IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 септември

23 септември 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Противоречивите мисли отново ще изпълнят съзнанието ви, но този път ще са свързани с отношенията. Стремежът ви към свобода ще се противопостави на задълженията и отговорностите, породени от връзките. Опитайте се да синхронизирате духа и разума с помощта на изкуството, което ви допада най-много.

Телец

Поведението на семейния партньор или друг близък може да ви разочарова, даже огорчи. Не е изключено в съзнанието ви да се промъкне и мисълта за раздяла. Връзките, разбира се, не трябва да се поддържат „на всяка цена“, затова взимайки решение в каквато и да било посока, се опитайте да прецените реално цената, която предстои да платите.

Близнаци

Не се учудвайте, ако неудържимо ви изпълнят две желания: да привличате вниманието и да наложите мнението си. Дали ще ги осъществите или не, зависи от обкръжението ви. Усетите ли, че вместо одобрение получавате удивление, по-добре се откажете. Явно групата в която се намирате не е подходяща за експерименти.

Рак

Ще се наложи да се справите с поредица дребни проблеми. Замисляйки се над ситуацията, ще установите, че и друг път сте изпадали в подобна. Заключението трябва да ви подскаже, че ще сте в състояние да ги преодолеете и не бива да се отказвате.

Лъв

Близките изведнъж ще ви атакуват с куп претенции, като повечето от тях ще са си чиста проба капризи. Не им отказвайте рязко и веднага. Преценете кои от желанията им и доколко са основателни, след което им дайте аргументиран отговор. Ако все пак не се откажат, разяснете им как сами да си свършат работа.

Дева

Крайно некоректна постъпка на шефа или колега може да ви накара да се замислите за промяна на работното място. Въздържайте се от кардинални решения. Ако използвате правилно „козовете си“, може да постигнете обратното – да се махне този, който ви създава проблеми.

Везни

Въздържайте се от прояви на ревност и собственическо отношение към близките си и едновременно с това не им позволявайте да нарушават личното ви пространство. Стремете се да постигнете баланс на интересите, за да избегнете размяна на „любезности“, за които тутакси ще съжалите.

Скорпион

Придържайте се към принципа, че от две злини е за предпочитане да се избере по-малката. Реагирайте гъвкаво в критични ситуации и преценете какво трябва да промените, за да не изгубите нещо или някого, на когото държите.

Стрелец

Няма да получите финансови постъпления, които са ви обещани и разчитате на тях. Ограничете разходите само до ежедневно най-необходимите, за да съхраните стабилитета на материалния си статус. Не купувайте предмети за дълготрайна употреба.

Козирог

Пазете старателно вещите, предметите и парите си. Не е желателно да посещавате криминогенни райони в тъмната част на денонощието, но ако все пак се налага да го направите, осигурете си подходящ придружител. Избягвайте контактите с непознати, може да станете жертва на мошеници.

Водолей

Опозицията на Венера с управителя ви Уран може да се отрази неблагоприятно на отношенията от всякакъв характер. Откажете се от уреждане на финансови сделки, създаване на нови бизнес-връзки и продиктувани от импулса ви инвестиции. Почти сигурно е, че ще претърпите загуби.

Риби

Въздържайте се от каквито и да било покупки, особено от такива, които сте готови да извършите под внушението на реклами, презентации и онлайн демонстрации. Още в момента на придобиването ще осъзнаете, че сте купили поредната ненужна, при това скъпа и заемаща място вещ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари