IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4-те най-криворазбрани зодии

27 юли 2022 17 30

Дали сте сред тях?

Istock

Istock

В този луд, забързан свят, хората са свикнали да съдят по външния вид и дори преди да сте произнесли думата „Здрасти“, много от тях вече са ви преценили и са ви сложили етикет. Ясно е, че всички ние сме оставали недоразбрани или криворазбрани в един или друг момент от живота ни и това е нормално. Това, което е проблематично обаче, е когато повечето хора не могат да разберат един и същ човек по едни и същи причини и то почти винаги. Разбира се, всичко е въпрос на гледна точка и може да се дължи на зодиакалния знак на този човек.

А ето и кои са 4-те най-криворазбрани зодии:

Козирог

Козирогът никога не би се опитал да се впише в каквато и да е ситуация и/или среда. Ако това не му дойде естествено, той няма да се преструва на по-симпатичен, само и само, за да се хареса на останалите. Това прави Козирога не само най-неразбраната зодия, но и най-неправилно възприеманата. Категоричният им отказ да се нагаждат спрямо другите кара хората да смятат Козирозите за надути темерути. А всъщност те са една от най-искрените и неподправени зодии. Освен това те много ценят оригиналността. Именно затова те никога няма да се опитат да се променят, за да отговорят на очакванията на хората около тях. Те са такива каквито са, пък който иска да ги разбира и приема!

Близнаци

Първото нещо, което ни идва наум, когато мислим за хората от зодия Близнаци, е че това са личности с две лица. Често представителите на този знак са смятани за нерешителни, мрачни, злонамерени, безотговорни и двулични. Реалността обаче е далеч от това. Близнаците са изключително социални хора и като такива обичат да бъдат харесвани и приемани от всички – точно обратното на Козирога. Именно поради тази своя нужда да бъдат симпатични на всички, те се опитват да се нагодят и впишат във всяка една обстановка и във всяка една среда. Проблемът е, че на моменти изглеждат, а и се държат доста фалшиво и неискрено и това не остава незабелязано. Заради това им поведение хората са по-подозрителни към тях – просто не могат да разберат намеренията им.

Рак

Повечето хора смятат, че личностите от зодия Рак са прекалено емоционални и капризни, но те просто са много възприемчиви към отрицателните неща в заобикалящия ги свят и ги изживяват с всичко негативно много по-тежко от другите. Хората не могат да разберат и да приемат непредсказуемостта на чувствата на Раците и затова им слагат етикета „вечно оплакващи се и недоволни от живота ревльовци“. Раците обаче могат да бъдат доста оптимистични и весели хора, които да се грижат за доброто настроение на всички около себе си. Просто трябва да приемете тяхната свръхемоционалност и променливо настроение за нещо нормално или характерно и да не им обръщате внимание.

Скорпион

Скорпионите често са възприемани като отмъстителни или безмилостни злодеи, но това всъщност не е така. Този зодиакален знак обича редовно да преоткрива себе си, което може да се окаже като прекъсване на връзките му с останалия свят. Скорпионите са забулени в мистерия и затова често остават криворазбрани. Но на тях точно това им харесва. Скорпионът иска да бъде загадка за другите и много рядко допуска друг човек „да му влезе под кожата“ и да опознае истинското му лице. Скорпионите са много мнителни по натура и затова разкриват твърде малко за себе си, а в същото време искат да проучат другите хора из основи. Това също е причина другите винаги да си имат едно наум с тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари