IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

13 юни 2022 17 30

Астрологична прогноза за периода 13 – 19 юни

IStockphoto

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – във вашия седмичен хороскоп.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 13 – 19 юни. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на въпроса какво да очаквате в следващите дни.

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

Овен

Силите ще ви стигнат за всичко, така че без опасения можете да си поставяте нови цели и да се движите към нови хоризонти. Правете го с умерено темпо и без да сте прекалено настоятелни, за да не предизвикате недоволство у хората, с които общувате ежедневно. Те може да възприемат стремителността ви като проява на егоизъм и да започнат умишлено да ви създават проблеми. Ще ги избегнете, ако преценявате ефекта от всяко свое действие и представяте разбираемо намеренията си. Направите ли го, ще заложите основите на личния си напредък.

Телец

Предстоят новости с дългосрочно влияние върху ежедневието и динамичния ви стереотип. Не ограничавайте инициативата си. Обстоятелствата ще ви подскажат, че е настъпил моментът, в който е желателно да помислите за допълнителни източници на доход. Ще разполагате с подходящи възможности да представите проекти, над които от доста време работите, но не сте били уверени в ефекта от тях. Сега бихте могли да постигнете максимален ефект с минимални усилия съчетавайки своята енергия с тази на Вселената.

Близнаци

Подходящият девиз за следващите дни е: „бързай бавно“. Придържайте се към принципите си, наблюдавайте обстановката, изслушвайте заинтересувано събеседниците си, трупайте информация. Всичко чуто и научено ще ви е от полза. Ще си осигурите устойчиви условия за напредък и успех във всяка предпочетена от вас дейност. Занимания, които са били отложени или не са давали признаци за прогрес ще наберат скорост. С каквото и да се захванете, ефектът ще е изненадващ, но приятен и свързан предимно с финансовия ви статус.

Рак

В две насоки ще са важните събития – финанси и личен живот. Що се отнася до финансите, е много възможно да получите някакви допълнителни постъпления. Да ви върнат отдавна даден заем, да получите сума от застраховка, печалба от лотарийна игра, бонус, спорадична награда за постигнати резултати. Окуражаващото е, че с получената сума или част от нея ще можете да погасите собствените си задължения, което означава един проблем по-малко. Контактите ще са интензивни, а новите запознанства интригуващи, не особено продължителни, но ще ви се отразят стимулиращо и вдъхновяващо.

Лъв

Затрудненията ще засегнат предимно материалната и финансовата сфери. Обстоятелствата ще са нестабилни, а оттам и настроението ви. За щастие, във всеки момент, каквото и да се случи, около вас ще се намира точният човек, на когото можете да разчитате за морална или физическа подкрепа. Не пренебрегвайте детайлите, дори да ви изглеждат незначителни. Ще се окажат полезни точно в сложни и критични ситуации. Напрежението постепенно ще спада и през втората половина на седмицата ще постигате желаните резултати по-бързо, по-спокойно и с по-малко усилия.

Дева

Ще ви възложат допълнителни задачи и нови отговорности, но едновременно с това ще разполагате и с удобни условия за разгръщане на потенциалните си умения. Ще успеете да реализирате придобити наскоро познания, да заявите индивидуалността си, да довършите текущите си проекти много по-бързо и по-впечатляващо. Деловите отношения ще са пълноценни и улесняващи професионалния ви напредък. Ще стартирате изпълнението на някои от най-нестандартните си хрумвания. Придържайте се към правилата, отстоявайте позициите си, но така, че да не се стигне до противоречия.

Везни

Обстановката ще е спокойна. Изненади и промени няма да липсват, но ще са в рамките на приемливото и без предпоставки за стрес. Ежедневните ангажименти ще са свързани с кратки пътувания, създаващи разнообразие и източник на положителни емоции. Текущата работа ни най-малко няма да ви затрудни. Ще можете да изпълнявате задълженията си спокойно, последователно и убедително да аргументирате решенията си. Усилията, които полагате ще оправдаят очакванията ви и ще се окажат стабилна основа за изпълнение на дългосрочните ви проекти.

Скорпион

Събитията ще са динамични, но противоречиви и твърде често ще съдържат в себе си елементи на изпитание. Очакването ви за подкрепа от страна на околните няма да се оправдае. Почти непрекъснато идеите, реакциите и предложенията ви ще се натъкват на неразбиране и безразличие. Отношенията от всякакъв характер ще са затруднени и до голяма степен конфликтни. От друга страна, противопоставянето на околните ще стимулира въображението и упоритостта ви. Ще ви принуди да преразгледате още веднъж приоритетите си. Приемете неуспехите като временен и необходим елемент от житейския си път.

Стрелец

Абстрахирайте се от чуждите грижи и ориентирайте вниманието предимно към собствените си задължения. Много старателно преценявайте всяко предложение за помощ и съвместна работа. По-вероятно ще се окаже опит да ви въвлекат в интрига, отколкото да подпомогнат напредъка ви. Анализирайте обстоятелствата, в които попадате от различни гледни точки, но винаги с основната идея да реализирате своите замисли с минимални ресурси. Не оспорвайте чуждото мнение, дори и да не сте съгласни с изказаните твърдения, ако лично на вас не ви създава пречки и затруднения. Не позволявайте на никого да навлиза в личното ви пространство, но го направете по начин, който не би предизвикал конфликт.

Козирог

Деловите контакти ще са интензивни и насочени към разширяване на сътрудничеството, бизнеса, съвместните проекти. За съжаление, дискусиите невинаги ще са спокойни, на моменти напрежението ще се покачва, тонът на споровете ще се изостря. Желанието ви да изгладите разногласията може да се натъкне на неразбиране и противопоставяне. От друга страна, стремежът ви към уеднаквяване на целите и удовлетворяване индивидуалните очаквания на всеки един от участниците ще подскаже необходимостта от внасяне на подходящи корекции. Ще стигнете до окончателно споразумение за подялба на имущество с роднини.

Водолей

На преден план ще излязат дейностите, свързани с партньори, намиращи се на голямо разстояние, далечни служебни пътувания или пък оформяне на впечатляващо количество документи. Текущите занимания, макар и познати, ще бъдат съпроводени със затруднения от обективен характер, чието преодоляване не зависи само от вас. Мнението на околните по съществени въпроси често ще е различно от вашето, но в такива моменти е за предпочитане да замълчите. Направете си съответните заключения, вместо да предизвиквате спорове. Съсредоточете енергията си за постигане на своите цели, а не за да се харесате на някого или да отговорите на нечии очаквания.

Риби

Специфично за предстоящия период ще е усещането за неопределеност, невъзможността да се ориентирате и да налучкате правилната посока. Мнението ви почти винаги ще се различава от това на околните. Ще установите, че не можете да разчитате на помощта им и сякаш сте в изолация. Фактът, че не полагат никакви усилия, за да ви разберат, ще предизвика раздразнителност, враждебност, силно желание да се противопоставите, да наложите убежденията си на всяка цена. Опитайте се да преодолеете инерцията, да се преборите с изблиците на егоцентризъм и да анализирате потенциалните резерви за професионалната си реализация. Време е да разгърнете творческите си умения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари