IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 август

2 август 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обстановката е несигурна. Обстоятелствата може коренно да се променят и категорично да се разминат с очакванията ви. Бъдете готови да промените тактиката, за да запазите основните параметри на стратегията.

Телец

Част от събитията ще са показателни. Ще ви подскажат наличието на пропуски в работата ви или влияние на фактори, които не сте взели пред вид. Реагирайте своевременно, за да избегнете евентуални проблеми.

Близнаци

Текущите ви задачи ще са във връзка или ще се явят продължение на вече довършени, върху които сте работили от май месец към момента. Ще можете да се възползвате от получените резултати и своевременно да ги актуализирате. Ще се отразят положително върху приходите ви.

Рак

С различни, макар и не особено сложни, „препъни-камъни“ ще се наложи да се справите. Ще намерите правилния вариант много по-лесно, ако успеете да преодолеете субективизма и се опитате да оцените собственото си участие от различни гледни точки. Придобивайки представа за общата картина ще си дадете сметка за „тежестта“ на детайлите.

Лъв

Не бързайте с подписването на дългосрочни сделки, ако работите с участващите партньори от скоро. Оценете рисковете, възможностите за промяна на икономическите и пазарни условия, отражението им върху крайните резултати. Не се безпокойте, че може да ви обвинят в педантизъм. За вас е по-важно да не претърпите загуби.

Дева

Част от колегите ви може да изкажат твърде амбициозни претенции без да се съобразяват с личните си възможности. Не се опитвайте да ги разубеждавате, нека се поучат от опита на собствените си грешки. Насочете усилията си към подготовка на задачите, зависещи лично от вас, за да спазите уговорените срокове.

Везни

Смисълът на случващите се около вас събития ще е неясен и противоречив. От навика ви да се съмнявате този път ще има положителен ефект. Забавяйки реакцията или конкретните си действия ще успеете да избегнете непредвидена опасност, която няма как да предотвратите.

Скорпион

Придържайте се към принципите си, правилата и набелязания график. На моменти ще се налага да намалявате темпото, но дори този факт ще се окаже полезен. По време на принудителните спирания ще можете да наваксате някои пропуски и да пробвате нови методи на работа без да стигате до необмислени и рискови експерименти.

Стрелец

Новите, възложени днес задачи, ще ви се сторят странни и преждевременни. Независимо от това се заемете с изпълнението им отговорно и старателно. Не уговаряйте предварителни срокове. Няма да ги спазите по независещи от вас причини и ще се почувствате неловко.

Козирог

Споделяйте мнението си само, ако ви попитат и оказвайте помощ само, ако ви помолят. Всяка ваша извършена по лично убеждение намеса ще бъде възприета от околните с подозрителност и дори доза враждебност. Не е в интересите ви от услужливост да си създавате врагове.

Водолей

Ако се ръководите от настроението си, бихте могли да разделите деня на две части. Преди обед ще сте склонни към прояви на излишна упоритост, клоняща към инат, като минималният ефект ще е разправии с близките. След обед, в абсолютен противовес, ще възстановите реалния поглед и трезвия подход към заниманията си, което пък ще предизвика възхищение у шефа и колегите. Още едно доказателство на твърдението, че: „всичко е добре, когато свършва добре“.

Риби

Подходящият девиз за днес е: „бързай бавно“. Преценявайте всяка крачка, всяко свое действие и търсете разумни, а не силови решения. Натъкнете ли се на препятствие, приемете го като сигнал, че е по-добре временно да спрете или просто да промените заниманието си. Колкото по-малко привличате вниманието, толкова по-добре ще се справите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари