IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 май

18 май 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Спазвайте правилата и не влизайте в пререкания с представители на изпълнителната власт. Използвайте само законни методи за постигане на целите си и не се включвайте в съмнителни схеми.

Телец

Приемайте новостите като нещо нужно и полезно. Избягвайте проявите на консерватизъм. Старите методи на работа ще се окажат неефективни, бъдете готови да експериментирате, но отговорно и предпазливо.

Близнаци

Емоционалното ви състояние ще е нестабилно и ще пречи на концентрацията ви. Ориентирайте се към познати дейности. Намалете контактите и не обсъждайте лични проблеми.

Рак

С каквото и да се заемете, ще напредвате трудно. Обиколните пътища ще се окажат по-ефективни от преките. За лично улеснение, не разгласявайте намеренията си, проявете дискретност.

Лъв

Някой непрекъснато ще се опитва да ви пречи или да ви манипулира. Ако не го прави с директни действия, ще го прави вербално, като публично изразява съмнения в способностите и уменията ви. Не се поддавайте на провокации.

Дева

Обстановката ще е неясна, а затрудненията, на които се натъквате – твърде нелогични. Следвайте обичайната схема на работа, действайте с умерено темпо и изчакайте обстоятелствата да се променят. След като получите информацията, която ви е нужна, ще направите корекции, ако е необходимо.

Везни

Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Може да станете жертва на посегателство от страна на крадци или измамници. Не е желателно да предприемате пътешествие по вода.

Скорпион

Нови познати или партньори ще се появят в живота ви. Ще ви заинтригуват, но не бързайте да се сближавате. Дайте си време за натрупване на впечатления, за да си изработите правилна тактика на поведение.

Стрелец

Не е подходящо да взимате заеми, да правите дългосрочни инвестиции и да подписвате финансови документи. Не вярвайте на обещания за бързо забогатяване и не участвайте в благотворителни акции.

Козирог

Наблюдавайте поведението на колегите си. Отчетливо ще забележите, че някой се опитва да напредва за ваша сметка, подлагайки непрекъснато постиженията ви на остра критика, като същевременно ги ползва в собствената си работа. Заявете категорично позициите си и не позволявайте да навлизат в личното ви пространство.

Водолей

Проверете внимателно сигурността на дома и автомобила си преди напускането им – заключени ли са, изключили ли сте всички електроуреди, взели ли сте със себе си всички важни документи. Дребен пропуск може да създаде сериозни неприятности.

Риби

Проверявайте старателно сроковете на годност и датите на производство на храните и напитките, които имате намерение да консумирате. Не купувайте хранителни продукти от случайни, непроверени източници и особено гъби, подправки и прясно месо. Съществуват предпоставки за отравяне.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари