IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жените от кои 5 зодии не умеят да се подчиняват?

21 септември 2021 17 30

Тези дами никога не допускат друг човек да ги контролира

Istock

Разбира се, че силните и независими жени, които знаят какво искат от живота си, могат да бъдат родени под всеки един от 12-те зодиакални знака. И все пак дамите от 5 определени зодии са по-малко склонни да се подчиняват на другите и да държат устата си затворена, особено когато има какво да кажат.
Вижте и жените от кои 5 зодии винаги отстояват себе си и позициите си. Тези дами никога не допускат друг човек да поема контрол над живота им.

Овен

Жената, родена под тази зодия, е силна и независима. Целият ѝ свят може да се разпада, може да е затрупана с проблеми, но тя никога няма да позволи на друг човек да я съжалява или да се опитва да ѝ помага. Да се справя сама с предизвикателствата на живота – това е заложено в нейната природа. Дамата от този знак е родена воин. Няма значение колко шамара ще получи от съдбата, тя ще се изправи и ще се бори до последно. Освен това тя винаги оцелява!

Телец

Може би си мислите, че жената Телец е чувствителна и се стреми да си намери мъж, когото да следва, и на когото да се подчинява, в замяна на неговите грижи и любов. Е, не е точно така! Жената Телец обожава контрола. Да, тя иска да има мъж, който да я обгрижва, но тя ще е човекът във връзката, който ще контролира нещата. Не можете да направите нищо, за да промените начина ѝ на мислене. Жената от този знак е силна и последователна.

Близнаци

Дамите от този знак са чувствителни и емоционални и хората смятат, че могат да ги управляват, което е най-голямата им грешка. Близнаците (мъжете също) не подлежат на контрол. Те просто ще ви оставят да мислите, че вие сте шефът и пак ще си правят каквото пожелаят. Жените от тази зодия са изключително независими и свободолюбиви, така че е изключено да бъдат подчинени, поне не и задълго. Освен това те имат ум, остър като бръснач и винаги изразяват своята воля.

Стрелец

Жената Стрелец харесва свободата си повече от всичко на този свят. Ако плановете ви не са съвместими с нейните, тя просто ще ви каже „чао“! Представителката на този знак е много честна, но и безпардонна. Тя не би рискувала свободата си нито в името на любовта, нито в името на кариерата. Няма човек, който да може да повлияе на нейните житейски решения. Освен това тази силна жена не се поддава на никакви манипулации.

Козирог

Жената, родена под този знак, притежава изключителен самоконтрол и чувство за отговорност. Освен това тя не допуска никой да ѝ налага мнението си. Дамата Козирог обича да доминира в отношенията си и да взема важните решения във връзките си. Така че, ако не искате да я вбесите, не се опитвайте да я моделирате или променяте по свой вкус. Тя не само, че няма да го допусне, но и в прав текст ще ви заяви, че или ще се съобразявате с нея, или отношенията ви няма да ги бъде!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

анонимна ( преди 2 години )
Не ми стана много ясно защо трябва да умея да се подчинявам - вие да не живеете в миналия век? Или неправилно сте формулирали въпроса, или имате сбъркано мислене. Една добра връзка не е основана на подчинение, а на разискване на почти всичко, ако има огромни несътветствия, просто чао..........
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар