IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Какво ви вбесява от дъното на душата?

24 юни 2021 17 30

Разберете от какво ви избива студена пот, базирано на вашия зодиакален знак

Istock

Светът е пълен със стресори във всекидневния ни живот, които ни изнервят, а някои ни вбесяват много повече от други. Говорим за случки и събития, които за един човек може да не са кой знае какво, но друг – да излезе от равновесие за часове напред.

Вижте какво ви вбесява най-силно, базирано на вашия зодиакален знак:

ОВЕН: НЕДЕЛНИТЕ ШОФЬОРИ

Няма нищо по-вбесяващо за активните, бързо движещи се хора от зодия Овен от това да бъдат блокирани в задръстване, когато наистина са под напрежение, да чакат на опашка, където пък някой да реши да ги предреди, или пък да се движат зад някой неделен шофьор. Особено, когато дори не е неделя!

ТЕЛЕЦ: РЯЗКА ПРОМЯНА В ПЛАНА

Телците са създания, които имат нужда от стабилност. И така, когато получат внезапно обаждане, в което им се съобщава рязка промяна в плана (било то в личния, или в професионалния им живот), те са абсолютно разтърсени. Сменяйте плановете на Телеца само в неизбежна ситуация!

БЛИЗНАЦИ: ХОРА БЕЗ МНЕНИЕ

Близнаците обичат да говорят за нещата. А какво прави един разговор/дебат интересен? Различните гледни точки и перспективи за нещата, естествено. Близнаците презират от дъното на душата си хората без позиция, които винаги са „пас“ или от типа „въздържал се“, когато ги попиташ за мнение.

РАК: ВСИЧКО

Ракът е най-лабилният в емоционален план знак. Той винаги има в главата си няколко възможни супер лоши сценария за всяка една ситуация. Ето защо той винаги е подготвен и носи в себе си лепенки, спирт, швейцарско ножче и т. н. Всичко, което се случва, навсякъде и по всяко време, може да извади от равновесие човека от тази зодия.

ЛЪВ: ДРУГ ЧАРОВНИК

Лъвовете са свикнали да бъдат обожавани заради вродените им чар и харизма. Така че можете да се обзаложите, че пулсът им ще ескалира, когато са в присъствието на друг наистина очарователен и забавен човек. Особено ако този човек приковава повече погледи към себе си и видимо получава повече внимание и уважение от Лъва.

ДЕВА: НЕЯСНО РАЗДЕЛЕНИЕ НА ТРУДА

Когато Дева чуе от свой колега или близък: „О, просто ще се разберем кой да го направи“, тя знае, че това означава, че в крайна сметка тя ще свърши цялата работа. Девата се вбесява най-много, когато някой ѝ прехвърли своите ангажименти и отговорности, без тя да си е предложила услугите. Да, Девата ще свърши нещата по най-добрия възможен начин, но просто няма да е справедливо!

ВЕЗНИ: ДА ГИ СЛОЖАТ НА „ГОРЕЩИЯ“ СТОЛ

Няма нещо, което да вбеси по-лесно и бързо човек от зодия Везни, от това да го накарат да вземе бързо решение, от което да зависят и други хора. Везните имат нужда да помислят, да се консултират, да анализират от всеки ъгъл, от всяка гледна точка. Поставянето им на „горещия“ стол и изискването за бърза реакция от тях, ще им донесе огромно количество студена пот.

СКОРПИОН: НЯКОЙ ДА РАЗКРИЕ ТЯХНА ТАЙНА

Скорпионите не обичат да се доверяват на хората, дори и на най-близките си. Те не се чувстват удобно да разкриват своите тайни, най-съкровени мисли и/или детайли от живота си и затова ги държат скрити в себе си. Така че, когато някой разкрие тяхна тайна и им го каже, те се чувстват силно уязвени и вбесени, че този човек е дръзнал да навлезе в личното им пространство без разрешение.

СТРЕЛЕЦ: ДРЕСКОД

Стрелците обичат свободата и ненавиждат ограниченията от всякакъв вид. Те живеят живота с мотото да угаждат на всяка своя прищявка. Ако се опитате да им наложите някакъв вид дрескод, душата им ще започне да се бунтува. Заявете им, че трябва да се появят в строга черна рокля до земята и на висок ток и те ще дойдат в небрежна, къса рокля и с обувки на равна подметка.

КОЗИРОГ: ЛИПСАТА НА ДРЕСКОД

Козирозите са пълната противоположност на Стрелците. Те изискват ясен набор от стандарти, които да могат да спазват. Ако например отиват на мероприятие/събитие, без насоки и без ясни правила, те ще се чувстват несигурни в себе си. Козирогът се вбесява от неяснотата, от липсата на критерии, от лошата организация и от хора, които му губят времето.

ВОДОЛЕЙ: РАЗЛИЧНОТО МНЕНИЕ

Водолеите обикновено са толкова сигурни в себе си и в своите догматични убеждения, че могат буквално да излязат извън контрол, ако попаднат в компанията на човек, който е твърдоглав като тях. Водолеят се вбесява, когато общува с хора, които също имат категорични, но съвсем различни от неговите мнения и то по всички важни въпроси.

РИБИ: ИЗНЕРВЕНИ ХОРА

Наистина, Рибите са необикновени емпати и могат да усещат настроенията на другите хора почти толкова силно, колкото и своите собствени. Именно затова хората от този знак се вбесяват и напрягат най-много, когато са в компанията на други изнервени, яростни личности. Те дори не усещат защо го правят, просто попиват от чуждата енергия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари