IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 4 май

4 май 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обстоятелствата ще ви принудят да действате бързо, но независимо от това е желателно да обмисляте предполагаемия ефект и да си давате сметка за подробностите. Положителен елемент е, че ще имате възможност за корекции, които макар и частични ще предотвратят евентуални загуби.

Телец

Неочаквани и не особено приятни новини ще се отразят както на настроението, така и на плановете ви. Мобилизирайте се и овладейте емоциите, за да се справите доколкото е възможно без външна намеса. Помощта, дори добронамерена, може да се окаже безполезна.

Близнаци

Стремежът ви към независимост ще е особено силен. Не се мяркайте пред очите на шефа, не обсъждайте спорни въпроси с родителите или други членове на семейството си и спазвайте правилата, ако не искате да привлечете вниманието и всички да започнат да ви дават разпореждания.

Рак

Неотложните въпроси ще се окажат повече, отколкото сте си представяли и мисълта, че може да не се справите ще предизвика у вас силна тревога. Ще ви е трудно да се концентрирате, но ако действате последователно и поединично, дори да не довършите всичко започнато, ще отхвърлите най-важното.

Лъв

Ще разполагате с прекрасната възможност да се освободите от нещо (задължение или връзка), което отдавна ви пречи. Действайте смело. Първоначално може да ви се отрази стресиращо, но съвсем скоро ще се радвате на вътрешната си свобода.

Дева

Отделете съвсем малко време и променете леко обстановката около себе си. Визуалната разлика, колкото и да е минимална, ще ви се отрази тонизиращо и ще стимулира въображението ви.

Везни

Стари приятели може да ви поканят да участвате с тях в необичайна инициатива. Не размишлявайте твърде дълго, съгласете се. Ще има риск, но ще има и приключения, които няма да забравите.

Скорпион

Един от лесните начини да преодолеете вътрешните си страхове е да ги споделите. Интуицията ще ви подскаже кой е най-надеждния ви събеседник и на кого можете да се доверите. Бъдете откровени и ще се освободите от мрачните мисли.

Стрелец

Участие в неформална дискусия ще ви даде възможност да покажете талантите и уменията си, а и да се запознаете с интересни хора. Приемете и проучете всички предложения за съвместна дейност. Поне едно от тях ще съвпада с интересите ви.

Козирог

Променете подхода за заниманията, които не дават очакваните резултати. Помислете дали техниката и технологията, с която разполагате не е обективна пречка за напредък и ако е, то какви са възможностите за обновяване с минимални разходи.

Водолей

Ще се занимавате или ще се натъкнете на нещо ново и непознато. Не само ще разпали любопитството ви, но и ще ви хареса, дори в началото да ви се стори твърде абстрактно. Ще приложите придобити преди време знания за чието значение не сте и подозирали.

Риби

Бъдете внимателни, ако шофирате и ако работите с електроуреди. Съществуват предпоставки за травма. Не пренебрегвайте правилата за движение и тези за безопасност при работа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари