IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 октомври

22 октомври 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Въздържайте се от радикални умозаключения и прибързани промени. Събитията ще са противоречиви и непредвидими. Реалният ефект от действията ще се размине с предположенията ви.

Телец

Придържайте се към правилата като цяло и в частност към тези за движението по пътищата. В случай, че се придвижвате самостоятелно е много възможно да попаднете в полезрението на пътна полиция и ще ви санкционират дори за незначително на пръв поглед нарушение.

Близнаци

Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Не посещавайте райони, за които се знае, че са средище на криминогенни елементи. Съществуват предпоставки за сблъсък с насилие, проява на агресия, посегателство от мошеници.

Рак

Отнасяйте се към новата информация с присъщата си мнителност. Не приемайте нищо чуто или прочетено за „чиста монета“, особено ако става дума за лоши или плашещи новини. Почти сигурно е, че ще са силно преувеличени.

Лъв

Не се опитвайте да манипулирате близките, преследвайки твърде амбициозни цели. Ще осъзнаят намеренията ви и дори да не реагират в момента, рано или късно ще изразят недоволство и разочарование от поведението ви.

Дева

Бъдете нащрек. Конкурентите или пък противниците ви ще се активизират с идеята да ви навредят. Реагирайте гъвкаво и не си създавайте допълнителни затруднения за занимания, с които бихте могли да се справите по лесния начин.

Везни

Придържайте се към хода на събитията. Не сте в позицията да ги контролирате, а само да се съобразявате с тях. Направите ли го, ще успеете да реализирате по-голямата част от замислите си предимно по благоприятно стечение на обстоятелствата.

Скорпион

Ориентирайте усилията си предимно за следване и реализиране на колективните интереси. Със сигурност ще се изненадате, защото работейки за общото, ще успеете да осъществите и личните си намерения.

Стрелец

В състояние сте да концентрирате вниманието си бързо към определено занимание, след което също толкова бързо да се ориентирате към друго. Ефективността ви като цяло зависи от начина, по който ще организирате работата си.

Козирог

Въздържайте се от участие в масови мероприятия, свързани с политика, въздействие върху общественото мнение, отстояване на партийни позиции. Вероятността да попаднете на враждебно настроени елементи не е за пренебрегване.

Водолей

След разговор с приятел и благодарение на креативното ви мислене ще ви хрумне как да преодолеете проблем, който от доста време ви създава грижи. Ще го разрешите буквално с един замах като „гордиев възел“.

Риби

Каквато и информация да достигне до вас приемайте я по-скоро „за сведение“, отколкото като основание за взимане на кардинални решения с отражение в далечното бъдеще. Не правете нищо, за което имате дори сянка от съмнение, че ще съжалявате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари