IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

18 май 2021 17 30

Астрологична прогноза за периода 17 – 23 май

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица? Tialoto.bg ви предлага хороскоп за периода 17 – 23 май. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Със сигурност ще сте в състояние да преодолеете препятствията, които биха се изпречили на пътя ви през тази седмица. Периодът като цяло ще е спокоен и без сериозни сблъсъци. Негативните тенденции ще са свързани с отношенията и то най-вече с деловите. Имайте предвид, че много по-лесно ще постигнете целите си, обединявайки усилията на екипа, отколкото самостоятелно. Що се отнася до разправиите у дома, придържайте се към еврейската мъдрост, че няма смисъл да си късате нервите, за това не се плаща.

Телец

Доста странен период, в който събитията ще се развиват бавно, на моменти дори отегчително. Най-странното обаче е, че изненади няма да липсват, а на всичкото отгоре повечето от тях ще са неприятни. Приемете ги с прословутото си непоклатимо спокойствие, дори да ви се стори, че целият свят се е настроил против вас. Усещането е заблуждаващо. Просто трябва да приемете фактите такива, каквито са и с абсолютната увереност, че ще се променят. С най-големи затруднения ще се сблъскат представителите на вашия знак с творчески професии. Ще оползотворят времето си правилно, ако насочат усилията си към уреждане на скучни делови въпроси.

Близнаци

Ще сте доста по-чувствителни и по-съпричастни от обикновено. При такива обстоятелства е желателно да ограничите контактите с непознати. Да не приемате твърде лично проблемите на околните и да не си поставяте прекалено амбициозни цели. Работоспособността ви ще е леко по-ниска, но бихте могли да я компенсирате с подобряване на организацията си на работа и максимално оползотворяване на времето си със смислени, а не със странични дейности. Анализирайте постигнатото до момента, за да придобиете ясна представа дали тактиката ви е правилна или не. Преценявайте възможностите си обективно и ще успеете да ги комбинирате с желанията.

Рак

Преживяванията ще са разнообразни. Особено емоционални ще са моментите, засягащи личния ви живот. В тази насока събитията могат да се развиват диаметрално противоположно в зависимост от вашето поведение. Бихте могли както да подобрите отношенията си и да изгладите противоречията, така и да ги докарате до критично състояние. Понятието „съвместимост между характерите“ има съвсем конкретно съдържание и обикновено е резултат от едновременните усилия на участниците. Опитайте се да създадете баланс между професионалните задължения и личните интереси. Не прекалявайте с разходите. Придържайте се стриктно към правилата, особено в края на седмицата, когато Сатурн ще премине в ретроградно движение.

Лъв

Контактите ще са интензивни, но невинаги приятни. Единственото, което не бива да правите през тази седмица е да реагирате на принципа: „око за око, зъб за зъб“. Ако един или повече от събеседниците ви изнервят, ако сте абсолютно сигурни, че умишлено създават неприятности и ви провокират, то дистанцирайте се своевременно, спокойно и без да се обвързвате с конкретни уговорки. Непроницаемото ви поведение ще ги озадачи и обезоръжи повече от всичко друго. Предстоят и събития, които ще ви се случат за първи път. Ще са приятни, може би леко неясни, но окуражаващи. Осигурявайте си лично време, в което да можете да обмислите и анализирате самостоятелно преживелиците си, както и следствията от тях.

Дева

Подгответе се психически, че през тази седмица почти непрекъснато ще се налага да се съобразявате с обстоятелствата. Предстоят изненади. Често ще трябва да се заемате с дейности, в които нямате много, а може да нямате и никакъв опит. Този факт може и да ви обезпокои, но не го показвайте външно. Потърсете информация в мрежата, комбинирайте и не се съмнявайте в себе си. Окончателният резултат със сигурност ще отговори на очакванията ви, а още по-хубаво е, че ще сте усвоили нови умения, които все някога ще ви потрябват. В областта на личните отношения също предстоят промени, но ефектът от тях няма да е съвсем ясен. Реагирайте разумно.

Везни

Постарайте се да разпределите силите си равномерно между професионалните и домашните задължения. Енергетиката ви ще е леко нестабилна и почти ежедневно ще имате нужда от съдействие. Бъдете внимателни, помолете с усмивка и всички ще са готови да ви услужат. По същия начин се дръжте и с близките, ако искате да ги спечелите за инициативите си. Особено вредни за отношенията ви ще са проявите на егоизъм и пристъпите на ревност. Преценявайте действията си така, че да не предизвикате подобни съмнения. Участвайте активно в организацията на всички видове развлечения. Благодарение на тях ще сте достатъчно работоспособни.

Скорпион

Присъщата ви проницателност в комбинация с наблюдателност ще са ви изключително полезни. Ще забележите не един и два опита да ви подведат, измамят, вкарат в някакви мошенически схеми. И като се има предвид, че сте майстори на саркастичните отговори и многозначителните заблуждаващи жестове, то със сигурност ще успеете да „завъртите на малкия си пръст“ потенциалните изнудвачи. За да поддържате тонуса си стабилен ще ви е нужна физическа активност. Не е нужно да е продължителна, а да е редовна. Най-подходящи за този период са водните спортове, които ще се отразят положително не само върху тялото, но и върху психиката ви.

Стрелец

С какво темпо и в какво направление ще действате през тази седмица зависи изцяло от вас. Събитията ще се развиват предвидимо и в обичайния си ритъм. Придържайки се към тях ще можете да подбирате заниманията според предпочитанията си. Ще можете също така да ги променяте, редувате… изобщо, да подреждате дните си по своя воля. Отношението на околните ще е добронамерено, а близките ще дават интересни идеи за развлечения, които не сте пробвали до момента. Не им отказвайте, макар че може да са свързани с малко по-високи разходи. Скоро ще ги наваксате от работа, която сте свършили за удоволствие, а не за печалба.

Козирог

Ще напреднете бързо, ако успеете да се преборите с консерватизма си. Част от задачите ви ще са необичайни и ще се справите по-убедително, ако приложите нови методи на работа. Успоредно с това ще привлечете вниманието на колегите от екипа и дори онези, които никога не са предлагали съдействие, ще са готови да ви помогнат. Отношенията ще придобият нов облик. Шегите и закачките ще заменят обичайните разправии и противоречия. Осъзнавайки, че в дъното на промяната сте самите вие, може да се замислите и върху вредните си навици и да започнете трудната борба с тях. Не се натоварвайте с допълнителни задачи, за да разполагате и с време за почивка.

Водолей

Както знаете, Юпитер излезе от вашия знак, а в средата на седмицата Сатурн ще „зависне“ в стационарно, за да премине няколко дни по-късно в ретроградно движение. При тези обстоятелства е желателно да намалите темпото. Да прегледате изоставените проекти, да си изясните причините за стопирането им. Продължете изпълнението на онези, за които вече разполагате с подходящи условия и стриктно се придържайте към правилата. Обстановката ще е спокойна, ще разполагате с време за размисъл достатъчно, за да преодолеете страховете си. Не се преуморявайте и помнете, че целта невинаги оправдава средствата.

Риби

След навлизането на Юпитер във вашия знак ще сте много по-устойчиви, ще формулирате концепциите си много по-лесно и като цяло ще сте много по-сигурни в себе си. Нищо няма да е толкова сложно, колкото ви е изглеждало преди. Въображението ви ще работи „на бързи обороти“ и ще ви подсказва лесни за изпълнение варианти дори за най-засуканите казуси. Важното в случая е да осъзнаете, че успехите ви „не падат свише“, а са закономерен резултат от вложените преди време усилия. Придържайте се към принципите си и не променяйте първоначалните планове, ако нищо не ви принуждава да го направите. На моменти напрежението ще се повишава, обаче ако не се паникьосвате и не отлагате започнатото, ще се справите с всичко благодарение на прословутото си трудолюбие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари