IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво очаква зодиите: Седмичен хороскоп

16 август 2022 17 30

Прогноза за всеки знак за периода 15 – 21 август

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Предлагаме ви, както и досега, хороскоп за седмицата, изготвен от астролога Петя Георгиева. Той се позовава на науката астрология. Тя изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага хороскоп за периода 15 – 21 август. Той ще ви даде отговор на въпроса какво да очаквате в тези седем дни.

Хороскоп за седмицата за всяка зодия

Овен

Действайте активно във всеки момент, в който имате такава възможност. Ще привлечете вниманието на хората, чието мнение ви интересува. Деловите срещи и контактите с представителите на държавната администрация ще са успешни. Предстоят промени, улесняващи текущата работа. Контактите ще са интензивни и ще можете да реализирате уменията си в широк мащаб, което от своя страна ще стабилизира позициите ви.

Телец

Ще успеете да се справите с някои затруднения и да подобрите перспективите си за развитие. Творческият ви потенциал е в процес на растеж и ще измислите оригинални решения на трудните въпроси. Напредъкът ще се дължи на умението ви да усвоявате нова информация и да я съчетавате с натрупания опит. Стремежът ви към самоусъвършенстване ще предизвика леко разместване на приоритетите и промени в ценностната система.

Близнаци

От съществено значение е навлизането на Марс във вашия знак, където ще се задържи доста дълго, а и ще премине поредната фаза на ретроградно движение. Ако отдавна работите над някакъв проект, ще разполагате с подходящи условия за завършването му. Ще привлечете вниманието, ще си осигурите подкрепата, която ви е необходима, ще успеете да защитите интересите си. Събитията ще са динамични, бъдете готови да се приспособявате към тях, особено ако се наложи да предприемете непредвидено пътуване. Не се отказвайте от публични изяви, подпомагащи разширяването на бизнеса ви.

Рак

Впечатляващите резултати, включително и финансови, ще дойдат от екипната работа. Ще получите подкрепа от влиятелна личност, която от доста време ви е обещана, но до момента не сте имали възможност да се възползвате. Благодарение на въпросното съдействие ще си осигурите ресурсите, необходими за по-нататъшната ви работа. Усещането за самостоятелност и напредък ще се отрази на тонуса, съпротивителните сили, настроението и духа ви. Ще сте много по-жизнени, бодри, устойчиви, контактни и привлекателни не само в професионален, но и в личен план.

Лъв

Събитията ще са динамични, а обстоятелствата подходящи, за да поставите началото дори на най-смелите си творчески хрумвания, да заявите присъствието си в различни направления. Без особени затруднения ще си осигурите професионален напредък и разширяване на влиянието в обществените структури. Успеете ли да си дадете сметка кои фактори губят значимостта си за сметка на други, ще можете да изградите фундамента и структурата на проектите си за месеци напред. Ефектът от рекламните мероприятия и служебни пътувания с цел обучение или обмяна на опит ще е повече от окуражаващ.

Дева

Изказвайте мнението си ясно, безусловно и недвусмислено, особено когато става дума за справяне със сложни казуси. Присъщата ви акуратност, осведоменост, аналитични умения ще се окажат „ключът“ за преодоляване на сериозни конфликти както в професионалната, така и в личната сфера. Преценявайки неуспехите от миналото ще си дадете сметка за предпочитанията и очакванията си от бъдещето. Силата ви е в сътрудничеството и партньорската работа, така че се включвайте в предлаганите професионални форуми и дискусии, където ще създадете контакти с нови хора.

Везни

Създайте си умерено темпо на работа и не се пришпорвайте излишно. Основните ви занимания ще са свързани с уреждане на финансови въпроси, оформяне на банкови документи и осигуряване на ресурси за осъществяване на предстоящите ви дейности. Преценявайте внимателно както собственото си поведение, така и това на новите си познати. Неприятностите може да дойдат точно от някого от тях, така че не се доверявайте на онзи, който все още не е доказал, че го заслужава. Помислете дали нямате неизпълнени обещания и се постарайте да ги довършите.

Скорпион

Със сигурност няма да ви е скучно, но не всички преживявания ще са радващи. Случка, която се опитвате да запазите в тайна, ще излезе наяве и е възможно да ви създаде известни неприятности. Един от начините да ги предотвратите е да запазите дистанция с личности, които предизвикват у вас съмнения с поведението си. Не обсъждайте лични въпроси, не разпространявайте непроверена и несигурна информация и не давайте възможност да ви въвличат в интриги. Възможно е да получите допълнителни приходи, заделете ги за дългосрочен резерв.

Стрелец

Преживяванията ще са предимно положителни. Онова, което преди време ви е затруднявало, сега ще се получи с лекота. Хора, които са ви се противопоставяли и са ви създавали спънки, сега ще застанат на ваша страна и ще ви предложат съдействието си. Умението ви да общувате, да изразявате мислите си разбрано ще привлича околните като магнит. Всички ще се стремят да получат вниманието и одобрението ви. Време е да „излезете на светло“, да покажете уменията си пред публика, да рекламирате интензивно постиженията или продуктите си. Напредъкът ви ще е значителен и ще се отрази положително на вдъхновението ви.

Козирог

Ще разполагате с подходящи условия за реализация на промени, които обмисляте и подготвяте от доста време. Може да са свързани с ново работно място, ново жилище, смяна на автомобила, пътуване извън страната с цел бизнес и опция за няколкомесечен престой. Неприятните преживявания, доколкото ги има, ще са свързани със субективен фактор. С нечий опит за намеса в личния ви живот и пространство. Избягвайте разговорите, засягащи перспективните ви намерения както по отношение на бизнеса и професията, така и по отношение на съществуващите или очаквани връзки от какъвто и характер да са. Правилното разпределение на силите и ангажиментите ви зависи изцяло от вас.

Водолей

Бързият напредък в предпочитаното направление е свързан с конструктивния подход към текущата ви работа и готовността да съчетавате заниманията или да ги променяте със светкавична скорост по възможност без да допускате груби грешки. Творческият ви потенциал е стабилен и ако успеете да видите фактите и събитията от различни гледни точки, значително ще повишите ефективността си. Често ще попадате в комплиментарната, но не особено благоприятна ситуация да сте необходими буквално на всички около себе си и то непрекъснато. Опитайте се да разпределите времето си така, че да не игнорирате собствените си интереси, удовлетворявайки чуждите.

Риби

Девизът ви за тази седмица трябва да е: предпазливост и никакво участие в авантюри и рискови мероприятия. Избягвайте местата, където има струпване на много хора и не се включвайте в екстремни развлечения. Ориентирайте се към самостоятелна работа, с която бихте могли да впечатлите с индивидуалността си. Не си създавайте твърде амбициозни планове. Съобразявайте се с характеристиката на обстоятелствата, защото някои замисли няма да се осъществят така бързо, както си представяте. Бъдете готови на моменти да намалите темпото, да изчакате, даже ако се налага да промените тактиката. Не го приемайте като отстъпление, а като вариант за предотвратяване на щетите. Част от резултатите ще зависят от външни фактори и нетърпението ви може да предизвика конфликтни ситуации с околните. Във ваш интерес е да ги избегнете. Проверявайте внимателно оперативната информация, с която си служите, записвайте старателно крайните срокове, с които сте обвързани, за да не пропуснете нещо важно.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари