IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пет зодии, които ще се "къпят" в любов през лятото

25 юни 2021 17 30

Кои ще са щастливците?

Снимка: Istock

Лято 2021 е изненадващо мистично и съдбоносно време, защото започва с коридора на затъмненията и ретроградния Меркурий. Такива периоди се случват само два пъти в годината, което означава, че те носят безпрецедентни срещи, които ще се помнят за цял живот.

Заслужава да се отбележи, че някои моменти от това лято ще повторят събитията, които са се случили преди 12 години.

Стрелец

През лятото на 2021 г. представителите на огнения Стрелец ще бъдат главни герои. По отношение на събитията в края на юни и юли може да се случи кармична среща или да възникне усещане за пълна вътрешна хармония. На второ място Стрелецът ще разбере къде трябва да се движат по-нататък и върху какво да се съсредоточат в живота си. Между другото, Стрелецът, роден от 27 до 30 ноември включително, ще почувства влиянието на затъмнението най-вече.

Близнаци

Близнаците ще се изправят пред съдбоносни събития. Това обикновено се дължи на промяна в статуса. Както жените, така и мъжете Близнаци могат да срещнат партньор в живота, с който могат да се развият сериозни отношения през цялата година. Струва си да бъдете внимателни към тези хора, които ще влязат в живота ви.

Дева

Тази година планетата Юпитер, която отговаря за Девите и техните партньори, влиза в брачния сектор. Това събитие ще продължи до 27 юли, което означава, че през този период Девите могат да се срещнат с бъдещия си съпруг/а и дори да чуят Менделсон. Юпитер е планетата на късмета и просперитета, което означава, че тази среща определено няма да остане незабелязана. Романтичните чувства, ярките срещи и влюбването ще дадат на Девата увереност, че точно това е човекът, за когото са мечтали. Девите, родени през август, ще усетят най-силно влиянието на Юпитер. Между другото, през 2022 г. Юпитер ще бъде в знака Риби цели 12 месеца, което означава, че сватбата може да се състои точно през следващата година.

Риби

Планетата на щастието и просперитета Юпитер навлезе в знака Риби на 15 май и ще остане до 27 юли. Астрологично именно Юпитер е владетелят на този знак, който ще даде голям късмет на представителите на Рибите. Началото на лятото определено е белязно от съдбоносни обстоятелства, които подобно на дългоочаквани подаръци буквално ще засипят Рибите. През лятото на 2021 г. може да има познанства с успешни и грижовни партньори, които ще донесат на Рибите не само любов, но и финансово благополучие. Такива периоди от живота са изключително редки, но в астрологията те се считат за времето на истинската Фортуна! През 2022 г. Юпитер ще бъде в знака Риби през цялата година, което означава, че летните връзки могат да завършат в брак точно през следващата година.

Водолей

Тази година с право се смята за най-съдбоносната в живота на всички Водолеи. Още през декември 2020 г. планетата Сатурн, един от владетелите на този знак, се слива с планетата на късмета Юпитер. Това се случва веднъж на всеки двадесет години. Уран, който е основната планета на Водолея, през юни 2021 г. направи аспекта на любовта към Венера. В астрологията Венера е отговорна за романтичните връзки, красотата и любовните съюзи, което означава, че ще направи Водолея много привлекателен и желан. Струва си да се добави, че Уран е най-непредсказуемата планета, така че лятното запознанство може да се случи при странни обстоятелства.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари