IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пълнолуние - кои зодии ще засегне най-много?

11 август 2022 17 30

Някои ще поемат нови творчески рискове

IStockphoto

IStockphoto

Пълнолуние през август обърква плановете ни. Ако до момента някои не са усетили ретроградността на триото Нептун-Сатурн-Юпитер, то на 12-ото число на месеца със сигурност ще бъдат разклатени от астрологичното събитие. То ще настъпи точно в 04:35 българско време и ще попадне в знака на Водолей. 

Предстоящата Суперлуна се нарича още Есетрова заради поверието, свързано с късмета на рибарите по това време на годината. Тогава популацията на есетровите риби е по-голяма и уловът - по-богат. А светлината на небесното тяло ни кара да навлезем дълбоко в нашите емоции, да признаем за идеите си и довършим започнатото, което сме оставили на заден план. 

Както стана ясно, в сезона на Лъва едно пълнолуние ни кара да поемем творчески рискове, добивайки повече увереност във възможностите ни.

„Въпреки че сме въодушевени и готови за действие по някакъв начин, този момент е свързан с признаването на границите, необходими за изграждането на колективните свободи, които търсим“. Това споделя астрологът Ерин Сънди пред Bustle. 

Тъй като по време на пълнолуние емоциите са на показ, мнозина от нас ще се освободят от това, което им тежи. В това число и хора, които са токсични и изпиват силите им. 

Хората от кои зодии ще засегне най-много августовското пълнолуние: 

Телец 

Родените под знака да очакват обостряне на отношенията на работното място. Те трябва да използват Суперлуната, за да си дадат почивка и помислят как да изгладят противоречията. 

Още от 2018 г. насам Уран попада в техния дом, като причинява на Телците всякакви смущения. Квадратът между Сатурн във Водолей може да донесе забавяне, което ще ги накара да намалят темпото и помислят за себе си. Ако използват този момент и правят по-приятни занимания, ще усетят баланса в живота отново. 

Лъв 

Пълнолунието хвърля светлина върху личните отношения на Лъва. Очакват се бурни разговори, докато разберат какво искат. Може да се наложи да успокояват близки или пък да ги оставят, мислейки първо за своите нужди. Добре е да се съобразяват с това, което им казва сърцето, въпреки честите дилеми с разума, защото все пак се намират в своя любим сезон. 

Тъй като Водолея, в който попада пълнолунието, се противопоставя на Лъва, не са изключени спорове, но няма да се стига до ескалация на напрежението. 

Скорпион 

По време на Есетровата луна Скорпионите ще станат по-сериозни по отношение на дома и своите близки. Тя ще им действа доста емоционално и ги кара да се завърнат към корените. 

Едни от представителите на знака най-сетне ще започнат да кроят планове за свой дом, докато други - ще променят начина, по който се държат с роднините. Тук става дума за пренастройване на границите, които установяват с родителите си.

Водолей 

Благодарение на августовското пълнолуние, Водолеите ще посрещнат с отворени ръце своята ексцентричност. И по този начин ще се справят с предизвикателствата по пътя към себеоткриването.

Задълбочавайки концентрацията си през последните няколко години, около 12 август те също ще бъдат нащрек за негативното влияние на луната. Трябва да продължат да говорят за емоциите, а не да се затварят в себе си, за да го усетят по-слабо, сочи техният хороскоп. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари