IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво се случва с новия световен ред след кончината на Кралица Елизабет Втора – в „Операция история“ на 18 септември

16 септември 2022 16 30

Не пропускайте новото издание на предаването по Bulgaria ON AIR от 16:30 часа

Какво се случва с новия световен ред след кончината на Кралица Елизабет Втора – в „Операция история“ на 18 септември

Какво се случва с новия световен ред след кончината на Кралица Елизабет Втора, каква е ролята на Британия в българската и световна съдба, кои са новите чудеса на загадъчния Перперикон и земите ни и каква е прикритата и неразказана история на гениалния поет Никола Вапцаров? Отговорите на тези и още любопитни въпроси ще научат зрителите на Bulgaria ON AIR в новото издание на предаването „Операция история“ тази неделя, 18 септември, от 16:30 часа.

В студиото на „Операция история“ ще гостува човекът, който направи последните големи открития за древния свещен град Перперикон – професор Николай Овчаров. Той ще разкрие повече за загадките на българската археология, за това какви тайни крият още Перперикон и българските земи.

Гост във втората част на „Операция История“ ще бъде анализаторът Кристиян Шкварек. Заедно с водещия на предаването Росен Петров, двамата ще коментират какво следва след кончината на кралица Елизабет Втора, която накара целия свят да впери поглед към Обединеното кралство. Шкварек ще сподели повече и къде е България в имперските сблъсъци между Атлантика и Евразия, между Запада и Изтока.

По време на специалната рубрика на предаването – „Тяхната история“, зрителите на Bulgaria ON AIR ще научат повече за дълго пазената в тайна неизвестна история на един от най-големите поети на България – Никола Йонков Вапцаров. Специален гост по темата ще бъде историкът Иван Тренев.

Тези и още интересни теми и коментари очаквайте в новото издание на предаването „Операция История“ – тази неделя, 18 септември, от 16:30 часа, по Bulgaria ON AIR.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари