IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

17 януари 2022 17 30

Астрологична прогноза за периода 17 – 23 януари

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 17 – 23 януари. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Представителите на вашия знак през тази седмица вероятно ще се оформят като две групи. Онези, които живеят далече от дома или отдавна са извън дома си ще усетят носталгия, влечение към родното, желание да са в обкръжението на близките си. Не тъгувайте излишно. Има интернет, който дава възможност не само да се чуете, но и да се видите. Другата група ще е на онези, които са у дома. Тях ще ги изпълни спонтанното желание да пътуват, да се свържат със задграничните си партньори, да променят обстановката, настроението, емоциите. Всъщност, биха могли, ако оптимизират динамичния си стереотип. Що се отнася до финансите, реалността ще се размине с предположенията ви.

Телец

Важното събитие за представителите на вашия и на противоположния ви знак, Скорпиона, през тази седмица е преминаването на Лунните възли във вашата ос, която освен това се нарича и „ос на ресурсите“. Ще разполагате с удобни варианти за лична изява. Материални въпроси, които до момента са били в застой ще получат тласък за развитие. Не се захващайте с нови дейности, довършете старите на база на натрупания опит и се опитайте да „разплетете“ сложните актуални казуси. Ще получите нужната помощ в точния момент. Като цяло ще сте в благоприятната позиция да отстоявате интересите си и едва ли ще имате повод за недоволство.

Близнаци

Подгответе се психически, че ще се наложи да преодолеете разни по-дребни и по-сериозни затруднения. На моменти може да получите усещането, че нищо не се случва, че сте в застой, че не разполагате с възможност да проявите най-добрите си качества и да ускорите процесите. В известна степен реалността наистина ще е такава, но ще си помогнете много, ако запазите присъствие на духа. Не завиждайте на околните, не „надничайте в чуждата паница“ и не провокирайте спорове и конфликти. Споровете само ще настроят хората от обичайното ви обкръжение срещу вас и ще е трудно да възстановите добрите си взаимоотношения. Осигурявайте си достатъчно почивка и не пренебрегвайте домашните си задължения.

Рак

Определящо събитие за седмицата е пълнолунието във вашия знак. И като се има предвид, че Луната е ваш управител, то може да се каже, че ще разполагате с подходящи условия за реализация на плановете си. Освен това голяма част от сложните задачи, за които към момента не разполагате с достатъчно информация, ще получат яснота. От особена важност ще се окажат семейните отношения, връзките с родителите и децата ви, изобщо комуникацията между поколенията. Разговорите, които провеждате с тях ще ви насочат към правилните отговори на редица въпроси. Постарайте се да си създадете финансови запаси, защото може да се наложи да направите непредвидени разходи.

Лъв

Постиженията ви ще зависят предимно от това, къде се намирате. Много е вероятно събитията като цяло да ви подскажат, че за да получите по-добри резултати се налага да смените местоположението си за известно време. Да предприемете служебно или частно пътуване, където да довършите вече започнати занимания. Базирайки се на съществуващия и създаден преди време фундамент, ще можете да се възползвате от обстоятелствата по предпочитания от вас начин. Актуални ще се окажат въпроси, свързани с имоти, наследство, продължаване на рода. Юридическите въпроси ще се решат във ваша полза, независимо кога са започнати.

Дева

Особена важност през тази седмица ще придобият въпросите, свързани с децата ви или други по-млади роднини, за които се налага да се грижите. Разговорите ще са сложни и не особено приятни. Проявете мъдрост, възползвайте се от натрупания опит, не се опитвайте да налагате позицията си на всяка цена, независимо от увереността ви, че сте прави. Помислете дали някои ситуации не са обикновено дежавю. Направете анализ на случващото се. Потърсете причинно-следствената връзка между миналото и настоящето и в крайна сметка, ще предотвратите конфликта. Събитията може да са сложни, но последствията ще са пределно ясни и реално ще донесат отговор на спорните въпроси.

Везни

Окончателно ще довършите дейности или ще намерите отговори на процеси, които сте започнали през декември. Случващото се ще е и показателно, и запомнящо се. Почти сигурно е, че няма да разполагате с подходящи условия за стартиране на нови проекти, но за сметка на това ще изкристализира окончателният образ на замисли, които са били буквално „в мъгла“. Планове, обсъждани и засягащи цялото семейство, ще достигнат до кулминационната си точка и то по начин, който ще зарадва всички участници. Освен това ще си изясните коя е правилната тактика за реализацията на плановете ви и как да продължите с изпълнението им. Ще разполагате и с информация, и с ресурси, а останалите фактори ще са просто допълнение, от което трябва да се възползвате гъвкаво.

Скорпион

Важното събитие за представителите на вашия и на противоположния ви знак, Телеца, през тази седмица е преминаването на Лунните възли във вашата ос, която освен това се нарича и „ос на ресурсите“. Ако сте в позиция на зависимост най-вероятно нивото ви на самостоятелност ще се повиши. Ако пък сте в доминираща позиция, то ще можете да организирате по-голямата част от работата си по своя воля и желание. Околните ще ви търсят за помощ и съвет. Не им отказвайте. Със сигурност и на вас някой ден ще ви се случи да сте в подобна ситуация. Наблюдавайте внимателно събитията, на които присъствате. След време ще можете да се възползвате от натрупания опит. Ефектът от текущата ви работа ще е дългосрочен, макар и невинаги особено приятен. За сметка на това, ще се убедите, че в твърдението: „всяко зло – за добро“ има голяма доза истина.

Стрелец

Може да се каже, че предстоящият период ще е успешен за вас, но не стоят така нещата с хората от най-близкото ви обкръжение или такива, на които държите много. Те категорично ще имат нужда от подкрепа, съпричастност и окуражаване. Приемете, че ролята ви в техния живот ще е сериозна и отговорна. Поддържайте самочувствието и настроението си по всякакъв предпочитан от вас начин. Ще успеете да ги вдъхновите и да им подскажете как да се справят с проблематичните ситуации, в които попадат. Не ги укорявайте, макар че в повечето от случаите сами ще са си виновни поради липса на предвидливост или прояви на прибързаност. За сметка на това, вие ще успеете да разгърнете потенциалните си умения и да предприемете някои кардинални промени на динамичния си стереотип. Със сигурност няма да скучаете, стига да сте достатъчно инициативни.

Козирог

Ангажиментите ви ще са повече от обикновено, но и работоспособността ви ще е достатъчно висока, за да се справите. Ще намерите окончателно и при това удобно решение на сериозен финансов въпрос. Успехите ще ви окуражат и ще сте много по-устойчиви на напрежение и стрес, причинявани от външни фактори. Колегите и партньорите не само ще търсят мнението ви при уреждане на дългосрочни споразумения, но и ще се придържат към него. Единственото затруднение, с което може да се наложи да се справите, е поддържането на баланс между личните и публичните ви задължения. Не лишавайте близките си и членовете на семейството от внимание, за да не предизвикате недоволството им и да не помрачите романтичния блясък у дома.

Водолей

Три са важните събития, засягащи представителите на вашия знак през тази седмица: преминаването на Уран, вашият управител, в директно движение, навлизането на Слънцето във вашия знак и точното съединение на Слънцето с Меркурий, който е в ретроградна фаза на движение. Последствията ще са разнопосочни и нееднозначни. Ще се наложи да предприемете няколко отложени преди време пътувания. Ще осъществите срещи със стари приятели, които от години не сте виждали или чували. След въпросните дейности ще си направите преоценка на състоянието на взаимоотношенията си. Не е изключено да ви хрумне, че трябва да промените работното място или типа на заниманията си, но на настоящия етап е по-добре да не бързате с такива радикални промени. По-добре променете методите си на работа или се опитайте да разнообразите заниманията в свободното време, за да не скучаете и да не реализирате решителна, но погрешна крачка, за която съвсем скоро да съжалите.

Риби

Обстоятелствата ще са благоприятни за прояви на инициатива, засягаща социалния ви, професионален и обществен живот. Ще можете да възстановите прекъснати преди време партньорски отношения или пък да се върнете на предишно работно място, което сте напуснали и след това сте съжалили за направеното. Успоредно с това ще можете да внесете положителни промени в личните си отношения. Ако се налага да се занимаете с уреждането на жилищен въпрос, сега е моментът да го направите или поне да поставите началото. Ще разполагате с няколко варианта за избор, а за да изберете най-подходящия е желателно да обсъдите детайлите с близките си. Логиката на фактите ще ви подскаже, че голяма част от затрудненията ви вече са в миналото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари