IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 септември

13 септември 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Придържайте се към принципите си. Не бързайте да променяте мнението си за когото и да било под чуждо влияние. Ще попаднете в капана на собствената си доверчивост.

Телец

Излъчването ви е силно. Не се учудвайте, че може да станете обект на внимание от страна на хора, с които не поддържате никакви отношения. Ако нямате намерение да общувате с тях изразете го ясно, но любезно.

Близнаци

С каквото и да се заемете ще го изпълните по най-добрия начин. В такъв момент е желателно да направите решителна крачка към мечтите си. Дори да се натъкнете на някакви затруднения, ще са незначителни и ще ги преодолеете.

Рак

Не смесвайте желанията си с действителността. Във ваш интерес е да се въздържате от импулсивни реакции и да обмисляте внимателно решенията, които ще се отразят върху финансовото ви състояние.

Лъв

Попадайки сред голяма група хора не се опитвайте да привличате вниманието. Особено ако сте с еднакви професионални интереси. Талантите и уменията ви няма да получат очакваната оценка, ще се разочаровате и ще се почувствате изолирани.

Дева

Овладейте стремежа към любовни авантюри и сексуални приключения. Избягвайте контактите с хора, които не познавате твърде добре. Имунната ви система е леко отслабена, спазвайте стриктно противоепидемичните мерки.

Везни

Събитията ще са предвидими и едновременно с това благоприятни. Не допускайте никой да навлиза в личната ви територия. Ще успеете да прекратите връзка, която от доста време чувствате като тягостна, като при това ще го направите бързо и без излишни емоции.

Скорпион

Не прекалявайте с инициативата на работното място. Желанието ви да въдворите ред, да подобрите начина на работа или изобщо да разведрите обстановката най-вероятно ще се натъкне на неодобрение, което пък ще се отрази зле на настроението ви.

Стрелец

Участвайки в колективната работа следвайте своите убеждения, а не чужди препоръки. По всяка вероятност ще са неправилни и ще ви ориентират в погрешна посока. Няма да е фатално, но ще изгубите време за корекции.

Козирог

Личните ви интереси по странен начин ще се кръстосат с професионалните и ще ви подскажат, че се налага да предприемете някои промени в динамичния си стереотип. Ще разполагате с подходящи условия за подготовка на проект, който отдавна обмисляте и очаквате да се отрази положително на приходите ви.

Водолей

Обмисляйте задълбочено дейностите, от които очаквате незабавен финансов резултат. Не се занимавайте с хазартни игри, дори да ви изглеждат безобидни. Умението ви да предразположите събеседника си към откровеност ще ви помогне да се ориентирате в сложна ситуация.

Риби

Енергетиката ви е леко нестабилна, а оттам и работоспособността ви е занижена. Ще ви се стори, че дори за обичайните занимания са ви нужни повече усилия от обикновено. Усещането е измамно. Осигурявайте си кратка почивка в момента, в който почувствате, че имате нужда от такава и ще достигнете желаните резултати без проблем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари