IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

14 ноември 2022 17 30

Астрологична прогноза за периода 14 – 20 ноември

IStockphoto

IStockphoto

Хороскоп за седмицата е нова порция астрология, която ви предлагаме всеки понеделник. Тя е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 14 – 20 ноември. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Неволно и без да ви забележат може да чуете разговор, в който ви обсъждат не съвсем ласкаво. Не бързайте да реагирате, за да не ви въвлекат в умишлено създадена интрига. В процеса на изпълнение на обичайните си задължения ще попаднете на полезна информация, която не сте търсили умишлено. Тя ще промени гледната ви точка за някои обективни факти и ще ви подскаже как да се възползвате от тях. Осигурете си малко лично време, в което ще можете да проанализирате направеното до момента, да направите съответните заключения и да формулирате следващите цели.

Телец

Опитайте се да преодолеете страховете си, да забравите неуспехите от миналото и да разчупите рутината. Създаването на нов контакт или възстановяване на отдавна прекъсната връзка със стар приятел, колега, ще създаде предпоставки за завършване на определен цикъл от дейности и оформяне началото на нови. Неприятностите или разногласията ще са с по-възрастен, по-опитен или намиращ се на по-високо ниво в йерархията човек. Овладейте емоциите и не си изпускайте нервите. Успеете ли да го направите, съвсем скоро ще получите одобрение и подкрепа за осъществяване на замислите си.

Близнаци

Контактите ще са интензивни. Част от срещите ще са непредвидени, но пък с тенденция за създаване на дълготрайно делово сътрудничество. Постарайте се в процеса на работа да усвоявате нови знания или поне да освежавате и надграждате вече придобитите. Набавената в този период допълнителна информация съвсем скоро ще ви помогне да подобрите материалното си състояние. Непредвидени фактори ще предизвикат промени, засягащи личните ви отношения.

Рак

Разпределете силите и ресурсите си така, че да можете да действате с равномерно темпо. Постарайте се да си създадете спокойна атмосфера, не се замесвайте в спорове и разправии, източник на отрицателни емоции и раздразнителност. Бъдете особено внимателни по време на пътуване, още повече ако попаднете на трафик или аварийна ситуация на пътя. Освободете се от факторите, пречещи на напредъка ви. Източник на напрежение ще бъдат личните и семейни отношения. Въздържайте се от импулсивни решения с непредвидими последствия, сочи новият хороскоп за зодията.

Лъв

Период на завършек, набиране на инерция, обмисляне на следващия старт. Няма да ви навреди, ако проявите инициатива, стига да го направите обмислено, самокритично, проницателно. Съобразявайте изказванията с характера на събеседниците си. Не е във ваш интерес да навлизате в територията на влиятелни личности, от чиято подкрепа в някакъв момент ще имате нужда. Започвайте всеки един от дните си с ясен график и го следвайте точно доколкото е възможно. Хаотичните действия са предпоставка за материални загуби. Добре обмислените пък, ще ви позволят да създадете устойчив фундамент за дългосрочните си намерения и едновременно с това да елиминирате от ежедневието си хората, с които отдавна не общувате пълноценно.

Трите най-честни зодии, на които винаги можете да се доверите

Зодии и коли: Какъв шофьор сте според астрологичния ви знак?

Кога сте длъжни да се влюбите въз основа на вашата зодия?

Дева

Почти непрекъснато ще се налага да приемате допълнителни задължения. Енергетиката ви е стабилна и що се отнася лично до вас, ще се справите. Източник на спънките ще са външни фактори, които ще се появят изненадващо и не е имало как да предвидите. Ще засягат предимно дългосрочните ви проекти, но ще имате възможност да ги прекратите за известно време, да обмислите ситуацията, да се ориентирате към въвеждане на нови методи на работа. Ще ви е нужна пълноценна почивка, а най-доброто място за нея ще е в семейния кръг. Близките са онези, които ще ви окуражат или утешат, когато се налага.

Везни

Стремежът ви да получите всичко „тук и сега“, за съжаление, е непостижим. Ще се наложи да се съобразите с естествения ход на събитията, да се придържате към максимата: „всяко нещо – с времето си“. Бавно, но устойчиво ще преодолеете част от тормозещите ви към момента неприятности. Проявете активност, ако се стремите към промени в професионалната сфера или бизнеса. Както знаете, проблемът на давещите се е в ръцете на самите давещи се. Не очаквайте някой да взима важните решения вместо вас, защото най-вероятно няма да ви устройват. Нужна е самостоятелност, за да си осигурите напредък, макар и по-бавен, отколкото би ви се искало, показва хороскопът на Петя Георгиева.

Скорпион

Събитията ще са динамични и на моменти не особено ясни. Не би ви навредило да се доверите на присъщата си проницателност. Ще ви подскаже как да се справите с огромния обем информация, който ще се налага да анализирате, как да подходите критично и рационално към повечето въпроси, на които се натъквате в процеса на работа. Отделно от това ще можете да разширите влиянието си, да излезете от рамките на обичайното си обкръжение и задължения. Заемайки се с непрактикувани към момента и непознати занимания ще навлезете в нови социални кръгове. Не е изключено да се наложи да предприемете непредвидено пътуване или пък да промените условията по част от съществуващите договори. Действайте решително и прагматично.

Стрелец

Навлизането на Венера, а след нея и на Меркурий във вашия знак, задължително ще се отрази на динамичния ви стереотип. Откажете се от грандиозните планове. Придържайте се към равномерно и щадящо силите ви темпо, което ще ви осигури стабилен и достатъчен напредък. Може да не постигнете всичко, което сте си поставили за цел, но пък и няма да претърпите никакви загуби. Обстановката на работното място ще е спокойна и ще създава благоприятни предпоставки за работа с документи, усвояване на нови знания, подобряване на уменията. Ще си осигурите привърженици, подкрепящи оригиналните ви хрумвания, с реализацията на които възнамерявате да се заемете.

Козирог

Интересът към вас или по-точно към професионалните ви умения ще е висок и отчетлив, според новия хороскоп. Ако обмисляте промяна на работата, участие в допълнителен екип за реализация на краткосрочен проект, включване в различни групи по интереси, със сигурност ще осъществите намеренията си. В процеса на изпълнението им е вероятно да приложите и лидерските си умения, особено ако става дума за проекти, с които сте се заели в началото на есента. Успехите ви ще привлекат вниманието, но по отношение на новите контакти е желателно да сте предпазливи. Част от хората, опитващи да се сближат с вас, ще го правят с цел лична изгода.

Водолей

Изобщо няма да можете да се оплачете от скука през следващите дни, не стоят така нещата с умората. Непрекъснато някой ще има нужда от вас – децата, роднините, приятелите, колегите… И втурвайки се да услужите със сигурност ще изостанете с изпълнението на собствените си задачи и няма да ви остане време за почивка. На всичкото отгоре ще получите поредица интригуващи предложения за професионални изяви, участие в инициативи за обмяна на опит и обучение, оферти за празнични партита, което допълнително ще повиши напрежението. Започнете с най-важното, погасете задълженията си от всякакъв характер. Направите ли го, ще си осигурите достатъчно сили и крачка по крачка, ще се справите с всичко останало.

Риби

Предстоят промени. Част от тях обмисляте и сте готови от доста време, а други ще са неочаквани, но с положителни последствия. В случай, че сте положили нужните усилия за промяна на местоживеенето си, уреждане на въпроси, свързани с недвижими имоти, разпределение на наследство, взимане на важни решения по семейни въпроси, то ще стигнете до финалната права. Що се отнася до заниманията по издирване на информация, уреждане на юридически въпроси, изискване на документи от официални инстанции и държавната администрация, с тях ще се справите буквално „в движение“, стига да осъзнаете, че е настъпил подходящият момент и да реагирате светкавично. Не е изключено много близки роднини да ви помолят за финансова помощ. Преценете обективно доколко можете да им имате доверие, преди да дадете пари назаем.

За още новини от света на астрологията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари