IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Полуфиналите в „България търси талант“ продължават с пълна сила – тази неделя по bTV

29 април 2022 12 53

Най-добрите от най-добрите таланти за сезона ще се борят за място на големия финал

Снимка: bTV

Снимка: bTV

Предстои вторият супер забавен полуфинал на живо в осмия сезон на „България търси талант“ – тази неделя, от 20 часа по bTV. Нова порция изумителни таланти ще блеснат на сцената с нестандартни музикални изпълнения, чудни песни и танци, дигитален театър, ювелирни фокуси, цирково изкуство, комедия и още невероятни и гениални номера. Всички те ще се борят за симпатиите и гласовете на зрителите, които чрез SMS гласуване ще определят кои двама от тях да отидат на големия финал. Първият ще е победителят по вот, а вторият ще бъде избран от журито измежду двамата подгласници в гласуването на зрителите.

До този момент сигурни финалисти са 5-имата получили Златен бутон през сезона – Георги Станев (абсолютен слух), който е златният бутон на проф. Кантарджиев, Симона Петрова (народно пеене) – избрана от Катето Евро, Стоян Йорданов – Чибо (пеене) – златен бутон на водещите, Скейтинг Финикс дуо (акробатика с ролкови кънки) – избрани от Николаос и La Campagnia Colonna (арт пол днес) – златният бутон на Евелин Костова.

Миналата неделя за финала се класираха детски танцов състав към читалище „Наука – 1901 г.“ гр. Ябланица и Дария Иванцова с кучето Мери Шейн. А кои двама ще се присъединят към тях в неделя ще стане ясно в края на живото предаване на 1 май по bTV, веднага след края на гласуването.

Участниците, които няма да продължат напред в предаването не бива да губят надежда, защото и този сезон предстои играта „Спаси талант“. В нея зрителите ще могат да върнат обратно в шоуто един от всички отпаднали таланти по време на трите полуфинала. „Спаси талант“ ще стартира веднага след края на третия полуфинал – ще се проведе на talent.btv.bg и ще продължи точно 24 часа. Талантът, който получи най-много гласове в своя подкрепа ще бъде „спасен“ и ще участва в големия финал на „България търси талант“ – на живо, на 15 май, от 20:00 ч. по bTV.

Тази неделя, в пълен блясък, великолепие и заредени с неподправеното си чувство за хумор, четиримата членове на журито ще приветстват на сцената следващите 14 от най-добрите, интересни и изумителни таланти за сезона. Гледайте, забавлявайте се и подкрепяйте своя фаворит в „България търси талант“ по време на живото предаване – в неделя от 20 ч. по bTV.

Списък с имената на участниците и номерата за гласуване ще намерите на www.talent.btv.bg по време на епизода, както и в каналите на шоуто в социалните мрежи и изписани на екрана по време на изпълненията.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари