IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 стъпки: Как да изберем перфектните коледни подаръци?

23 ноември 2021 14 30

Един гид, който ще ви обрече на успехи

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Към края на всяка година започва да циркулира един въпрос в главите ни: „Какво да купим на любимите си хора за Коледа?“. И макар празникът да е един от най-красивите, които празнуваме през годината, този въпрос е способен за секунди да отвлече вниманието ни от топлината и уюта на светлините и аромата на чай и да ни въвлече в истинско напрежение.

Ще се запитате защо напрежение? Защото всички искаме да дарим истинско щастие и да зарадваме любимите си хора, с което да направим празника още по-вълшебен.

И тъй като вече се въртят мисли в главите ни за Коледа, сега е точното време да ви представим нашия своеобразен гид за перфектни подаръци.

1. Идеите са на моя страна

Идеалният подарък винаги започва с онази идея, която ни въодушевява, че сме на прав път. Така има няколко универсални неща, които са подходящи, според това дали подаряваме подарък на мъж или на жена. Ако избираме коледни подаръци за жени, то задължително трябва да преминем първо през сферата на красотата. Тук основно е да знаем продуктите, които дамата, която ще зарадваме, използва на ежедневна база. Най-общо можете да преминете през три основни сфери – бяла козметика (грижата за кожата), декоративна козметика (грим, червила, сенки) и разбира се парфюмите.

При мъжките подаръци важи същото правило. Всеки мъж, независимо от ежедневната му рутина, използва поне няколко козметични продукта всеки ден и това винаги е добра отправна точка. Така подаръкът ви хем ще зарадва получателя, хем ще влезе веднага в употреба.

2. Подготовка

Знаете, че винаги в последните дни преди Коледа повечето хора се втурват в търсене на подарък и точно в този период е възможно да срещнете затруднения. Затова е особено важно да започнете подготовката по-рано и да подходите с необходимата доза практичност. В този ред на мисли, тъй като Коледа изисква определен бюджет, помислете върху темата с подаръците точно сега. Ще имате достатъчно време да премислите добре, а най-хубавото е, че ще можете да се възползвате от намаленията и промоциите на black friday. Така е много вероятно да купите идеалния подарък за по-малко, отколкото бихте го направили на Коледа. Освен това си оставяте време за реакция и да помислите за третата точка от нашия гид, а именно – опаковката.

3. Нейно Величество Опаковката

Добрият подарък не е просто какво подарявате, а как точно го правите. Можете да помислите за луксозна и красива опаковка, да направите сами картичката или да зарадвате близкия до сърцето си човек с интересно и оригинално послание. Това също изисква време, така че ако сега започнете с планирането на подаръците, ще имате достатъчно време да се постараете и за поднасянето. А всичко това ще ви гарантира наистина перфектни подаръци, щастливи хора, които обичате и още по-вълшебен празник.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари