IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Какво да приемете в живота си с отворени обятия

6 май 2021 19 30

Ако сте Лъв, приемете че не всеки ще ви харесва

Istock

Днес светът се движи с много бързи темпове и в резултат на това много хора пренебрегват нещата, които ги притесняват, вместо да им обърнат внимание и да ги приемат. Това обаче им вреди в дългосрочен план. Рано или късно ние се сблъскваме с тези неща. Затова, в името на това да живеем по-добре, ние трябва да приемем някои свои характеристики или недостатъци и/или да се преборим с тях, въз основа на зодиакалния си знак.

Ето и кои са те:

Овен – приемете, че статичността е част от живота

Овните са авантюристични и независими, за тях не е проблем да отидат на самостоятелна експедиция в неизвестното. Те обаче се борят с рутината и съсредоточаването, а те често са необходими за постигането на житейските им цели. Овенът трябва да се откаже от идеята, че животът е безкраен екшън филм, в който всеки ден е различен и по-вълнуващ от предишния. Ако сте Овен, научете се да се задържате на едно място за по-дълго време.

Телец – приемете, че и друг може да командва парада

Всеки Телец трябва да приеме в живота си факта, че не всеки, който се опитва да се доближи до него, иска да му отнеме кормилото и/или да го подчини. Вие имате доминиращ характер, но трябва да разберете, че не всеки път можете да сте в ролята на командир. Ще има моменти в живота ви, когато ще трябва да отстъпите ръководната роля на някой друг – на човек, когото обичате и/или уважавате. Това не значи, че ще позволите на този индивид да ви притежава или променя.

Близнаци – приемете креативността си

Известно е, че Близнаците трудно се решават да направят и най-вече да довършат нещо конкретно в живота си, просто защото искат да участват във всички възможни проекти едновременно, ако може. Те са толкова непостоянни, че редовно си сменят хобитата и мечтите, което дразни околните. Това произтича от тяхната най-голяма сила: страстта им за живот. На кого му пука какво мислят другите хора? Приемете и се радвайте на вашето енергично, жизнено и креативно аз! Не всеки го притежава!

Рак – приемете философски човешките недостатъци

Раците имат невероятната способност да обичат всички хора, особено тези от по-близкия си кръг. Но с това идва и склонността им да бъдат по-раними и чувствителни и да понасят често удари и шамари от другите. Ако сте зодия Рак трябва да се научите да гледате на отношенията и на човешкия характер малко по-философски. Загърбвайте хората, които са ви разочаровали и не се сещайте повече за тях. Вперете поглед в бъдещето, където ще срещнете личности, които наистина ще ви ценят и уважават.

Лъв – приемете, че не можете да се харесате на всички

Лъвовете трябва да се откажат от нуждата си да бъдат хвалени от другите за щяло и нещяло, само и само, за да се чувстват уверени в себе си. Овациите са сигурен начин, че ще се почувствате обичани и ценени, но не може да искате целият свят да ви харесва и само това да ви кара да се чувствате добре. Трябва да можете да приемете и факта, че ще се намерят хора, които ще ви критикуват, които ще ви завиждат, на които няма да сте симпатични и в това няма никаква драма. Тези хора ще ви мотивират да ставате по-добра версия на себе си.

Дева – приемете, че не всичко трябва да става по план

Девите трябва да се откажат от убеждението си, че всичко трябва да бъде планирано и подредено предварително, за да може да стане идеално. Малко спонтанност в живота е задължителна и дори ще е здравословна за вас, ако сте родени под този знак! Бъдете себе си през повечето време от живота си, но когато се появи някаква необикновена възможност – яхнете вълната. Научете се да бъдете малко по-лекомислени, малко по-неразумни, малко по-рискови натури.

Везни – приемете, че не можете да решите проблемите на всички

Везните трябва да се научат да се освобождават от тежестта на чувствата на другите хора. Ако сте родени под този знак, много е възможно да попивате от емоционалните нужди и товар на другите хора и все да се стараете да им угодите, да им разрешите проблемите и т. н. Хубаво е да сте съпричастни към болката на близките си, но това е едно доста изтощително качество. В края на краищата трябва да се освободите от това бреме и да се притеснявате за собствените си дела и да се грижите основно за себе си.

Скорпион – приемете, че и вие грешите понякога

Скорпионите трябва да се откажат от необходимостта си да бъдат прави през цялото време и във всяка една ситуация. Те винаги искат да спечелят спора, дори и да трябва да платят висока цена за това, като например да развалят дадена своя връзка или отношения. Разберете, че дори да сте победител в дебата, може накрая да се окажете в ролята на губещия. Бъдете малко по-толерантни, опитвайте се да вниквате в чуждата гледна точка и приемете, че понякога и вие може да сте в грешка.

Стрелец – приемете, че флиртът не отваря всички врати

Хората, родени под знака на Стрелеца, са очарователни и харизматични по природа и затова вярват, че флиртът може да им отвори всички врати по пътя им. Е, не е точно така. Разберете, че ще има ситуации в живота ви, в които ще трябва да положите повече усилия, за да ви приемат. Ще има моменти, в които ще трябва да подходите по-сериозно. Също така разберете, че е възможно флиртът да ви затвори определена врата, защото с него можете да нараните емоциите на хора, близки до вас.

Козирог – приемете, че трябва да станете по-открити и сговорчиви

Козирозите трябва да се опитат на всяка цена да смекчат външната си, хладна, а понякога направо студена, обвивка. Ако сте от този знак, опитайте се да бъдете малко по-сговорчиви, малко по-усмихнати и по-отзивчиви към другите. Разберете, че всяка една връзка в живота ви ще бъде по-качествена и по-добра, ако вложите малко повече усилия в нея. Хората понякога се уморяват в опитите си да стигнат до същността ви, по-лесно ще е, ако вие самите ги пуснете по-близо до себе си.

Водолей – приемете, че сте тук, за да правите промени

Представителите на зодия Водолей се раждат с усещането, че са загрижени за света много повече от всички останали от своето обкръжение. Дори и да е така – това е вашият подарък от Вселената! Приемете, че вашето чувство за обществена и социална отговорност е много по-силно от това на много други хора. Но именно това, че сте новатор и визионер ви прави толкова различни и специални в очите на всички. Водолеите са моторът, който променя света към по-добро – помнете това!

Риби – приемете, че сте по-добри, отколкото смятате

Рибите трябва да приемат факта, че всеки човек може да бъде малко или много неуверен в себе си на моменти и в това няма нищо страшно. Ако сте от тази зодия, разберете, че вие сте креативен, умен и добър човек и че често хората ви харесват и ценят много повече, отколкото вие самите се харесвате и цените. Ако имате проблеми със самочувствието, водете си дневник, в който да си записвате всички прекрасни неща, които хората казват за вас. Четете си го от време на време, особено когато усетите някаква неувереност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари