IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 зодии, които обожават зимния сезон

2 януари 2022 19 30

Кои са знаците, на които зимата носи най-голям уют?

Istock

Istock

Студената зима и заснеженият пейзаж навън, съчетани със запалена камина, топло одеяло и чаша червено вино, е комбинация, която е харесвана от много хора. Любителите на зимата обикновено са ценителите на домашния уют. Този тип хора обичат да отпиват от чашата си с горещо кафе/чай и да се наслаждават на празничната си украса. За тези хора комфортът, който могат да изпитат в дома си през зимата, е ненадминат. А ето и кои са 5-те зодии, които обичат, и то много, уютните зими:

Телец

Телците обожават зимата, главно защото притежават спокоен темперамент и ценят домашния комфорт. Те от сърце обичат да се гушкат с любимия човек на дивана, докато гледат романтични филми на празнична тематика в уютните зимни вечери. Телците се чувстват по-балансирани през зимата, като именно тогава стресът от живота им сякаш се изпарява. През този сезон те дават почивка на упоритата си, амбициозна природа и постигат вътрешна хармония.

Рак

Горещите ароматни напитки и преяждането с вкусни храни (особено от празничните трапези) са любими на хората от този знак. Ракът е известен с това, че е домошар и че обича да прекарва повече време с близките и най-любимите си хора. През зимата той има повече възможност за тези неща и това му харесва. Освен това, представителят на този знак изпитва истинска радост от приготовленията за семейните празници, които са най-много именно през този сезон.

Дева

Девите обичат снежинките и истински се наслаждават на природата през зимата. Освен това за тях този сезон е най-подходящ, за да извлекат най-доброто от себе си, тъй като разполагат с повече свободно време, покрай поредиците от почивни дни. Девите използват зимата, за да влязат във форма, да започнат да спортуват, да преаранжират дома си, да си спомнят за свои хобита, които отдавна не са практикували и др.

Скорпион

Подобно на някои от вече изброените зодии и Скорпионът обожава зимните, уютни вечери в обятията на партньора си. Освен това хората от този знак обичат да правят вечерни събирания с приятели, именно през този сезон. За Скорпиона събитията, които носят спомени, носталгия, смях и щастие са нещо, което очаква с нетърпение. Освен това Скорпионът харесва планината през зимата, когато за него пейзажите са най-приказни.

Козирог

За Козирога зимата е времето, когато може да размишлява повече върху изминалите години, както и да си направи добре обмислени планове за бъдещето. Хората от този знак започват всяка една нова година с чисто нови цели и амбиции – за тях това е много характерно. Освен това Козирогът обича зимата, защото тогава може да обърне повече внимание на самия себе си, а пък и тогава е и рожденият му ден! Като цяло зимите играят важна роля в живота на представителите на този знак, помагайки им да презаредят батериите си, да си начертаят нови перспективи, а след това да просперират.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари