IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да манипулирате представителите на различните зодии?

28 май 2022 19 30

Вижте кои са слабите им страни

Снимка: Istock

За да избегнат манипулация, представителите на различните зодии трябва да знаят своите слаби страни. За съжаление, манипулацията често се използва по негативен начин, с цел обогатяване или налагане на чуждо мнение.

Овен и Скорпион

Представителите на тези знаци са волеви, независими, с голяма вътрешна сила. Но те се отличават с прекомерна страст, импулсивност и ентусиазъм. И двата знака са подвластни на емоциите, често действат под влиянието на чувствата.

Овенът и Скорпионът са егоцентрични, рядко се съобразяват с мнението на другите. Поради прекомерна емоционалност те лесно изпускат нервите си, поддават се на гняв и раздразнение, често страдат от зависимости, тъй като не могат да се откажат удоволствията. Кариерата на тези знаци често е нестабилна и недоброжелателите могат да го в своя полза.

Препоръки: Важно е да се научите как да използвате енергията си за защита и постигане на целите, а не да я губите за негативни емоции.

Телец и Везни

Представителите на тези знаци са много привързани към хора и вещи, домашни любимци, твърде сантиментални са и могат да се поддадат на зависимости. Ако има драстични промени в живота, негативни събития, Телецът и Везните могат да изпаднат в депресия. Доверчивостта и чувствителността водят до факта, че тези знаци са податливи на чуждо влияние.

Препоръки: Необходимо е да се научите на независимост. Най-често това идва с придобиването на житейски опит. За да не станете жертва на манипулатори, трябва да си поставите цели, да разберете каква е индивидуалната житейска позиция, независимо кой или какво е наблизо.

Близнаци и Дева

Слабата страна на Близнаците са клюките, докато Девите имат прекомерно внимание към детайлите и са взискателни към себе си. Близнаците обичат да общуват, имат много приятели, познати, сред които има недоброжелатели. Всяка остра дума, неправилно представена информация може да се превърне в източник на проблеми. В същото време Близнаците не търпят критики по техен адрес.

Любовта на Девата към малките неща дразни околните и често предизвиква конфликти, понякога дори с близки. Представителите на този знак са взискателни не само към себе си, но и към другите. Те са уверени, че знаят как трябва да бъдат нещата и са изненадани, когато другите не следват съветите им. Ако обстоятелствата не отговарят на очакванията и картината на света, за Девата това се превръща в трагедия.

Препоръки: Важно е Близнаците да се научат да говорят истината с приятни думи, да бъдат по-тактични, да разпространяват по-малко клюки и да се научат да приемат критика. Деви, оставете нещата да се случват, не се вкопчвайте в модели на поведение, намалете нивото на самочувствие.

Стрелец и Козирог

Представителите на тези знаци не обичат, когато някой се откроява от тълпата. Те се дразнят, когато някой се смята за по-добър от другите. Причината е, че Стрелец и Козирог са мощни знаци, признаващи само своята правота. Те не понасят, когато другите изразяват собственото си мнение или се опитват да ги командват.

В кариерата си и двата знака се стремят да заемат лидерски позиции. Козирозите са по-решителни и целенасочени, опитват се да държат всичко под свой контрол. Желанието за власт, егоцентричността може просто да им изиграе „жестока шега“, тъй като те не са склонни да приемат алтернативни мнения.

Препоръки: За Стрелец и Козирог е важно да не се опитват да приравняват всички, а да позволят на другите хора да се проявяват така, както искат, да се съобразяват с тяхното мнение. Всички играем определени роли в това представление и всеки трябва да следва съдбата си.

Риби и Водолей

Болезнената точка е усещането, че знаят всичко. Може да има тенденция да давате непоискани съвети, желание да преподавате, както и да правите своя собствена ценностна преценка по всеки въпрос.

Водолеят е енергичен знак. Ако е необходимо да се постигне целта, те са готови на всичко, без да се съобразяват с мнението и състоянието на другите. Тъй като са много общителни, те сериозно вярват, че всеки иска да бъде в тяхната компания.

Рибите също са зависими от признанието на другите. Те имат нужда само от похвала. За да обидите представителите на тези знаци, достатъчно е просто да ги игнорирате или да кажете, че компанията им е неприятна.

Препоръки: Риби и Водолей могат да бъдат страхотни учители. Техните инструкции и съвети наистина имат тежест.

Рак

Те са твърде чувствителни и могат лесно да забравят своите морални принципи. Често не могат да решат къде да отидат – „при умните или при красивите“. Тези хора са много докачливи и под влиянието на емоциите могат да си отмъщават тихо.

Препоръки: Кармичната задача е да балансират и хармонизират своето състояние.

Лъв

Те много се страхуват от публично унижение. Това е слабата им точка. Те са горди, егоцентрични и негодуват, ако не им се възхищават достатъчно.

Препоръки: Важно е да спрете да сте зависими от мнението на другите хора. Поемайте отговорност не само за себе си, но и за другите.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари