IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

10 януари 2022 17 30

Астрологична прогноза за периода 10 – 16 януари

IStockphoto

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 10 – 16 януари. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Изненадите ще са свързани предимно с професионалните ви изяви. Много е вероятно още в първите дни да получите интересно и доста странно предложение. Частично ще е свързано с перспективните ви планове. Не бързайте да отговаряте. Първо анализирайте наличните ресурси. След средата на седмицата творческият ви потенциал бавно, но устойчиво ще расте. Заемете се с дейностите, които наистина ви интересуват и изискват старание. Що се отнася до личните отношения, ще са по-скоро заблуждаващо спокойни.

Телец

Времето ви за почивка ще е в дефицит. За сметка на това всяка изпълнена задача ще ви приближава към желаната цел. Участвайте във всички дискусии, където ви канят. Убедителни сте, ще впечатлите останалите участници с предложенията си и ще постигнете подкрепата им за повечето. Отстоявайте позициите си като се придържате към събитията, без да се опитвате да им въздействате. Проверявайте достоверността на всяка информация, която възнамерявате да използвате в текущата си работа. Не прекалявайте с нововъведенията.

Близнаци

Изпълнявайте отговорно текущите си задължения. Изслушвайте околните. Част от предложенията им ще се окажат доста полезни. Непредвидени събития ще ви подскажат, че е подходящо да се заемете с дейност, чиято важност към момента сте пренебрегвали. Ще можете да коригирате някои грешки или пък да актуализирате постигнатите резултати. Ако се налага да провеждате някакви преговори не разчитайте на постигнатото до момента. Търсете варианти за напредък.

Рак

Събитията ще се развиват в рамките на предположенията ви. Ще разполагате с достатъчно добри възможности за изява. Не прекалявайте със стремежа към независимост. Включвайте се в екипните дейности при необходимост, за да не навредите на отношенията си с останалите членове на колектива. Бъдете открити за диалог и свежи идеи. Ако се налага да обсъждате въпроси, засягащи имоти или наследство, консултирайте се със специалисти. Избягвайте импулсивните решения.

Лъв

Ще успеете да „разсечете поне един гордиев възел“ или по друг начин казано, да се справите с поне една критична и объркана ситуация. Не е сигурно обаче дали резултатът ще ви удовлетвори или не съвсем. Може да се окаже, че част от работата ви трябва да се преработи или коригира и фактът, че отново се налага да се занимавате с нещо, което сте възприели като довършено леко да ви ядоса. Помислете си за постиженията си вместо да се комплексирате. Споменът за успехите със сигурност ще ви мотивира. Що се отнася до личните отношения, ако не давате повод за недоволство с прояви на честолюбие и пристъпи на ревност, то те ще се развиват в рамките на предположенията ви.

Дева

Както физическият, така и интелектуалният ви потенциал ще растат бавно, но устойчиво. Силите ще ви стигнат за всичко. Ще сте в благоприятната позиция да преминете от обмисляне на плановете към активни действия за осъществяването им, а крайните резултати ще се окажат впечатляващи. Не си губете времето с уреждане на чужди лични проблеми. През втората половина на седмицата ще стане ясно на кого можете да имате доверие и от кого трябва своевременно да се дистанцирате. Не се тревожете излишно. Както знаете, когато една врата се затваря, обикновено се отваря друга.

Везни

Ще сте необичайно спокойни и последователни през тази седмица и почти няма занимание, което би могло да ви затрудни или пък да наруши душевното ви равновесие. Не е изключено да се наложи да заемете медиаторска роля в разправия между много близки ваши роднини, колеги или съседи. Опитайте се да въдворите мир споделяйки опит или чрез метода на убеждението, но не им позволявайте да ви прехвърлят грижите си. Не прекалявайте с разходите. Ограничете покупките си до онова, което ви е нужно, а не до онова, което ви привлича, само защото някой друг има същия предмет.

Скорпион

Що се отнася до обичайните занимания, не се надявайте на нищо ново. Периодът ще е почти скучен, но пък за сметка на това бихте могли да се занимаете със себе си. Да се погрижите както за външния си вид, така и за интелектуалното си ниво, т. е. да повишите познанията и да подобрите уменията си. Въздържайте се от двусмислени изказвания по време на общи дискусии. Преценявайте въздействието на всяка своя дума върху събеседниците ви. В сложните моменти без никакво съмнение може да разчитате на прозорливостта си. Ще ви подскаже как да се представите в най-изгодна светлина и да избегнете прибързаните решения.

Стрелец

Ориентирайте усилията си към реални и измерими дейности. Успеете ли да се избавите от илюзиите и да мобилизирате максимално потенциала си, ще постигнете за няколко дни онова, което при равни други условия сте правили за месеци. Деловите ви контакти ще са активни и съвместните проекти ще преминат на друг етап на развитие, който от своя страна ще се отрази положително на финансовото ви състояние. С поне един от хората от екипа си обаче е вероятно да се разделите. Съобразявайте поведението си с характера на хората, с които общувате и променяйте подхода към тях, ако прецените, че се налага.

Козирог

Започнете периода с анализ на обстоятелствата, в които се намирате. Преценете обективно от кои бихте могли да се възползвате и с кои ще се наложи само да се съобразите. От вас зависи да реализирате по-голямата част от плановете си. Провеждайте деловите си разговори лично, а не чрез посредници, защото в повечето случаи партньорите ви ще се опитват да „дърпат чергата към себе си“. Единственото, което би ги спряло е респектът спрямо самите вас. Отстоявайте интересите си, но чрез неоспорими аргументи, а не чрез високи децибели. При необходимост да уреждате лични отношения търсете нестандартен подход.

Водолей

Обстоятелствата ще ви помогнат да стабилизирате позициите си и да напреднете, макар и не особено бързо. Но пък за сметка на това ще реализирате даже онези свои замисли, които сте възприемали като нереални. Събитията ще са нееднозначни, на моменти сложни, неразгадаеми, трудни за ориентация.

Ще се налага често да прехвърляте вниманието си от една работа към друга, но пък ще положите основите на преобладаващата част от бъдещите си планове. За щастие в края на седмицата напрежението ще започне да спада. Намалете контактите, отделете време за любимите си занимания. Ще успеете да възстановите енергийния си баланс сравнително бързо.

Риби

Довършването на част от заниманията, с които сте се заели няма да зависи само от вас, а и от външни фактори. На моменти ще се налага да забавяте темпото и изобщо, няма да сте в позиция да следвате обичайния си ритъм. Приемете периодите на забавяне откъм положителната им страна. Например като възможност да обмислите и проверите още веднъж довършените дейности. Или пък да направите задълбочен анализ на целите си и на цената, която бихте платили за постигането им. Не е изключено да се откажете от някои от тях за сметка на други, по-атрактивни. В сферата на личните отношения са възможни сътресения. Ще успеете да ги нормализирате, ако реагирате незабавно и активно. Не чакайте проблемите да изчезнат „като по чудо“. Потърсете причините и личното си участие в появата им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари