бъдете аутсайдер.

Козирог

Известно е, че Козирозите са много мили и съпричастни хора. Те много приличат на Раците. Имат склонност да поставят нуждите на своите близки пред своите собствени, в повечето случаи. И така в известен смисъл се оставят да бъдат контролирани и манипулирани. Човек може просто да ви разкаже тъжната си история и вие бързо ще се почувствате зле за това, че сте имали повече късмет от него и ще се постараете да му помогнете, каквото и да ви коства това.

Водолей

Мразите да се кланяте на авторитети. Мразите всяко подобие на статукво, структура и ред. В същото време е доста изненадващо. че много лесно се оставяте на друг човек да налага властта си над вас. Хем сте непокорна личност, хем давате възможност на индивидите с по-силна воля и по-властен характер да ви повлияват по определен начин. Хубавото е, че обикновено бързо се осъзнавате, че сте позволили някой да ви манипулира.

Риби

Риби е една от зодиите, които най-лесно се оставят другите да злоупотребяват с тях. Те са доста доверчиви и добронамерени като личности и като цяло на хората не им е особено трудно да налагат контрола си над тях. Представителите на тази зодия искат близките им винаги да бъдат щастливи, доволни и усмихнати, и са готови да положат големи усилия само мир да има. Дори ако това означава да направят нещо, което не им допада или е срещу волята им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари