IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 4 ноември

4 ноември 2021 08 57

Ето какво вещаят звездите за днешния ден

IStockphoto

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се справите с цяла поредица сложни задачи. След обед при наличие на свободно време може да направите кратка обиколка по магазините. Ще попаднете на интересни и полезни неща на изгодни цени.

Телец

Не е изключено да преживеете някакви недоразумения, предизвикани от нечия разсеяност, безотговорност. Ако сте намислили да стартирате сериозни дейности като дългосрочни инвестиции или преустройство на дома, офиса, бизнеса, направете го само при условие, че вече сте си осигурили нужните ресурси.

Близнаци

Ще се наложи да се справите със затруднения при изпълнение на служебните си задължения. Може да се появят непредвидени проблеми, но това не бива да ви обезкуражава.

Рак

Творческият ви потенциал, интуицията и излъчването са много силни. Лесно ще се справите дори с много сложни казуси. Изненадващо събитие може да предизвика конфликт в семейството.

Лъв

Напрегнат ден, съпроводен с проблеми както у дома, така и на работното място. Използвайте нестандартни методи на работа. Не се заемайте с изпълнението на чужди отговорности.

Дева

Ще се наложи да подходите с много упоритост и настойчивост, за да постигнете целите си днес. Не взимайте жизненоважни решения, защото оценката ви за събитията и фактите е субективна.

Везни

Околните през целия ден може да ви изнервят с думите и действията си. Дистанцирайте се доколкото е възможно. След обед е вероятно да ви посетят неканени гости, но това ще ви зарадва и въодушеви.

Скорпион

Новолунието във вашия знак ще се отрази на тонуса и въображението ви. Ще е добре, ако успеете да отложите всички насрочени срещи и публични изяви. Не се впускайте в спорове. Докато се усетите ще набъбнат в конфликти с непредвидим край.

Стрелец

Преценявайте внимателно думите и действията си. Контролирайте реакциите и се въздържайте от спонтанни изказвания, които могат да засегнат нечии интереси. Защитавайте позициите си, но спокойно, аргументирано и без прояви на агресия.

Козирог

Условията ще са подходящи за някои трансформации, които сте набелязали преди време, но са ви липсвали ресурси за реализацията им. Ще имате възможност да обмислите дългосрочните си планове и да промените тактиката за реализирането им, ако се налага.

Водолей

Изненади няма да липсват, но не всички ще са приятни. Ще се справите, ако не давате щедри обещания. След обед, благодарение на случайно стечение на обстоятелствата, ще прекратите спор от личен характер.

Риби

Почти сигурно е, че ще се натъкнете на някои дребни препятствия при осъществяване на плановете си. Ще ги преодолеете с повече усилия от обикновено и благодарение най-вече на бързата си реакция.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари