IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които са склонни да върнат бившите си

11 юли 2021 19 30

Вижте кои имат сантимент към предишни свои връзки

Снимка: Istock

За представителите на някои зодии е напълно естествено това, което почти всички останали избягват – желанието и способността да върнат бившите си партньори. Кои са те?

Рак

Природата на Раците ги принуждава по всякакъв възможен начин да задържат хората, с които са се сближили. Представителите на този знак са много внимателни при избора на партньор, когото ще пропуснат през твърдата си обвивка. Но щом ги „пробиете“, ще ги завладеете напълно. Раците са много носталгични и обичат да си спомнят за предишни романтични връзки. Поради тази причина те са по-склонни от другите да дадат нов шанс на тези, с които са се разделили. И самите те са готови да работят за възстановяване на отношенията.

Дева

Девите не са най-известните любовници в зодиака, но несъмнено са изключително лоялни към тези, които обичат. И ако видят шанс да съживят отношения с някого, който някога е бил скъп за тях, тогава най-вероятно ще го използват. Девите са роби на навиците. Като земен знак те са практични, поради това е напълно възможно да се влюбят само веднъж в живота. И ако някога отдавна сте имали връзка с Дева, то след като се е влюбила тогава, тя ще бъде готова да ви приеме обратно. Връщането към познатото радва Девите и ги кара да се чувстват комфортно. И са готови да се върнат на същото ниво на отношения, което сте имали преди раздялата.

Везни

Завръщайки се към бивш партньор, представителите на този знак чувстват, че са възстановили изгубеното равновесие. В същото време Везните никога не губят напълно любовта и никога не прекратяват отношения завинаги, било то приятелство, партньорство, бизнес отношения или романтични отношения. Те могат да преустановят такава връзка, но никога няма да ви изтрият завинаги от живота си. Те просто ще ви вкарат в своя черен списък. Фактът, че те не се обръщат срещу вас, улеснява много и приятно подновяването на връзката.

Риби

Част от личността на Рибите, последният знак на зодиака е това, че имат универсален поглед към живота и любовта. Понякога те разглеждат раздялата като временна, „розовите очила“ им пречат понякога да виждат сурова реалност. Ако се опитате да се съберете, може да се изненадате от спокойната им увереност, че е трябвало да се върнете.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

Motorol ( преди 2 години )
nikoga kakvoto i da struvaaaaaaaaa dalece ispatihme si dostatacnoo bivsite da si varvyat po patya da ne gledat nazat nena da stane
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
pipinana1 ( преди 2 години )