IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

4 януари 2022 17 30

Астрологична прогноза за периода 3 – 9 януари

IStockphoto

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 3 – 9 януари. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Всички благоприятни събития в професионалното ви развитие, на работното място или в собствения бизнес ще са свързани с нечия поява или влияние. Може да е нова личност, с която ви сблъскват обстоятелствата, а може да е и човек от далечното минало. И в двата случая ще ви е приятно. Ще ви подейства стимулиращо, мотивиращо и вдъхновяващо. Следвайки творческия си порив, ще стабилизирате позициите си. Довършете всичко изостанало от предишната година. Проверете внимателно финансовите си документи, може да се натъкнете на грешка.

Телец

Ще е трудно да съставите ясна програма за целия период. Събитията ще са променливи, настроението ви – също. Не бързайте и не приемайте желанията си за действителност. Не е желателно да се занимавате с крупни финансови операции. Въобще, по отношение на материалното си състояние, бъдете изключително предпазливи. Мислете как да предотвратите загубите, а не как да повишите печалбите си. Не давайте лични заеми, ако трябва да го направите, посягайки на запасите си.

Близнаци

Първите дни на седмицата са подходящи за дейности, изискващи въображение. Скучните, монотонни и изпълнени с много неизвестности занимания оставете за втората половина на периода. Тогава може да усетите и лека умора или отегчение, но пък няма да се налага да проявявате прекалена активност. Енергетиката ви ще е стабилна, а ако имате намерение да стартирате нов проект, не пестете времето за обмисляне на процеса и за систематизиране на детайлите. Избягвайте излишните разходи. Заделете за резерв допълнителните средства, с които да разполагате и не отлагайте важните срещи.

Рак

Паметта ви ще е силна, а мисълта – ясна. Ако усвояването на някаква информация ви е затруднило, то през тази седмица можете да се върнете към нея. Със сигурност ще схванете за какво става дума. Насочете усилията си към дейностите, свързани с фиксирани крайни срокове. Не ги пропускайте, дори ако забавянето няма да е свързано с финансови или други санкции. Ако не се налага да пътувате на далечни разстояния, не го правете. Не си губете времето с нови проекти, за които нямате достатъчно подготовка. Всяка погрешна стъпка, колкото и безобидна да ви изглежда, може след време да се окаже потенциален източник на загуби. Не приемайте с прекален оптимизъм предложение за нова или по-високоплатена длъжност. Може да се окаже уловка.

Лъв

Началото на седмицата ще е динамично откъм преживявания, но за вас е по-добре да намалите активността. Наблюдавайте събитията, търсете причините, анализирайте последствията. Ще установите защо преди време се е наложило да се справяте с проблеми, за които не сте били подготвени. И ще си изградите ясна концепция как да ги избегнете след време, ако попаднете в подобна ситуация. Без никакви затруднения ще реализирате финансови операции като закупуване и обмен на валута, откриване на сметки или прехвърляне на суми от една към друга финансова институция. Това, което не бива да правите е да взимате кредити и заеми, дори условията да ви изглеждат несравнимо изгодни. Организирайте сделките си така, че да ги осъществите само с наличните си средства.

Дева

Дали поради много празници или от това, че в почивните дни човек става доста по-ленив, но в началото на седмицата енергетиката ви ще е леко нестабилна. Избягвайте сложните занимания, които може да предизвикат стрес, силна преумора, а оттам и пристъпи на главоболие. Ориентирайте се към познати дейности, с които принципно се справяте без особени усилия. В края на седмицата тонусът ви бавно, но устойчиво ще започне да се повишава, работоспособността и творческият ви потенциал ще растат. Не посягайте на финансовите си запаси за посрещане на текущите разходи. Въздържайте се от прояви на разточителност, купувайки скъпи подаръци.

Везни

Особено важно е през първата работна седмица да се придържате към „златната среда“, да съчетавате плановете си с естествения ход на събитията и да изпълнявате обещанията си. Не се отказвайте от изпълнението на новите задачи, които ви възлагат. Не всичко по реализацията им ще ви е ясно, но пък буквално ще „отворите нова страница“ в биографията си и сами ще създадете условията за напредък, към който се стремите. Контактите ще са интензивни. Подготвяйте се старателно за насрочените срещи, не е без значение какво първо впечатление ще направите. Ще узнаете чужди тайни без да сте си го поставяли за цел. Впечатлението от тях може да се окаже леко неприятно, тягостно. Не ги приемайте за абсолютна истина и не предлагайте финансова помощ.

Скорпион

Началото на седмицата ще е усмихнато, оптимистично, изпълнено с приятни разговори със стари приятели. Съвсем скоро обаче „облаците ще се сгъстят“ и ще се окажете плътно ангажирани с текущите си занимания, а и разни допълнителни, съпътстващи. Няма да ви затруднят, ако успеете да запазите работния си ритъм. Освободете се от излишната гордост и не отказвайте предложената помощ дори да е от човек, чиято работа не блести с особено високо качество. Съдействието може да не е абсолютно пълноценно, но жестът трябва да бъде оценен. Финансови проблеми няма да имате, ако не се ангажирате със спонтанни покупки под влиянието на не особено здравословни реклами.

Стрелец

Може да изглежда странно, но постиженията ви през тази седмица ще са пряко свързани с хората, с които общувате. Опитайте се да игнорирате онези, които ви натоварват с грижите си и предизвикват мрачни мисли и да се срещате или само да разговаряте с такива, които ви зареждат с вдъхновение. Изказвайте мнението и желанията си искрено, но деликатно. Не е желателно да заобикаляте принципите си, но пък и не е препоръчително да си създавате врагове, само защото на някой не му е харесало, че имате собствено мнение. Не зацикляйте върху едно и също. Финансови постъпления, макар и не големи, ще получите оттам, откъдето най-малко очаквате.

Козирог

Първата работна седмица може да е малко трудна и объркана. Сериозни проблеми не се очакват и за да се справите подобаващо, е желателно да наблюдавате собственото си физическо и психическо състояние. Редувайте работа с почивка без да надценявате силите си. Ще сте достатъчно работоспособни през целия период, ако не се лишавате от сън и спортни занимания. Ако се налага да пътувате в командировка, не отказвайте. Промяната на обстановката, макар и за ден, ще ви се отрази стимулиращо. В края на седмицата е възможно да получите съществена информация по финансов или имотен въпрос, който от доста време се опитвате да уредите.

Водолей

Няма как да реализирате всичките си желания още през първата седмица на новата година, но ще ви е много полезно, ако старателно ги оформите в списък. Така ще можете да ги разпределите във времето, да си създадете план на действие и успоредно с това да разпределите собствените си сили. Вероятно ще се наложи да се откажете от част от тях поне на този етап, а всички които ще засегнат не само вашия живот, а и този на близките ви, задължително обсъждайте с тях. Особено ако сте решили да правите кардинални промени като смяна на работа, жилище, автомобил. Мобилизирайте се, действайте активно, но не и хаотично. Отнасяйте се отговорно към финансовите си наличности. Помнете, че никога не е излишно да разполагате със запаси, които рано или късно да превърнете в изгодни инвестиции.

Риби

Две са силните ви оръжия през тази седмица: интуицията и усмивката. Не подминавайте съветите на околните, изслушвайте ги, мислете дали са приложими за вас или не и комбинирайте различни варианти за справяне със сложните ситуации. Такива със сигурност ще има, но това не бива да ви плаши. По-добре е да си изградите тактика още в началото на годината, отколкото да променяте плановете си, когато вече сте напреднали с реализацията им. Въздържайте се от смели обещания и от финансови рискове, дори и минимални. Преценявайте разходите си пестеливо. Не отказвайте, ако ви помолят за помощ, но и не очаквайте отплата или благодарност. Бъдете сигурни, направеното добро рано или късно ще се върне при вас като бумеранг.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари