IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 януари

21 януари 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Каквото и да се случи, проверявайте. Нищо няма да е такова, каквото ви изглежда. Не вярвайте на обещания и не поемайте допълнителни ангажименти освен обичайните, с които сте сигурни как да се справите.

Телец

Нечие поведение или инцидент, на който присъствате случайно, може да ви развали настроението още от сутринта. Опитайте да се освободите от мрачните мисли и да възстановите тонуса си. Имайте предвид, че никой не може да се погрижи за вас така, както самите вие бихте го направили.

Близнаци

Ограничете контактите и не участвайте в неформални дискусии, които не са включени в програмата ви, но някой упорито се опитва да ви привлече. Не само няма да научите нищо ново, но в крайна сметка ще ви отегчат и ще сте си загубили времето напразно.

Рак

Ако цял ден ви се струва, че близките ви се държат ужасно и са непоносими, то помислете си, че и вие понякога постъпвате така. Справедливо би било, да проявите търпение, да овладеете емоциите и да не ги атакувате с остри забележки.

Лъв

Не приемайте твърде при-сърце отношението на човек от обичайното ви обкръжение, който през целия ден мрънка и се опитва да коментира недостатъците ви. Постъпката по-скоро няма пряка връзка с вас, а въпросният човек се опитва да си избива комплексите.

Дева

Не е препоръчително да се заемате с допълнителна работа, даже ако ви обещават впечатляващо по-високо заплащане. Не залагайте на устни уговорки. Съгласете се, само ако споразумението е в писмен вид и сроковете за изпълнение са разумни. В противен случай ще се окажете губещата страна.

Везни

В случай, че се налага да подписвате важни документи, то запознайте се с тях бавно и подробно. Не позволявайте да ви пришпорват и да ви отклоняват вниманието. Дори не особено отговорни действия, изпълнени в бързане, ще причинят неприятности.

Скорпион

Дистанцирайте се моментално, ако усетите, че се опитват да ви въвлекат в разговор, чиято тема е да се коментира „трето“ лице. Дори най-добронамерената ви реплика ще бъде изтълкувана погрешно и интерпретирана във ваша вреда.

Стрелец

Постъпките и действията, на които се натъквате днес няма да са ви особено приятни. Не бързайте да критикувате участниците в тях. Със сигурност нямате представа в каква позиция се намират и дали обстоятелствата не ги принуждават да направят едно или друго.

Козирог

Атмосферата на работното място ще е напрегната. Наблюдавайте поведението на колегите си и шефа. Установите ли, че някой се опитва умишлено да нажежава обстановката, намесете се незабавно и променете темата. Прекратявайки разправията преди да е започнала не само ще успокоите обстановката, но и ще си спечелите привърженици.

Водолей

Избягвайте окончателните решения, отнасящи се до личния ви живот и отношенията. Емоционалното ви състояние е нестабилно, прекалено импулсивни сте и е много вероятно с един замах да „влезете в глуха улица“.

Риби

Контактите ще са интензивни, но за жалост, задължителни. Няма да сте в позиция да ги избегнете, а голяма част от тях ще са изнервящи и натоварващи. Най-ефективният начин за възстановяване на вътрешния ви покой ще е да си организирате кратка разходка сред природата в уединение и тишина.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари