IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

29 ноември 2021 17 30

Астрологична прогноза за периода 29 ноември – 5 декември

IStockphoto

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 29 ноември – 5 декември. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Затрудненията, на които се натъквате и то най-вече в началото на периода ще са свързани с комуникацията. Проявите на неразбиране от страна на околните ще са изтощителни, но в същото време вие също няма да сте особено склонни да правите отстъпки. Конфликтите най-често ще са у дома, с близките, на битови теми и доста по-рядко с приятелите по принципни въпроси. След завършването им някой ще е ядосан, а друг – отегчен. За намиране решения по спорните въпроси отговорност носят и двете страни, което означава да овладеете пристъпите на упорство. В края на седмицата предстоят незабравими преживявания.

Телец

Не особено приятните изненади както изглежда ще ви преследват на всяка крачка. На работното място някой непрекъснато ще предявява неоснователни претенции, у дома близките ще се опитват да „се скатават“ и да ви прехвърлят част от задълженията си. И тъй като няма да сте в благоприятната ситуация да контролирате процесите, то опитайте се да реагирате максимално бързо, максимално аргументирано и отстоявайки доколкото е възможно личните си интереси, без да накърнявате чуждите. Дозирайте натоварванията и не се лишавайте от пълноценна почивка.

Близнаци

Поводите за удовлетворение и добро настроение ще са свързани предимно с професионалните ви изяви. Ентусиазмът ви ще е увличащ. Ще спечелите привърженици и подкрепа за предложенията си. Не е изключено да получите и допълнителни приходи или друг вид материален еквивалент за положените усилия. Старанието ви ще бъде забелязано и ще получи висока оценка. Дружелюбното отношение на околните ще ви се отрази стимулиращо. В последните дни от седмицата бъдете предпазливи, ако възнамерявате да пътувате. Съществуват предпоставки за травма.

Рак

Тревогите, доколкото ги има, ще са на работното място. Още в началото на седмицата обстановката ще е нервна и напрежението бавно, но устойчиво ще расте. Специално за представителите на вашия знак ситуацията ще се окаже сериозно изпитание, защото както е известно, вие не сте от най-търпеливите и владеещи емоциите си хора. За щастие, в средата на седмицата е вероятно да ви поканят на някакво тържествено, но всъщност развлекателно мероприятие, което ще ви освежи и тонизира. По време на Новолунието е за предпочитане да сте у дома и да минимизирате контактите. Ще е достатъчно лесен и ефективен начин за трайно стабилизиране на енергетиката ви.

Лъв

Преживяванията в началото на седмицата ще са разнообразни, а интересното е, че вие винаги ще се оказвате на точното място в точното време. Емоциите ще са предимно положителни, настроението – приповдигнато, но независимо от това е възможно силите ви сравнително бързо да се изчерпат. Неформалните срещи ще ви заредят с оптимизъм. Деловите контакти в края на седмицата ще са леко проблемни. Развлекателните мероприятия ще са предимно в кръга на роднините ви и едва ли ще ви впечатлят с нещо необичайно.

Дева

Умението ви да съчетаете прословутото си трудолюбие с творчески подход ще даде очакваните резултати през тази седмица. Условията ще са напълно подходящи, за да реализирате мечтите си или поне част от тях. Реалният подход към всяка дейност е разковничето, чрез което ще отстраните бариерите по пътя си. С поредица домашно-битови неприятности ще се наложи да се справите през втората половина от седмицата. Разпределете ги между себе си и останалите членове на семейството. Приятните изненади ще са „запазена марка“ за почивните дни.

Везни

С каквото и да се заемете, ще ви се получи „като по учебник“. Фактът, че се справяте ще ви изпълни със спокойствие и зареди с увереност. Деловите партньори ще припознаят у вас надеждния съдружник, шефът – добрия професионалист, а колегите – отговорния член на екипа. Много е вероятно да получите интригуващо предложение за допълнителна работа, а в края на седмицата и авансови вноски за участието ви във въпросния проект. Не отказвайте на покана за семейно тържество, отправена от близки приятели. Преживяванията ще са положителни и ще ги помните дълго време.

Скорпион

Преминаването от единия месец в следващия ще повиши мотивацията ви. Без особени усилия ще стигате до правилните решения, стига да не пренебрегвате правилата. Не се опитвайте да манипулирате хората около себе си за своя изгода. Направите ли го, ще разберете какво означава „лош късмет“. Ще разполагате с прекрасни възможности да стабилизирате професионалните си позиции и да уредите личните спорове. Не ги пропускайте. В дните около Новолунието ще сте по-привлекателни, но и по-чувствителни. Доброто ви настроение зависи от подбора на подходяща компания. Доверете се на интуицията и следвайте предпочитанията си.

Стрелец

Ще си помогнете много, ако започвате всеки един от дните с реална оценка за собственото си настроение. Новолунието в съчетание със слънчевото затъмнение ще стимулира интуицията ви, но може би именно заради това ще сте и по-мнителни. Отношенията с колегите ще са сравнително спокойни, а разногласията ще са временни, кратки и преодолими. Ще разполагате с не лоши условия за подобряване на материалното си положение, във ваш интерес е да ги използвате максимално. В края на седмицата приятелите може да ви поканят на ексцентрично, но в същото време увлекателно пътешествие. Включете се, но се екипирайте подходящо.

Козирог

Каквото и да се случи в първите дни на седмицата, не се отказвайте от замислите си. Запазете присъствие на духа, защото първите няколко изненади може да не са особено приятни. Ако се редуват стресови ситуации на работното място с глупави спорове у дома, не го приемайте фатално и драматично. Приемете, че това са „нещата от живота“ и се постарайте да не губите чувството си за хумор. След четвъртък контактите ще са по-интензивни, а преживяванията – по-окуражаващи. Нови хора ще навлязат в живота ви и появата им ще се отрази положително на професионалния ви статус.

Водолей

Представителите на вашия знак са неуморими любители на предизвикателствата и през тази седмица няма да можете да се оплачете от липса на такива. Единствената опасност е, че ако прекалено много се увлечете в преследването на приключения, може да преминете в зоната на необмисления риск докато се усетите. Оставете интуицията да ви води в моментите, в които не разполагате с достатъчно информация за взимане на аргументирано решение. Не се доверявайте на хора, които не са доказали, че го заслужават. През втората половина на седмицата е възможно да преживеете сериозно разочарование заради някого, който се опитва да пренебрегва интересите ви. Реагирайте така, че да не се стигне до открита конфронтация.

Риби

Ще успеете да съчетаете личните желания с творческите си замисли и да ги реализирате успешно, но ако разпределите периода по правилен начин. През първите дни се заемете с подготовката на процесите. Към практическото им изпълнение се насочете, едва след като сте си изградили точна схема на работа и сте подсигурили ресурсите, макар и частично. След четвъртък подхождайте прагматично към проблемите. Основен критерий за полезност, към който да се придържате трябва да е финансовият резултат. За предпочитане е да разчитате на собствени средства. Ако става дума за дългосрочни проекти, може да си позволите заем за инвестиции в малък размер, но по възможност от приятели. Не се включвайте в изпълнението на авантюристични хрумвания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари