IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какъв съквартирант сте според зодията си?

14 май 2021 17 30

Какво е да живееш под един покрив с представител на всяка една от 12-те зодии?

Istock

Животът със съквартирант може да ви научи много на това как да общувате по-добре, как да правите компромиси и как да се адаптирате към навиците на друг човек. Ако планирате да заживеете на квартира с някого, това до голяма степен може да ви бъде от полза. Съквартирантът може да внесе радост и веселие в живота ви, но може и доста да ви изнерви. За да се чувствате добре, хубаво е да сте наясно с темперамента на потенциалния си бъдещ съквартирант.

Бихте могли да си направите някои предположения за характера и навиците на този човек, базирано на неговия зодиакален знак. Ето и повече по темата:

Овен

Хората от този знак са с огнен темперамент и са доста шумни на моменти. В апартамента ви може да цари спокойствие, но изведнъж Овенът да се прибере и да пренесе всичките си бурни емоции в квартирата, а това да ви напрегне. От друга страна с този човек ви очакват доста забавления. Ако случайно вие сте интроверт, то Овенът ще ви помогне да излезете от черупката си.

Телец

Хората от този знак са прекрасни съквартиранти, които обичат спокойна и приятна обстановка. Те няма да ви безпокоят много, но могат да ви притеснят, ако нещата не вървят според тяхното виждане. Телецът няма да е съгласен да каните приятелите си в по-късните часове на вечерта, например. Ако нещо не му харесва във вашето съжителство, той няма да се притесни да ви го каже директно.

Близнаци

Свръхобщителната личност от зодия Близнаци ще кани гости в квартирата ви най-редовно и това може да ви омръзне в даден момент. Имайте предвид, че хората от този знак обичат купоните и забавленията, но пък в тяхната компания никога няма да се чувствате самотни. Близнаците винаги ще са готови да проведат разговор с вас, за нещата които ви вълнуват или притесняват.

Рак

Съквартирантът ви от този знак, ще гледа да се съобразява с вас и никога няма да ви изнервя или критикува преднамерено. Хората от знака Рак са доста докачливи, така че вие също ще трябва да внимавате да не нараните чувствата им с някакъв негативен коментар. Имайте предвид, че Ракът може да ви бъде страхотен приятел и като цяло да се грижи за вас!

Лъв

Да имате съквартирант от зодия Лъв, понякога може да е твърде голямо предизвикателство. Личностите от този знак обичат да са център на вниманието, а когато това не им се получи, те стават доста мрачни и изнервени. Те обаче са наистина любезни и лоялни хора, които винаги ще ви подкрепят в ситуации, в които ще имате нужда от опора.

Дева

Девите са перфекционисти, които ще поддържат квартирата ви чиста, подредена и свръхорганизирана, така че вие може да не се притеснявате за нищо. Проблемът им е, че те са много педантични и немарливостта към детайлите ги изнервя доста. Буквално може да ви бъде трудно да се отпуснете в дома си, докато срещу вас стои съквартирантът ви от зодия Дева.

Везни

Хората от този знак са балансирани, миролюбиви и никога няма да влязат в излишен спор или конфликт с вас. Те ще живеят според вашите правила, защото мразят напрежението в житейски план и ще гледат да го избегнат на всяка цена. Това може да изглежда като положителна черта, но може да се окаже и вид лицемерие и те всъщност тайно да не могат да ви понасят.

Скорпион

Представителите на тази зодия са мистериозни и манипулативни. Не очаквайте те да направят компромиси, за да живеят в по-голяма хармония с вас. По-скоро вие ще трябва да се нагодите към тях, а това може да се окаже и трудно. Скорпионът обича да командва и рядко взема под внимание мнението на другите хора, включително и на съквартирантите си.

Стрелец

Споделянето на едно пространство с приключенската и вълнуваща личност на Стрелеца може да бъде чудесно преживяване. Съквартирантът ви от този знак ще бъде готин, но пък може да се окаже малко разхвърлян и да се разсейва неволно, когато трябва да си плащате сметките. Стрелците не са много добри в изпълнението на обещания, така че, избягвайте да разчитате на тях.

Козирог

Козирозите са инициативни хора, които обожават графиците и планирането. Те ще действат като мотиватор в живота ви, като непрекъснато ще ви подтикват да довършвате започнатите си дела. В даден момент това може да ви дотегне. Вие ще искате да се отпуснете в стаята си, а Козирогът ще ви кара я да напазарувате, я да пребоядисате, я да поправите нещо счупено и т. н.

Водолей

Индивидите от този знак обикновено са твърде заети със своя собствен свят, така че не очаквайте да ви обръщат много внимание, като дори може и да не разговарят много-много с вас. Те обичат да остават сами, така че гледайте да не навлизате в личното им пространство. Все пак съквартирантът Водолей може да се окаже една приятна, интелигентна и дори интригуваща компания за вас.

Риби

Рибите са много творчески ориентирани, така че ако някога имате нужда от съвет по лични и професионални въпроси, те ще ви го дадат с удоволствие, но ще пречупят всичко през една по-различна призма. Те също така обичат да харчат пари за декорация и мебели, така че ако живеете с Риби, квартирата ви може да прилича на дизайнерски апартамент.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари