IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

12 септември 2022 18 00

Астрологична прогноза за периода 12 – 18 септември

IStockphoto

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – във вашия седмичен хороскоп.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 12 – 18 септември. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на въпроса какво да очаквате в следващите дни.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Случки от миналото упорито ще се появяват в настоящето, при това откъм положителната си страна. Ще разполагате с разнообразни варианти за действие. Не бързайте с важните решения дори да сте напълно сигурни в реакцията на приятелите и партньорите си. Някои стари връзки ще се възобновят и активирането им ще окаже положителен ефект върху финансовото ви положение. Емоционалното ви състояние на моменти ще е леко нестабилно. Не насрочвайте делови срещи, когато сте раздразнителни.

Телец

Контактите ще са интензивни, а разговорите ще са насочени към полезна и конструктивна обмяна на мнения. Действайки рационално и балансирано ще можете да направлявате процесите по предпочитания от вас начин. Партньорите ще се вслушват в мнението ви, ще се радвате на подкрепата им, но и вие от своя страна не пропускайте да ги окуражите с похвала и одобрение. Чувството ви за справедливост ще е необичайно силно, ще ви подсказва правилните решения и в крайна сметка ще ви осигури стабилни лидерски позиции, ако се стремите към такива. Напредвайки в професионалната и социална сфера, не забравяйте, че имате и домашни задължения.

Близнаци

Ритъмът на работа ще зависи изцяло от вас. Нищо няма да ви принуждава да бързате, което означава, че ще можете да разпределите задълженията и силите си равномерно, да си осигурите достатъчно време за почивка, развлечения, срещи с приятелите, да оставите част от проблемите на заден план. Личният ви чар ще е в основата на успехите. Ще съумеете да отхвърлите поредица проблеми, които към момента са ви създавали грижи. В някои приятелски или делови отношения може да се прокрадне нотка на сближаване и романтика, но преди да промените характера им, преценете много задълбочено последствията. Почти непрекъснато ще сте в центъра на вниманието и е препоръчително да контролирате изказванията си.

Рак

Изненадите преимуществено ще дойдат от членовете на семейството, сочи вашият седмичен хороскоп. Те твърде често ще ви смайват с постъпките и изказванията си, но това не означава, че не са прави. И тъй като настроението ви ще е пряко свързано с присъствието или отсъствието на компания и с възможностите за общуване, то за предпочитане е да не оставате дълго време сами със себе си. Разговорите невинаги ще са от най-приятните, но пък ще ви накарат да се замислите за универсалността на твърденията си и дали не е настъпил моментът, в който е подходящо да промените някои свои схващания. Колкото и да е различна гледната ви точка от тази на близките, в края на седмицата ще успеете да намерите компромисни варианти, удовлетворяващи интересите на всички участници.

Лъв

Особено полезна ще е появата на приятели и колеги от миналото. Те ще направят всичко възможно, за да ви помогнат, когато имате нужда, а вие помислете как да им се реванширате. Каквото и да направите през този период ще е „сеитба“, резултатите от която ще „жънете“ по-късно и ще оцените колко съществени са били действията ви. Избягвайте директното противопоставяне и при необходимост, търсете индиректни варианти. Уреждайки проблеми, засягащи романтичните ви отношения ще успеете да се справите и с материално затруднение. Ако от доста време работите в една и съща фирма е много вероятно да ви предложат друга длъжност с по-добри условия.

Дева

Неприятности от личен характер ще се отразят на настроението и оттам на работата като цяло. Ще ви е трудно да се справите с някои професионални и финансови проблеми или да осъществите конструктивни контакти със задграничните си партньори. Не се поддавайте на мрачните мисли, за да не навредите на позициите, авторитета и взаимоотношенията си. Придържайте се към принципите и правилата и не приемайте несъгласието като израз на лична вражда. По-скоро ще е отражение на субективните ви действия в даден конкретен момент. При подобни обстоятелства е желателно да се ориентирате към самостоятелна работа, при която ще сте достатъчно ефективни.

Везни

Ще получите окончателни и то твърде добри резултати от проект, върху който работите през последните няколко месеца. Успехите ще ви окуражат, ще се отразят положително както на настроението, така и на външния ви вид. Ще разширите и стабилизирате контактите си от всякакъв характер – и делови, и лични. Много е вероятно да отбележите напредък в професионалната йерархия и да ви преместят на длъжност с по-голяма отговорност, но и с по-високо заплащане. Ако нищо не ви принуждава да пътувате и да се запознавате с нови хора в края на седмицата, не го правете. И едното, и другото ще се окаже загуба на време и енергия.

Скорпион

Поддържайте дистанция при контакти с непознати. Моментът не е подходящ за инвестиции в нови проекти и още по-малко в създаване на нови партньорски отношения. Придържайте се към темпа на развитие на процесите като цяло. Колкото и да бързате, няма да можете да изпреварите сянката си. Не се изнервяйте, когато се наложи да промените плановете си. Ще разполагате с възможности за наваксване на пропуснатото и ще сте изключително доволни от постигнатите резултати. В текущия период най-важната ви задача е да изразходвате колкото е възможно по-малко физически и психически ресурси, обяснява в хороскопа Петя Георгиева.

Стрелец

Съществените промени ще засегнат предимно сферата на отношенията. Романтична връзка, която към момента изглежда безпроблемна може да се окаже източник на сериозни разочарования. От друга страна, случайна среща с бивш партньор ще промени динамичния ви стереотип диаметрално противоположно като при това може да извади на повърхността проблеми, които пренебрегвате или отказвате да признаете, че съществуват. Не ги премълчавайте. След като ги обсъдите, ще намерите и подходящ начин за преодоляването им. Не е изключено някои връзки да бъдат прекъснати, но ефектът изобщо няма да е фатален, напротив, от личен опит ще установите, че „затваряйки една врата, отваряте друга“.

Козирог

Не се разколебавайте, ако за някои намерения непрекъснато се натъквате на препятствия. Споделяйте съмненията си с близките или с приятели и колеги, на които имате доверие. Те може да не ви подскажат варианти за решение, но ще ви окуражат и ще ви помогнат да възстановите обичайната си самоувереност. Отделете време и внимание на децата и родителите си. Дайте им възможност да обсъдят с вас грижите си. Мнението и препоръките ви ще ги стимулират и ще ги подтикнат да преосмислят някои свои приоритети. Не се надявайте на видими резултати в социалната сфера. По-скоро използвайте периода за постигане на хармония със самите себе си и стабилизиране на психическото си равновесие. Опитайте се да довършите изоставените си проекти.

Водолей

Ще се наложи да извадите на показ борбената си натура, показва седмичният хороскоп. Сравнително често ще се случват конфликтни ситуации между вас и конкурентите, а дори и с партньорите, особено ако са от противоположния пол. Търсете компромисни решения и не влизайте в преки разправии. Действайте директно. Каквото и да се опитате да запазите в тайна, то рано или късно ще получи публичност и със сигурност ще ви навреди. Дори най-невинна закачка или дадено на шега обещание така ще промени ситуацията, че ще се окажете заклещени в клопката на собствената си добронамереност и услужливост. Намалете инициативата, за да не предизвикате недоволство у шефовете и колегите си.

Риби

След пълнолунието във вашия знак Луната е намаляваща. Вероятно по тази причина може да останете с впечатлението, че хората около вас сякаш се движат срещу течението и изобщо не ви забелязват. Индивидуалните занимания, изискващи творчески подход ще са по-плодотворни от екипните. Не отделяйте време за търсене на нова работа. Дори да получите предложения, представените условия ще са далеч от реалността. Отдавна съществуващи проблеми в личните отношения ще станат очевидни и искате или не, ще се наложи да ги решите. Риби, съхранявайте старателно парите си и не купувайте излишни вещи. Опитайте се да прекратите връзки, които отдавна са загубили смисъла си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари