IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодии, здраве и благополучие

14 януари 2022 17 30

Как да подобрите физическото и психическото си здраве през 2022 година

Istock

Istock

Наскоро още една бурна година приключи, с надеждата за ново начало и свеж старт. За съжаление пандемията все още е надвиснала над главите ни, но е важно да продължим да бъдем оптимисти и да пожелаем на всички да са силни и здрави. Така или иначе колелото на времето се върти, а ние бихме могли да се подготвим за това, което предстои и с помощта на астрологията. Тя ще ви помогне да разберете какво да направите, за да подобрите вашето здраве и благополучие през 2022 г., базирано на вашия слънчев знак.

Ето и повече по темата:

Овен

Докато Овните може да се сблъскат с някои възходи и падения тази година по отношение на здравето си, все пак техните амбиция, инициативност и енергия ще ги издигнат над проблемите и ще им помогнат да преминат през всичко. Дръжте ума си чист от негативни мисли и гледайте да сте наясно какво искате. Не позволявайте на егото и упоритостта ви да вземат надмощие над грижата за вашето здраве.

Телец

Новата година може да започне с преболедуване за вас, но въпреки това, с правилната грижа за себе си, вие ще се оправите за нула време. Избягвайте да се ограничавате в зоната си на комфорт и общувайте с повече нови хора, които ще внесат позитивизъм в живота ви. Избягвайте заседналия начин на живот.

Близнаци

Докато си мислите за всички онези хубави неща, които искате да постигнете през тази година, не забравяйте, че 2022-ра трябва да е свързана най-вече с грижа за вашето психично здраве. Отделяйте повече време за спорт и медитация, за разходки сред природата и се опитайте да се храните по-здравословно.

Рак

Раците са известни със своята грижовна природа. Проблемът им е, че те са склонни да се грижат повече за другите и да пренебрегват себе си. През идните 12 месеца се фокусирайте повече върху себе си и върху собственото си здраве. Следвайте интуицията и инстинктите си – те ще ви помогнат да се почувствате по-безгрижни и спокойни в психически аспект.

Лъв

Вие имате добро самосъзнание и сте наясно, че в тези смутни времена трябва да полагате повече грижи за своето психическо и физическо здраве. Лъвовете обикновено са изключително решителни по характер и вероятно имат купища от цели за тази година. Съветваме ви обаче да намалите темпото и да приоритизирате само най-важните неща.

Дева

Тази година, вместо да наблягате отново на търсенето на съвършенство, работете повече върху това да се поучавате от грешките си. Признавайте си лошите си решения и се съсредоточете повече върху това да бъдете по-добри и по-малко критични към самите себе си. Работата ви може да е много натоварена, но намирайте време за себе си и за почивка.

Везни

Тъй като сте човек с балансиран ум, вие ще знаете как да реагирате най-правилно и разумно, когато се сблъсквате със заболяване. Вероятно тази година ще направите дългосрочни инвестиции свързани с вашето здраве и уелнес, които ще ви осигурят по-добро физическо и психическо благополучие. В това отношение се възползвайте от всяка възможност, която ви се изправи на пътя.

Скорпион

Настоящата година ще бъде добра за вас в здравословно отношение! Трябва обаче да се стремите да я направите още по-добра. Не се ограничавайте в приятелския си кръг. По-скоро се срещайте с нови хора, споделяйте идеи и никога не отлагайте ходенето на лекар или назначен преглед. Научете се, че здравето ви трябва да бъде вашият приоритет номер 1.

Стрелец

Стрелците имат сравнително вълнуващ живот, но те все пак страдат от липса на дисциплина и последователност. Не забравяйте да си вземете почивка от натоварения си начин на живот и да обърнете внимание на здравето си, ако се налага. Планирайте по-добре бъдещето си, защото загубеното време никога няма да се върне.

Козирог

Упоритата работа винаги е на ход при амбициозните Козирози, но те сякаш вече са разбрали, че е нужно да отделят повече време за себе си. Наясно са, че това подобрява производителността им във всички области. Козирозите трябва да прекарват повече време със семейството и приятелите си, тъй като тези контакти действат добре на цялостното им психическо благополучие.

Водолей

Водолеите притежават способността да наблюдават света през различна призма. Затова и техните проблеми са малко по-различни. Докато всички се притесняват за здравето си, Водолеят мисли как да разреши други предизвикателства по пътя си. Той трябва да се съсредоточи върху това, което го притеснява, да го премахне от живота си и така ще постигне мир със себе си.

Риби

Тази година се съсредоточете повече върху личностния си растеж, вместо да се грижите за чувствата и емоциите на другите хора. Грижата за себе си е важна за всеки човек, особено за вас. Инвестирайте времето си в засилването на физиката и психиката си. Научете нови умения и/или физически дейности/спортове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари