IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трите най-честни зодии, на които винаги можете да се доверите

12 ноември 2022 19 30

Определено можете да поверите всичките си тайни на тях

Снимка: Istock

Повечето хора лъжат от време на време – за да избегнат нараняването на чувствата на другите, за да скрият неудобни факти за себе си или дори за да получат някакво предимство. Но някои от нас просто не могат да понесат подобно поведение, водени от мотото: „По-добре горчивата истина, отколкото сладката лъжа“. И според астролозите този подход към живота е особено актуален за трима представители на зодиакалния кръг.

Както казва астрологът Ейнджъл Дон, „Честността е отражение на отвореността към света и преди всичко уважението към истината. Всички знаци на зодиака са способни да бъдат честни, но някои от тях имат определени черти и ограничения, които ги затрудняват да бъдат откровени в конфликтни ситуации“.

На кои зодии можете да имате доверие?

Овен

Овенът се впуска във всеки бизнес с главата напред. Според Ейнджъл Дон това важи и за начина му на общуване. „Овенът се управлява от Марс, така че този ориентиран към действията, доста агресивен знак, не е склонен да държи устата си затворена и да бяга от конфронтация“, казва тя. „Той е свикнал да бъде възможно най-директен и честен за чувствата си, което може да е неудобно за хората около него.

Ако сте Овен и сте забелязали това поведение у себе си, тогава трябва да се научите да си правите почивка – 5, 10, 30 минути – преди да изразите в лицето на някого всичко, което мислите за него. През това време степента на вашите емоции ще намалее и може би ще преразгледате отношението си към ситуацията.

Лъв

Лъвовете имат склонността да драматизират и да изхвърлят върху другите всичко, което са натрупали в себе си. Без излишно мислене и забавяне. Лъвът е този, който ще ви каже, че избраният стил на обличане ви прави пълни или имате магданоз между зъбите. Но не защото иска умишлено да ви обиди. Той има съвсем други мотиви.

Факт е, че Лъвът винаги се стреми да стане лидер, да потвърди своя авторитет. И според него най-добрата стратегия за спечелване на всеобщо доверие и уважение е пълната искреност. „По този начин Лъвът просто не може да си позволи да бъде заклеймен като лъжец“, обяснява астрологът.

Стрелец

Ако имате нужда някой да ви каже суровата истина – без разкрасяване, обърнете се към Стрелец. Според астролога именно тази зодия е известна с това, че предпочита да „мисли на глас“ – щом му хрумне някаква мисъл, веднага я изрича. Така че можете да сте сигурни в искреността на думите му.

Стрелецът се управлява от Юпитер, който се свързва с етиката, философията, правото и висшето образование. „Стрелецът постоянно бърза някъде надалеч в преследване на истината“, добавя експертът. „При условие, че неговата управляваща планета е астрологично благоприятна, търсенето на истината, разширяването на хоризонтите и отвореността към света стават силни черти на неговия характер.“

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

anonimen ( преди 1 година )
za lavovetee verno maski momceta nigoga nema da predata osobeno hora koito obichat no da badat istinki tova eee
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар