IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 май

26 май 2021 08 50

Ето какво да очаквате днес

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не оповестявайте публично нито решенията, нито намеренията си. В изблик на радост може да предизвикате нечия завист и проблемите да ви връхлетят оттам, откъдето най-малко очаквате.

Телец

В случай, че имате намерение да оформяте документи и разчитате на съдействие от държавната администрация, направете си предварително автотренинг на търпението. Повтаряйте си, че не бива да „излизате от релси“, защото проектите ви не само няма да напреднат, ами може да ви поставят и някакви допълнителни абсолютно нелогични условия.

Близнаци

Преглеждайте внимателно електронната си поща и не отваряйте съобщения от съмнителни респонденти, както и прикачените файлове към тях. Съществуват предпоставки за вреди, засягащи комуникацията и техническото ви подсигуряване.

Рак

Нови партньори ще се опитат да влязат във връзка с вас и да предложат сътрудничество. Не скъсявайте дистанцията, докато не се убедите в безкористните им намерения. Не е желателно да променяте характера на връзките си от делови в романтични или обратно.

Лъв

Творческият ви потенциал е силен, вдъхновението – също. Анализирайте стари занимания, от чиито резултати не сте доволни. Със сигурност ще попаднете на „находка“, която ще е или ваша неволна грешка, или умишлено нанесена вреда от друг участник в работата. Фактите ще са достатъчни, за да се сетите кой се опитва да ви пречи.

Дева

Ще се наложи бързо да актуализирате текущата си работа или да внесете съществени корекции. Направете го самостоятелно и по възможност без да става достояние на колегите или шефа ви. Положителният резултат ще е видим почти веднага.

Везни

При уреждане на някои финансови въпроси ще се натъкнете на затруднения. Най-вероятно ще са формални и свързани с погрешно обработени документи. Ако се мобилизирате и не се стресирате излишно, ще разполагате с достатъчно време за създаване на нови книжа.

Скорпион

Ограничете разходите и се въздържайте от инвестиции, дори да ви се струват незначителни. Ако въобще получите някаква възвръщаемост от средствата, вложени днес, тя ще е далеч по-ниска от очакванията ви.

Стрелец

По време на пълнолуние и Лунно затъмнение във вашия знак е желателно да намалите темпото и да овладеете емоциите. Преценката ви за фактите ще е твърде илюзорна, за да взимате важни решения. Ограничете дейностите си в рамките на обичайното и се придържайте към познати процедури и методи на работа.

Козирог

Ще се наложи да прегледате задълбочено голямо количество данни, пряко свързани с работата ви. Ще ви подскажат различна гледна точка към текущата работа и ще ви „просветне“ как да улесните изпълнението ѝ. Колкото по-бързо направите корекциите, толкова по-убедителни ще са резултатите.

Водолей

Придържайте се към правилата и към старата мъдрост: пет пъти мерѝ, един път режѝ. Ползвайте информация само от доказали достоверността си източници като въпреки това я проверявате и сравнявате. Заблудата, дори и малка, може да причини достатъчно големи неприятности.

Риби

Изненадващо и малко странно „миналото ще ви застигне“. Ще се срещнете с някого, с когото не сте в добри отношения и не бихте желали пътищата ви да се пресичат. Не подновявайте старите конфликти, дори и да сте засегнатата страна. Няма да почувствате удовлетворение, а още по-дълбоко недоволство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

titia ( преди 2 години )