IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 сутрешни навика, които ще подсилят връзката ви

14 август 2021 10 30

Може да ви се струват дребни, но са ефективни

Снимка: Istockphoto

Бракът е избор, който човек трябва да прави всяка сутрин. Макар да е лесно да влезете във връзка, е трудно да я поддържате. Повечето от нас се стремят да направят вечерите и нощите си романтични и някак игнорират сутрините. Ако обаче започнете деня си с мил романтичен жест и внимание ще ви върви така и ще сплотите съюза си.  Ето и как да го направите:

Казвайте си „Добро утро“ 

Това са само две думи, но когато сте тъжни с усмивка и любов, това може да има огромно значение за вас и деня на партньора ви. Пожелайте си добро утро с усмивка и прегръдка и вижте промяната, която ще настъпи в настроението ви.

Тренирайте заедно

Каквато и тренировка да правите, опитайте да я правите заедно. Освен че взаимно ще се вдъхновите, ще прекарате допълнително време с партньора си. 

Вземете душ заедно

Не е задължително да се стигне до секс по време на къпането, но голотата води до някаква интимност и уязвимост, която винаги сближава.  

Яжте закуска заедно

Закусването заедно ви превръща в екип. Смейте се заедно, споделете как сте планирали деня си и се заредете с позитивни емоции, докато зареждате тялото си. Така ще излезете от вкъщи за работа с приятното чувство, че сте обичани и че някой ви чака у дома. 

Докосвайте се

Докосването между двама души, които се обичат, освобождава хормони на щастието и ви кара да се чувствате по-добре. Допирът е и начин да покажете на половинката си, че е обичан и ценен. 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари