IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кога сте длъжни да се влюбите въз основа на вашата зодия?

30 октомври 2022 19 30

Внимавайте да не изпуснете точния момент!

Istock

Istock

Любовта е онзи вид преживяване, което предизвиква куп от объркани, кипящи и дори измамни емоции. Що се отнася до романтиката, хората често се обръщат към звездите за напътствия, съвети или надежда за едно по-щастливо, споделено бъдеще. Астролозите предлагат някои бегли съвети за това кога всеки зодиакален знак е длъжен да свали гарда и да се отдаде на преживяването „любов“.

А ето и повече по темата:

Овен (21 март – 19 април)

Вие сте много нетърпеливи, но това е само защото искате да постигнете толкова много неща в живота, а и не обичате да се въздържате. Винаги сте безмилостно амбициозни и не ви пука какво ще кажат другите за това, което правите. Ето защо често се влюбвате, точно когато... не е най-подходящият момент или не в правилния човек. Сякаш се чувствате длъжни да се борите за тази трудна любов!

Телец (20 април – 21 май)

Прагматизъм е другото име на Телеца. Хората от този знак се влюбват трудно, макар да е дълбоко и силно. За другите може да бъде предизвикателство да спечелят любовта на Телеца, защото той, за разлика от Овена, не се влюбва в неудобния момент, нито пък в неподходящия човек. Телците винаги гледат изборът им да е правилен и да е в унисон с живота и амбициите им. Когато всичко изглежда наред, те се чувстват длъжни „да се предадат“ на любовта.

Мъжете от кои зодии са коварни и отмъстителни?

Пет зодии, които ще срещнат своята любов до края на 2022 година

4 зодии, които са най-алчни и ненаситни

Близнаци (22 май – 21 юни)

Близнаците кипят от енергия. Те са неспокойни и прибързани и често искат да видят толкова много места, да направят толкова много неща и да срещнат толкова много хора, че се изгубват по пътя. Тяхната енергия е толкова силна, че за повечето хора е трудна за овладяване. Ето защо Близнаците са длъжни да се влюбят, когато срещнат онзи човек, чиито енергийни нива съвпадат с техните.

Рак (22 юни – 22 юли)

Вие сте много срамежливо и деликатно създание. Обикновено не обичате да излизате от своята черупка, където се чувствате най-защитени. Вие често избягвате любовта, за да можете да се предпазите от всяка потенциална болка или тъга, която други хора могат да ви причинят. Но ще достигнете определена възраст, в която просто ще осъзнаете, че сте готови да се оставите да бъдете уязвими. Това е моментът, в който сте длъжни непременно да се влюбите в някого.

Лъв (23 юли – 22 август)

Няма спор, че вие обичате да сте център на внимание. Като истински Лъв вие сте горд, наперен и бляскав. Затова в младите си години не искате да се установявате само с един човек. Въпреки това, когато достигнете определена възраст и купоните започнат да ви уморяват, ще осъзнаете, че искате да намерите удовлетворение в това да бъдете верни и лоялни само на един човек. Длъжни сте да го направите в името на щастието си!

Дева (23 август – 22 септември)

Щом сте Дева, значи вие сте много голям перфекционист и не се задоволявате с посредствеността в каквото и да е. Ето защо вие можете да се влюбите само в човек, който е в състояние да покрие всички точки от вашия дълъг списък и то с определено качество. Искате някой, който действително е способен да отговаря на вашите неразумно високи стандарти. Ако срещнете такъв човек – длъжни сте да се влюбите в него!

Везни (23 септември – 22 октомври)

Вие сравнително лесно се влюбвате, особено ако човекът отсреща ви глези и ви ухажва по правилния начин. Вие просто искате да сте с някого, който наистина ще се грижи за вас като за малко дете. Везните имат нужда от партньор, който да им е винаги на разположение, който да им е гръб, мотиватор и опора. Ако срещнете такъв човек – длъжни сте да се влюбите!

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Вие сте малко странни, но пък сте уникални. Като Скорпион сте свикнали хората по-скоро да ви намират за хладни, мрачни и непоследователни. И затова е напълно логично да сте длъжни да се влюбите в някого, който всъщност ще ви накара да се почувствате разбрани, приемани и харесвани, без каквито и да е условности.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Вие сте дълбоко интроспективна и рефлективна личност. При положение, че сте Стрелец, има много неща за вас, които наистина трябва да откриете. И затова сте длъжни да се влюбите в момента, в който срещнете някого, който ви кара да сте сигурни кой сте и какво искате от живота и любовта.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Вие нямате много време за любов. Имате твърде много мечти и цели. Има толкова много неща, които искате да свършите в живота, а любовта само би ви забавила или разсеяла. Но след като почувствате, че най-накрая сте постигнали мечтания успех, след като откриете тази стабилност в живота, от която имате нужда – тогава сте длъжни да се влюбите в някого, защото най-накрая ще сте готови за това.

Водолей (21 януари – 18 февруари)

Честно казано, доста е непредвидимо кога един Водолей може да се влюби – той е най-странният и независим знак. Хората от тази зодия често не обичат да се установяват в сериозна връзка. Те винаги действат по собствено желание и против статуквото. Когато всички негови връстници започнат да се женят, обикновено Водолеят вече се развежда. Когато на всички приятели децата вече са пораснали, Водолеят се сдобива с бебе и др. Тоест, длъжни сте да се влюбите, когато всички най-малко го очакват от вас.

Риби (19 февруари – 20 март)

Със сигурност ще се влюбите, когато срещнете този човек, на чиято сила ще можете да разчитате. Имате много крехка и уязвима личност и би било глупаво от ваша страна да го отричате. Като Риби, вие сте много емоционални и сте склонни да оставяте емоциите си да пречат на другите ви качества. Така че сте длъжни да се влюбите в някого, който всъщност ще бъде достатъчно силен и за двама ви.

За още за зодиите, дневни, седмични, месечни и годишни хороскопи – следвайте ни в Instagram и страницата на Tialoto.bg във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари