IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меркурий влиза в Близнаци: Какво означава това за зодията ви?

6 юли 2021 17 30

Планетата ще остане в този знак до 25 юли

Снимка: iStock

Преходът на планетите от една зодия в друга има голямо значение в астрологията. Движението засяга не само знака, към който планетата преминава, но и всички останали в зодиака. Един такъв голям преход трябва да се случи на 7 юли тази година, когато Меркурий ще премине в зодиакалния знак на Близнаци в 11:26 часа. Планетата ще остане там до 25 юли, след което се мести в Рак.

Меркурий заема специално място в астрологията. Тъй като е първата планета в Слънчевата система и най-близо до Слънцето, тя също така се нарича и „пратеник на боговете“. Меркурий символизира интелигентност, остроумие и хумор. Когато бъде поставена в благоприятно положение, тя благославя всички с интелектуални способности и добри комуникативни умения. Когато обаче е в по-слаба позиция, Меркурий може да причини сериозни проблеми, свързани с кожата.

Ето как преминаването на Меркурий в Близнаци ще се отрази на всичките 12 зодии

Овен

Преходът на Меркурий ще донесе изобилие от късмет и просперитет за представителите на тази зодия. Работещите професионалисти ще се възползват от несравнимата си комуникация и умения за решаване на проблемите. Тази фаза на планетата ще бъде благоприятна и за здравето ви, ако стоите настрана от многото задачи. Поемането на твърде много дини под една мишница може да доведе до стрес и разсейване.

Телец

Телците ще бъдат високо оценени и похвалени за тяхната работа и логика през този период. Бизнесмените ще имат добра печалба, а студентите ще могат да се справят по-добре в своите академични среди. Все пак не трябва много да се вманиачавате в работата си, защото почивката е важна както за физическото, така и за психическото здраве.

Близнаци

Меркурий ще управлява този знак в продължение на 18 дни, така че този преход ще бъде доста благоприятен за представителите му. Тези, които се занимават с партньорски бизнеси, ще имат печеливш период и ще получат възможност да разширят бизнеса си. Сега е чудесно време и за тези, които с нетърпение очакват да превърнат хобито си в професия. За да бъдете в цветущо здраве, опитвайте се да ядете по-малко нездравословна храна и да спортувате ежедневно.

Рак

Преходът на Меркурий ще се окаже малко скъп за всички Раци. Родените под този знак може да получат шанс да пътуват в чужбина или пък някоя кратка ваканция в родината. Те също така ще имат желание да похарчат малко повече за устройство като телевизор, мобилен телефон или лаптоп. Нова възможност за работа също може да почука на вратата ви. Внимавайте с разходите си, защото в противен случай може да съжалявате в края на месеца.

Лъв

Периодът от 7 до 25 юли ще донесе финансово изобилие за представителите на Лъва. Те ще получат парична печалба от различни източници, като има голяма вероятност най-накрая да получите плащане, което чакате от дълго време. С красноречивите си умения и добра комуникация, Лъвовете ще създадат нови приятели, които ще им бъдат от полза в по-късен етап. Опитайте се да останете спокойни и уравновесени, защото превъзбудата може да обърне нещата с главата надолу.

Дева

Земният знак Дева ще постигне повече знания в различни области по време на прехода на Меркурий в Близнаци. Ще бъдете заети с работа, която ще ви е от полза в професионален план. Всичко това, докато не забравяте да прекарате достатъчно време със семейството си. Освен това се грижете за здравето си, тъй като е вероятно да страдате от безсъние или безпокойство.

Везни

Родените под тази зодия ще водят комфортен живот и ще похарчат пари за луксозни предмети. Също така има големи шансове някои от вас да пътуват до религиозни места, както и зад граница. Бизнесмените може да имат благоприятен период, а професионалистите да получат отлична възможност за смяна на работата. Що се отнася до здравето, този период ще бъде добър и в тази област.

Скорпион

Водният знак Скорпион може да се възползва от наследствено имущество. Също така има възможност да се ангажирате с всякакъв вид хазарт или залагания. Работещите професионалисти може да се сблъскат с известни затруднения по време на работа и трябва да бъдат изключително предпазливи. Бъдете внимателни докато се занимавате с всеки един проект. В здравословен аспект трябва да бъдете изключително внимателни. През този период Скорпионите могат да страдат от нервност и липса на сън. Опитайте медитация, йога и разходки, за да се успокоите.

Стрелец

Ако сте предприемач, тази фаза ще донесе специални възможности и ползи за вас. Представителите на този знак ще могат да започнат новото си начинание, за което чакат от дълго време. Тези, които работят в рекламната и медийната индустрия, ще могат да предават пряко своите идеи, което ще повиши работния им профил.

Козирог

Козирозите трябва да внимават за здравето си по време на преходната фаза. Те вероятно страдат от кожни обриви, алергии, хормонални промени и главоболие. Останете хидратирани и бъдете предпазливи относно хранителните си навици. По отношение на работата, тази фаза ще бъде от полза за вас.

Водолей

Родителите на деца Водолей трябва да обърнат по-голямо внимание на здравето им. Работещите професионалисти, които се опитват да намерят нова работа, може да чуят някои добри новини. Това е моментът за придобиване на знания и разширяване на техния хоризонт. Просто бъдете внимателни, когато излизате навън и се пазете от жегата.

Риби

За Рибите съществува ярка възможност за добавяне на нов член в семейството. Тези, които се занимават с бизнес, ще имат благоприятен период. Трябва добре да управлявате времето си и да прекарате малко време и с близките си. Грижете се добре за здравето си и ако не сте тренирали скоро, време е да го направите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари