IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5-те най-токсични зодии

26 октомври 2022 17 30

Овенът винаги накланя везните в своя полза, Козирогът пък има чувство за превъзходство

Istock

Istock

Прекарвали ли сте някога време с някого, който ви омаловажава или се възползва от вас? Ако е така, има шанс да си имате работа с токсичен човек. Егоцентризмът, манипулацията, негативизмът, критикуването и командването са само няколко отличителни черти на токсичните хора. И чрез действията си те често могат да накарат околните да се почувстват малки и незначителни. Разбира се, всеки човек има своите моменти, в които не е в настроение и е склонен да се държи по-лошо, но има няколко зодиакални знака, при които това се случва твърде често или редовно.

Прочетете, за да разберете кои са 5-те най-токсични зодии според астролозите:

Скорпион

Скорпионите често имат репутацията на осъдителни и студени хора. Обикновено личностите от този воден знак не се притесняват да се държат по-грубо или надменно. Те гледат на живота с циничен манталитет – за тях чашата винаги е полупразна. Скорпионите са склонни да се оплакват много, често са в лошо настроение и като цяло са склонни да виждат негативите в ситуацията, а не позитивите. Освен това Скорпионите са склонни да търсят недостатъци в плановете и/или идеите на другите хора в опит да ги подтикнат към съмнение или да ги потиснат. И няма такова нещо като просто несъгласие с този знак: за Скорпионите тяхната гледна точка е магистралата, а всичко друго са криви пътечки.

Мъжете от кои зодии са коварни и отмъстителни?

Пет зодии, които ще срещнат своята любов до края на 2022 година

4 зодии, които са най-алчни и ненаситни

Водолей

Водолеят е известен като бунтаря на зодиака, което означава, че не се страхува да бъде груб с другите, ако смята, че това е наложително. Тази зодия се управлява от Уран – планетата на аутсайдерите. Затова и Водолеят не се старае да впечатлява хората около себе си. Всъщност той изглежда намира радост в разклащането на социалните норми и схващания. Освен това той обича да печели надмощие над другите – обича да дава акъл на другите, да поставя хората на мястото им и т. н. Водолеите знаят, че са умни и ще направят всичко по силите си, за да се уверят, че и вие го разбирате.

Рак

Раците са известни със своите чувствителни и емоционални личности. По принцип те могат да бъдат отлични приятели и партньори, когато показват добрата страна от същността си. Те имат обаче и една по-тъмна страна, която се опитват да държат скрита под черупката си. Докато другите знаци се изправят директно срещу проблемите си, Раците са склонни да таят злобата и да проявяват пасивна агресия. В такива моменти те са мрачни и хапливи като поведение. И ако си мислите, че можете да ги извадите лесно от това настроение, помислете отново. Проблемът на всички Раци е склонността им да играят ролята на жертвата във всяка една, по-конфликтна ситуация.

Козирог

Известни като решителни и практични, Козирозите са една от най-трудолюбивите зодии. Въпреки това, те стават емоционално студени, когато нещата не вървят според техните планове. Този амбициозен знак не се страхува да впрегне силите си и да накара своите опоненти да се чувстват незначителни. Козирогът може да бъде брутален и да ви покоси с думите си, ако се почувства предизвикан. Така че, ако правите нещо неправилно, Козирозите ще ви уведомят. Тяхното доста голямо чувство за превъзходство може да доведе до твърде взискателното им поведение и неспособността им да признават грешките си.

Овен

Смел, нахален и буен – няма да ви е скучно, когато сте около Овен. Купонът обаче може доста да се влоши, ако този знак усети конкуренция. Овните се гордеят, че са най-добрите във всичко, което правят. Управляван от Марс, този бурен огнен знак може да бъде бърз с грубите думи, но бавно се извинява, когато обиди другите. Овните очакват безкрайно обожание от приятели, любовници и членове на семейството. Това означава, че не им е чуждо да се хвалят, да говорят за себе си и да се държат като господари. Без значение в каква ситуация се намират, Овните искат везните винаги да са наклонени в тяхна полза.

За още за зодиите, дневни, седмични, месечни и годишни хороскопи – следвайте ни в Instagram и страницата на Tialoto.bg във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Станко ( преди 1 година )
Щото това са глупости и всичко е до човека, има нещо вярно в изброените факти, но не е на 100 % . Аз съм скорпион и никога, никого не осъждам и не критикувам за идеите му, дори напротив, изброените лоши черти на тези зодии са относителни .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 1 година )
Хаха защо близнаците не са споменати при положение, че точно те са най-прикрити и злобни. Завиждат на кадърни, уравновесени, щастливи и начетени с богата обща култура хора. Техните намерения не са чисти, винаги кроят планове за конфликти и създаване на напрежение. Лъжат много.Факт!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар