IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От кои зодии са най-лоялните в любовта мъже?

21 ноември 2021 19 30

Кои зодии правят най-верните съпрузи

Снимка: Istock

Астролозите твърдят, че представителите на тези знаци по своята природа не са склонни към предателство. Е, ако се оженят за любимата си, тогава най-вероятно ще ѝ бъдат верни през целия си живот.

Рак

Лоялността към партньора е вписана със златни букви в моралния им кодекс от детството. Те могат да прекъснат отношенията си, ако не са напълно доволни от нещо, но никога няма да се променят. В същото време Раците също обичат децата и с радост създават семейство – накратко, те са просто идеални семейни мъже.

Телец

Техният целенасочен, честен и стабилен характер ги прави страхотни партньори и съпрузи за години напред. Както се казва, и в скръб, и в радост. Телците ценят забавлението и удоволствието, но това не означава, че са ненадеждни във взаимоотношенията. Тези мъже никога няма да измамят жената, която обичат.

Риби

Рибите са най-чувствителната зодия. Може би затова са толкова високоморални – наистина си представят цялата болка, която може да причини тяхното предателство.

Рибите знаят какво е да си обиден и никога няма да искат да направят нещо лошо на друг човек. Освен това самите Риби не се нуждаят твърде много от разнообразие и нови емоции. Те предпочитат да прекарват времето си с един човек, като се сближават с него на емоционално, физическо и духовно ниво.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари