IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Добра новина: През месец март няма ретроградни планети

3 март 2022 19 30

Ето как можете да се възползвате от този факт

Istock

Istock

Ако се интересувате от астрология, тогава знаете колко проблеми може да създаде планетарната ретроградност. Тъй като планетата става ретроградна, тя започва да се забавя по обичайната си траектория през зодиака, преди най-накрая да изглежда така, сякаш се движи назад, проследявайки стъпките си през градусите, през които току-що е преминала. Когато това се случи, то може да предизвика драма от миналото ни и/или да затрудни фокусирането ни върху бъдещето. А ако се чудите кои планети ще са ретроградни през март 2022 г., не е нужно да се притеснявате, защото отговорът ще ви хареса – няма да има ретроградни планети!

Макар сложната политическа обстановка в Европа и света да не го предполага, то този месец е изпълнен с добра енергия.В крайна сметка ретроградите са част от живота, защото точно така работи астрологията (и астрономията). Всъщност в повечето случаи ретроградността може да бъде положително преживяване. Ако се случи ретроградност в една от външните планети – Сатурн, Юпитер, Уран или Плутон – обикновено това не е забележим транзит, защото тези планети вече са ретроградни от доста време.

Въпреки това, ако се случи ретроградност в една от вътрешните планети като Меркурий, Венера или Марс – това обикновено ни носи по-драматично преживяване. В края на краищата, тези планети се отнасят към ежедневния ни живот. Техните ретрогради обикновено обхващат от няколко седмици до няколко месеца, които са по-бурни и сложни.

Така или иначе астрологичната прогноза за месец март казва, че няма да има ретроградни планети и тъй като тазгодишният сезон на Рибите е по-красив от всякога, имате какво да очаквате с нетърпение.

Ето защо:

През март 2022 г. имате точно 0 ретрогради, за които да се притеснявате.

Освен това през т. нар. женски месец Слънцето ще се движи през духовния, творчески и емпатичен знак Риби, което си е истинско възнаграждение! Този сезон на Рибите е особено специален, защото ще се проведе, докато Юпитер – планета на експанзията, приключенията и мъдростта – също се движи през този променлив воден знак. Юпитер би трябвало да направи месеца изпълнен с положителни вибрации и красиви преживявания.

Всъщност на 5 март Слънцето ще образува съвпад с Юпитер в Риби, като ще ви донесе прилив на вълнуваща енергия. Следвайте тази енергия и вижте къде ще ви отведе тя, защото Юпитер иска да израснете отвъд вашите граници и да се откъснете от това, което ви задържа. Рибите се свързват с океана, а океанът няма край. Той просто продължава в своята постоянна верига от непрестанни течения. През това време си позволете да прегърнете чувството за безграничност, което е широко и непоклатимо като океана.

До 13 март Слънцето също ще обедини сили с Нептун в Риби, което ще предизвика пречистващи духовни вибрации и ще засили психическите ви сетива. Това ще ви насърчи да се освободите от егото си и да оставите любовта да ви води по пътя, защото в края на краищата любовта е началото и краят на всичко. В основата на това да бъдеш човек е желанието да бъдеш обичан, така че нека добротата, състраданието и щедростта засилят връзката ви със света, която споделяте с другите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари