IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които често изгарят мостовете зад гърба си

5 октомври 2022 17 30

Понякога го правят умишлено, друг път – защото третират хората по грешния начин

Istock

Istock

Какво точно означава да изгаряш мостове зад гърба си? Най-вече да казваш или правиш неща, които биха могли да намалят всяка възможност за връщане към предишното състояние на връзката с даден човек. Със словосъчетанието „изгарянето на мост“ се има предвид, че дадени взаимоотношения са прекъснати, като е оставен минимален или никакъв шанс за повторно свързване с определена личност. Някои хора са по-склонни да изгарят мостовете зад гърба си или, с други думи, да отрязват определени хора от живота си. Понякога те го правят умишлено, друг път – просто защото третират хората по грешния начин.

А ето и кои зодиакални знаци са най-склонни да изгарят мостовете зад гърба си:

Риби

Вие сте една от най-лоялните и грижовни зодии в зодиака. Освен това сте много добронамерени, но очаквате и другите да ви отвръщат със същото, като никога не сте готови за това, че някой може да ви нарани или подведе. Трябва да разберете, че никой не е съвършен. Именно защото подхождате с вяра към всички, вие сте склонни да се обиждате силно, когато някой злоупотреби с вас. В такива моменти си тръгвате с гръм и трясък, а вътрешно си мислите: „Не ми пука. Ще изгоря този мост, в крайна сметка мога да плувам и без този човек!“. Но накрая често съжалявате за разрива в отношенията, защото с времето осъзнавате, че грешката е била и във вас – трябвало е да бъдете по-предпазливи.

Овен

Овенът е първият знак на зодиака, така че в него се разпалва искрата на огъня. Овенът също така е „бебето на зодиака“ и не е учудващо, че понякога се държи детински или твърде импулсивно. Хората от този знак нямат проблем да горят мостове, ако това означава движение напред и лично израстване. Те не се трогват много от това, че са изгорили даден мост или са загърбили дадени отношения. Понякога го правят съвсем умишлено, друг път – от нетактичност или защото са се държали твърде грубо с другия човек. Хората от зодия Овен просто не искат да се преструват, нито пък могат да се въздържат и това често им коства разриви в отношенията с другите.

Стрелец

Вие, непокорни Стрелци, също имате талант да изгаряте мостове, които обаче наистина трябва да бъдат изгорени. Вашата интуиция често ви насочва да прецените кога е назрял моментът да се оттеглите от връзки, които вече не ви носят полза. От друга страна, понякога изгаряте мостовете преждевременно. Вие решавате, че дадена ваша връзка е в толкова лошо състояние, че не ви е полезна вече, въпреки че тази връзка може да бъде поправена или съживена. Това ви прави да изглеждате безчувствени на моменти. Понякога вие изгаряте мостове, защото обичате да влизате в излишни дебати с другите, които носят разочарование, а не помирение. Съветваме ви да ремонтирате мостовете в живота си, вместо да ги изгаряте!

Скорпион

За вас, Скорпиони, е всеизвестно, че сте злопаметни и не прощавате никога чуждите грешки. Нарани ли ви някой – вие лесно и бързо го отрязвате от живота си, като преди това ще се опитате да му натриете носа, разбира се. Друг път вие изгаряте мостове, просто защото сте толкова фокусирани върху амбициите и живота си в настоящето, че тотално се отчуждавате и загърбвате старите си приятели, близки и познати, като дори се държите с тях надменно и високомерно. Понякога вие горите мостове зад гърба си, просто защото реагирате прекалено бурно или преувеличено на някакви ситуации, които би могло (и е във ваша полза) да бъдат решени мирно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
Госпожо Теодора, изгарящи мостовете повече от всичко сме и лъвовете. От страх че обичаме някой който ни е причинил болка, за да го заболи, измисляме неща като вече не ми е добре с теб, скъсваме, но имам вече друга връзка и т.н. Имаме голямо его, не смирените. Мъжете особено. Моя бивш приятел ми пишеш съобщения но до повторна среща не се стигна защото беше с голямо его. ;) Аз например съм приключила всички връзки първа. Не за да не ме боли, защото не са били за мен!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар