IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 причини да отидем на къмпинг Градина и това лято

13 май 2022 08 30

Защо да се насочим точно към емблематичното място?

5 причини да отидем на къмпинг Градина и това лято

Кой не знае къмпинг Градина, кой не е чувал за него? Емблематичното райско кътче на родното Черноморие неслучайно си е заслужило репутацията на едно от най-добрите места, на които да прекараме своята морска почивка.

Слънцето вече вдигна значително градусите, пуловерите отдавна са прибрани, отстъпвайки място на пролетните и летните ни дрехи, а макар и още в града, ароматът на море сякаш се усеща с първото сутрешно кафе.

И така, вече в почти лятно настроение, първата добра новина не закъсня – къмпинг Градина започва да приема първи гости още на 13 май. И това ако не е подсещане, че трябва да се задействаме с резервации и организации, не знаем кое е.

По този повод ви представяме топ 5 на причините, заради които и това лято трябва да се насочим към любимата Градина.

Макар да сме сигурни, че вие имате поне 555 причини да го направите.

1. Традицията продължава

Ако попитате родителите си за къмпинг Градина, със сигурност разговорът няма да бъде кратък. Един от най-старите къмпинги у нас пази щастливи моменти на поколения, преминавайки през различни етапи от своето развитие до днес – превръщайки се в модерния летен дом. Още в миналото Градина придобива славата на къмпинг за бохеми и свободолюбиви души, които търсят почивка в максимална близост до морето и природата. Едно от първите удобства, изградени за посетителите на къмпинга, е пощата срещу входа. Така всички летуващи са можели да изпратят красива картичка на своите близки. „Градина“ не спира да развива своя бохемски облик и през 80-те години се появяват първите бунгала. Те са съвсем малки бели къщички с остри покриви, които местните с усмивка наричат „Баби Яги“.

Днес къмпингът пази своя автентичен бохемски и свободолюбив дух, осигурявайки всички необходими удобства за спокойни дни край морето. Всяко посещение на къмпинг Градина е продължаване на традицията за бохемска почивка, сега в най-луксозни и съвременни условия.

бунгало

2. Удобствата

Говорейки за съвременния облик на Градина, ако трябва да го обобщим в две думи, то те със сигурност ще са лукс и удобство. Просторна спалня с голямо легло, прозорци от пода до тавана, отделно пространство за почивка и хранене и елегантна баня – това са бунгалата в къмпинг Градина. Интериорите са в хармония с външната и вътрешната естетика, а изборът варира от едноспално бунгало за между 2 и 4 човека до двуспално такова за 4 и 6 души. Разбира се, ако сте горд собственик на каравана, можете просто да резервирате своето място и да се наслаждавате на всички удобства в къмпинга.

3. Всичко е на една ръка разстояние

Един от най-големите плюсове на къмпинг Градина е, че всичко ти е буквално на една ръка разстояние. И то в изобилие. Къмпингът предлага избор между 6 ресторанта с кухня, вдъхновена от Черно море, италианската, гръцката и българската кухня. Bakery Gradina ще ви зарадва с вкусни закуски и печива, Masarro beach club с дървени шезлонги, плетени люлки, музика и коктейли за плажа, а Бар Tokka ще ви изненада с коктейли с новаторска визия и вкус, съчетани с билки и сезонни плодове, специално лятно меню на шеф Иле Мирев, в което присъстват брускети и сандвичи с италиански колбаси, изискани сирена и пресни морски дарове. А дори и да има един ден, в който искате просто да си останете в бунгалото, можете да се възползвате от доставката на храна, като поръчате от един от ресторантите в къмпинг Градина.

плаж

4. Перфектният бийч офис

Работите в режим на хоум офис? Няма по-вдъхновяващо от летния ви дом в къмпинг Градина. Каквото и който да обяснява, едно е да работиш от града, по друг начин върви работата, когато си легнал в хамак, единият ти крак е в топлия пясък, а по косата ти се прокрадва морски бриз. Време е за обедна почивка? Нищо не може да се сравни със свежестта на морето между две работни онлайн срещи. Гарантираме висока продуктивност и истински рай за душата и сетивата. И то без да се налага даже да пускате отпуск.

5. Забравете света и открийте своя... само на няколко часа

Независимо къде в България се намирате, до морското блаженство ви делят не повече от няколко часа. Удобството да решиш да тръгнеш по всяко време и да не се притесняваш за нищо е истинско блаженство. Няма нужда да четете дали има нови изисквания, няма нужда да търсите къде сте си прибрали паспорта и дали сте си взели всички документи.

Само не забравяйте банския. heart

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари