IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите в любовта – кои са романтици, флиртаджии, завоеватели?

13 ноември 2021 19 30

Вижте тактика за изкушение на всеки знак от хороскопа

Снимка: Istock

Представителите на някои знаци от зодиака лесно се отдават на любовни радости, на други им трябва време, за да свикнат с партньора и неговите желания и едва тогава се разкриват напълно.

Пътят към сърцето и леглото може да се различава значително. Хороскопът ще ви помогне да определите стратегията и тактиката към човека, когото сте набелязали според неговата зодия.

Любителите на флирта: Овен, Рак, Водолей

Тези знаци просто обожават секса, но те далеч не се разкриват на първия дошъл. Наред със сексуалното влечение важна е и емоционалната връзка. Но когато се срещнат, с удоволствие ще флиртуват с вас. И ако е така, тогава имате всички шансове да ги завладеете и да стигнете до заветното легло. Но това със сигурност ще бъде след няколко срещи, а може би... изобщо. Ще бъдете дразнени и изкушени от техния чар, но можете да срещнете непревземаема стена.

Овенът е пламенен и изразителен, готов да доминира и да вземе нещата в свои ръце.

Ракът е по-чувствен, винаги търси както физическа, така и емоционална връзка в партньора.

Водолеите мислят преди всичко за партньора си. Правят всичко, за да се чувства добре и незабравимо!

Романтици: Дева, Везни, Риби

Преди връзката да се превърне в интимна, ще има период на букети и цветя и време за срещи. Ако в този момент представителите на всеки от знаците разберат, че наистина сте им скъп, тогава в леглото ще бъдат отдадени изцяло. Въпросът няма да стане с няколко срещи, но колкото повече има, толкова по-голяма изненада ще ви очаква, когато все пак успеете да стигнете до тях. Също така си струва да се обмислят още няколко нюанса:

Везните и Девата са доста ненаситни в секса и докато не получат пълно удовлетворение, няма да се успокоят.

Рибите са крехки и уязвими същества, но големи идеалисти, с високи изисквания към партньора си. Важно е да отговорите на техните очаквания.

Експериментатори: Козирог, Близнаци, Телец

Представителите на тези знаци не само обожават секса, но и обичат да се усъвършенстват в него. Те охотно отиват на интимни срещи, защото всеки път искат да опитат нещо ново – от сцената на действие до различни пози. Монотонен секс в спалнята определено не е за тях. Основната характеристика на тези знаци е по-малко егоизъм, повече внимание към партньора.

Козирогът знае много за любовта и много ще оцени някой, който споделя неговите възгледи и сексуални предпочитания.

Близнаците са невъзможни за завладяване само със съблазняване, партньорът му трябва да бъде отличен събеседник.

Телците са ревниви собственици и ако вече сте успели да ги завладеете, ще има много секс, а вашият отказ може да има отрицателен ефект. Уморен си и не искаш секс? Това не е случайно, Телецът веднага ще реши, че имаш някого.

Съблазнители: Лъв, Скорпион, Стрелец

Представителите на тези знаци просто излъчват секс, което привлича вниманието на околните. Всеки от тях има пламенен темперамент и изразителен характер. Можете обаче да си легнете с един от тях, само ако те самите го пожелаят. Те са завоеватели по природа и е малко вероятно да последват примера на партньора си. Процесът на завоевание трябва да бъде в техните ръце. Тук трябва да проявите въображение и разбира се, също да бъдете привлекателни и секси.

Лъвът ще очаква от вас да отговорите на най-високите очаквания, когато става въпрос за секс. И разбира се, бурно признание за собствения им успех.

Скорпионът ще бъде ненаситен и изобретателен, но ако наистина намери своя партньор. Този знак търси удоволствие навсякъде, но ще направите неочаквано откритие дори за самия него – той е моногамен!

Стрелецът може да изглежда студен, но всъщност представителите на този знак са сръчни и находчиви любовници, за които сексът е от голямо значение.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари