IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-големите пороци на зодиите

15 август 2022 19 30

А понякога безобидният вреден навик може да се превърне в тежка зависимост

Istock

Istock

Астролозите твърдят, че има разлика между зодиите и предпочитаните от тях пороци. Затова прочетете тази статия и я запомнете, така че следващия път, когато решите да съблазните някого с нещо вредно, да обърнете внимание на неговия зодиакален знак. Имайте едно наум, че понякога невинният на пръв поглед вреден навик може да се превърне в тежка зависимост, опасна за живота на човек или минимум отнемаща щастието му!

Това са най-големите пороци на зодиите:

Овен

Овенът е зодия, която се управлява от елемента огън и за това хората от този знак често се изкушават от цигари и алкохол. След като Овенът се пристрасти веднъж, на него му е много трудно да преустанови вредния навик, просто защото е много упорит. Хората от този знак смятат, че пушенето облекчава стреса в живота им и обикновено просто отказват да го спрат или си намират причини да не го направят. Освен това много Овни смятат, че изглеждат по-добре с цигара в ръка.

Телец

Това е много стабилен и постоянен знак, но често хората от тази зодия не са съвсем наясно със себе си и действията си, особено когато става въпрос за консумация на храни и напитки. Телците обичат да угаждат на сетивата си и най-вече на апетита. Ето защо те са склонни да прекаляват и с яденето, и с пиенето, особено когато са потиснати. Депресираният Телец бързо и лесно напълнява, а наднорменото тегло влошава здравето му.

Близнаци

Това е знак, който често променя настроенията си и се опитва да облекчи страданията си чрез различни вредни навици. Близнаците са най-известни с това, че обичат да пушат, но лесно могат да се насочат и към адреналинови спортове, защото много бързо се отегчават. Сред Близнаците често се срещат и такива, които са пристрастени към секса, към видеоигрите или към социалните мрежи и интернет.

Рак

Раците са управлявани от Луната и често са мрачни или имат променливо настроение. Затова не е необичайно този знак да посегне към антидепресантите. Когато са ядосани, Раците са склонни да потискат гнева си с храна, но в същото време те са готови да се измъчват с драстични диети, за да бъдат слаби и харесвани. Така пък могат да си предизвикат заболявания като анорексия и/или булимия или психически разстройства.

Лъв

Лъвовете обикновено смятат, че са безсмъртни, така че са готови да се отдадат на всеки порок в живота си, без да мислят за последствията. Често те са известни като комарджии, пушачи, а и алкохолът не им е чужд. Що се отнася до изневерите, Лъвът се поддава веднага, щом усети емоционална нестабилност във връзката си.

Дева

Девите са най-големите работохолици от всички зодии. Те често са обсесивно-компулсивни и могат да бъдат много разстроени, ако нещата в службата им не вървят по план. Това обикновено е причината да употребяват транквиланти и алкохол. Много от тях използват цигарите като заместител на храната, за да поддържат идеално тегло.

Везни

Това е зодия, която идеализира всичко в живота си и, когато нещата тръгнат в неочаквана или по-трудна посока, хората от този знак не могат да приемат грозната реалност и се отдават на алкохола и развратните удоволствия. Везните също така могат да се пристрастят към спорта и понякога дори да се пренатоварват с упражненията.

Скорпион

Най-голямото пристрастяване на хората от този знак е към секса и към прахосването на пари. Скорпионите обожават да правят любов под въздействието на алкохол, както и да харчат много пари за дрехи и луксозни ресторанти, за да впечатлят противоположния пол. Наркотиците също не са тема табу, особено за по-мрачните представители от знака Скорпион.

Стрелец

Тези любопитни хора могат да изпаднат във финансова криза поради пристрастяването си към пътуванията, които източват всичките им пари. Тъй като са неспокойни по природа, изневярата и сексуалната зависимост често са проблем за Стрелците. За тях също е обичайно да пият, да пушат и да не се грижат за здравето си.

Козирог

Това е зодията, която е най-малко склонна към пороци от останалите знаци. Козирозите са много внимателни към тялото и здравето си и могат да се пристрастят единствено към спорта. За тях е характерно да се превръщат в работохолици, които идват първи и си тръгват последни от офиса, но заради това често страда личния им живот.

Водолей

Тези хора обичат да изследват нови начини на мислене и да опитват различни възприятия, така че често Водолеите могат да попаднат сред крайните вегани. Това, което ги отличава е, че те са склонни да изпадат от крайност в крайност и то в различни направления. Техните зависимости буквално могат да подлудят хората около тях.

Риби

Причината за пристрастяването на хората от зодия Риби може да бъде само романтика. Рибите обичат да пият, за да забравят болката, която изпитват, причинена от любимия човек. Те са деликатен знак, който лесно може да бъде наранен. Медикаментите също са нещо, към което Рибите могат да се пристрастят. Тъй като са мечтатели, те са склонни да приемат опиати, когато се чувстват потиснати.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари