IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 11 октомври

11 октомври 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ако искате да се справите със затрудненията, на които се натъквате днес, придържайте се към едно важно правило. Не се оплаквайте пред никого за нищо. Колкото сте по-уверени в себе си и по-напористи, толкова по-лесно ще постигнете замислите си.

Телец

Подхождайте към задълженията си предпазливо, отговорно и най-вече самостоятелно. Вслушвайте се в коментарите на околните. Ако прекалено много ви хвалят, значи е по-добре да проверите резултатите си още веднъж.

Близнаци

Започнете деня с подреждане и разчистване на пространството около себе си. Продайте, подарете или в краен случай изхвърлете ненужните вещи. Ще придобиете усещането, че започвате от нулата, че поставяте ново начало и ще повишите мотивацията си.

Рак

Заемете наблюдателна позиция и бъдете готови да се съобразите с обстоятелствата. Обръщайте внимание на всяка достигаща до вас информация, дори да изглежда като откровена клюка, и не бързайте със заключенията. Не размишлявайте дълго, ако се наложи да промените тактиката си.

Лъв

Ориентирайте вниманието си към текущите и най-вече към изостаналите задачи. Отношенията с околните на моменти ще са проблематични. Не приемайте казаното от тях за „чиста монета“, ако има отношение към пряката ви работа. Може да ви подведат.

Дева

Анализирайте внимателно постигнатото до момента и най-вече пропуските и грешките си. Не бъдете мазохистично-самокритични, просто преценете важността на детайлите, на които не сте обърнали достатъчно внимание.

Везни

Обстоятелствата ще ви подскажат, че е време да предприемете някои дребни, но полезни промени на динамичния си стереотип. Не ги отлагайте. Избягвайте разговорите с „доброжелатели“, които упорито се опитват да ви съобщят „много важна информация“.

Скорпион

В твърдението: „денят си личи от сутринта, а седмицата от понеделник“ има доза истина. Ако искате да си осигурите една спокойна и успешна седмица, избягвайте конфликтните ситуации и съобразявайте желанията с възможностите си.

Стрелец

Съсредоточете се максимално, ако се налага да обработвате и попълвате важни документи. Подхождайте творчески дори към обичайните рутинни задачи и ще се справите с тях с пъти по-бързо. Използвайте свободното време, с което разполагате за систематизиране на краткосрочните си планове.

Козирог

С два важни въпроса ще се справите днес: юридически и семеен. Може и да са свързани, но дори да не са, крайният резултат напълно ще ви удовлетвори. Вечерта не е изключено да ви изненадат гости, чието присъствие ще ви зарадва.

Водолей

В състояние сте да намерите общ език дори с хора, с които принципно не поддържате интензивни контакти и да уредите с тях съществуващите спорни въпроси. Не бързайте да споделяте спонтанните си идеи с когото и да било. По-добре ги запишете, за да са ви под ръка, когато се заемете с реализацията им.

Риби

Започнете деня със занимания, които са ви приятни. Ще си осигурите стабилно добро настроение, след което бихте могли да се заемете със задължителните скучни организационни въпроси и да ги довършите без особени усилия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Абсолютно точно,нито баща ми харесваше съпруга ми ,нито майка ми ,но тя се съобразяваше с моето мнение!зодия Близнаци и Риби!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар