IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 9 август

9 август 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Уреждането на юридически въпрос ще ангажира част от времето ви. В случай, че е свързано с посещение и получаване на документи от държавната администрация, делегирайте правата на пълномощник. Ще е почти невъзможно да се справите самостоятелно.

Телец

При изпълнение на част от служебните си задължения ще се натъкнете на формални бюрократични забрани, които никак няма да ви харесат. Прегледайте внимателно нормативната уредба. Ще намерите начин да ги избегнете.

Близнаци

Ако се налага да пътувате, независимо дали ще се превозвате самостоятелно или ще ползвате обществен транспорт, убедете се че сте взели със себе си всички документи, че банковите ви карти не са с изтекъл срок и че телефонът ви е зареден. Не е изключено да попаднете на инцидент или аварийна ситуация.

Рак

Действайте с умерено темпо. Избягвайте високите физически натоварвания, не се увличайте по екстремни спортове и забавления. Налични са предпоставки за травми, наранявания, счупвания, които можете да избегнете.

Лъв

Личните отношения ще са леко кризисни. Преди да обвините партньорите в каквото и да било, анализирайте собственото си поведение. Може би тяхната реакция е огледало на вашите постъпки и е добре да размислите до колко са основателни.

Дева

Не са изключени неприятности, засягащи финансовото ви състояние. Да се наложи да направите допълнителни разходи или пък да ви глобят неоснователно. И в двата случая ще можете да възстановите щетите, но с цената на време и усилия.

Везни

Информационният поток ще е интензивен, но ненадежден. Ако изпълнението на преките ви задължения зависи от верността на данните, които ползвате, то обръщайте внимание на детайлите, сравнявайте твърденията на различни източници и „четете между редовете“.

Скорпион

Контролирайте пристъпите на мнителност и ревност, предизвикани от случайни действия на партньорите ви. Позволите ли си да реагирате остро, те със сигурност ще решат, че сте „оперирани от чувство за хумор“.

Стрелец

Основните разногласия ще са свързани с разпределението на общи финанси, инвестиции, дивиденти, квоти за субсидии. Не разчитайте на устни обещания, а оформяйте уговорките си в писмен вид.

Козирог

Ако разчитате на някакви приходи, независимо дали са регулярни или допълнителни, вероятността да ги получите е минимална. В случай, че имате задължения, обаче, постарайте се да ги погасите на време, за да предотвратите нарастването им.

Водолей

Стар приятел може да ви подведе с действията си. Преди да установите дали е било умишлено или не, не бързайте да коментирате случката. За справяне със сложни ситуации разчитайте на себе си. Така ще си осигурите по-висока степен на предвидимост на резултата.

Риби

По възможност ограничете контактите си до хора, с които имате еднакъв начин на мислене. Не инвестирайте прекалено много доверие в новите си връзки. Може да изглеждат интересни, но ще са ненадеждни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари