IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 ноември

15 ноември 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Задълженията ви ще са в рамките на обичайното и може би точно затова няма да сте особено концентрирани спрямо тях. Постарайте се да не стигате до ирационални действия, които едва ли ще са фатални, но ще отнемат време, ако се наложи да правите корекции.

Телец

Подхождайте към нови дейности, само ако се чувствате добре подготвени. Установите ли, че не си представяте какъв трябва да е крайният резултат, значи ви липсва съществена информация и трябва своевременно да си я набавите.

Близнаци

Изразходвайте ресурсите, включително собствените си сили, икономично. Колкото и да сте добронамерени, дружелюбни, не е желателно да се грижите за чужди интереси, пренебрегвайки своите. В случай, че все пак решите да го направите, не чакайте благодарност.

Рак

Не е изключено да изпитате трудности с концентрацията. Мислите ви непрекъснато да се лутат от една тема към друга. Подобно състояние ще ви създаде усещане за несигурност и неудовлетвореност. Позволявайте си кратки почивки през равни интервали от време, през които ще можете да прегледате набързо свършеното до момента и да се убедите, че сте „на прав път“.

Лъв

За някои чисто практически дейности ще ви е нужно съдействие. Осигурете си помощник предварително, за да сте сигурни, че е човек, с когото бързо влизате в синхрон. Случайният подбор може да ви изнерви или най-малкото да забави изпълнението на задачата, която сте си поставили.

Дева

Ще имате нужда от труднодостъпна информация, за да вземете важно решение от личен характер. Интуицията ще ви подскаже от кого можете да получите по-голямата част от данните. За изграждане на правилна тактика ще ви помогне доказаният успешен опит, а не публикациите в социалните мрежи.

Везни

Куп интересни новини ще научите днес, но не всички ще са от най-приятните. Ще си направите услуга, ако не ги коментирате и повече слушате, отколкото говорите. След като осмислите задълбочено цялата получена информация, ще стигнете до заключения, от които лично да се възползвате.

Скорпион

Наблюдателни сте и ще забележите както положителните изяви на хората около себе си, така и минималните им грешки. Ако сте си наумили да говорите онова, което мислите, то ограничете се само с „добрата“ половина – похвалете онези, които заслужават, без да атакувате с яростни критики онези, които не са били особено старателни.

Стрелец

Без значение от сложността на задачите си, ще се натъквате на „подводни камъни“, по-често, отколкото сте си представяли. Бъдете предпазливи и не се доверявайте на хора, които не са доказали, че го заслужават. Ако се налага да подписвате важни документи с дългосрочно действие, прочетете ги подробно и няколко пъти.

Козирог

Недоразуменията ще са свързани с пари или материални ценности. Интересното е, че те може дори да не са ваши, но вие да изиграете ролята на „гръмоотвод“. Преценявайте внимателно обстоятелствата, в които попадате, за да не ви въвлекат в междуличностна интрига.

Водолей

Залог за успех е умението ви да реагирате гъвкаво и с въображение. Ще постигнете много по-добри резултати, ако обедините и направлявате хората, с които работите, отколкото ако директно се опитвате да ги командвате. Спомнете си винаги актуалното твърдение, че „блага дума железни врати отваря“.

Риби

Дружелюбното отношение на околните ще ви ентусиазира и неусетно дори за самите себе си ще постигнете идеален баланс между мислите и чувствата си. Изразявайте искрено и едните, и другите. Ако от известно време отлагате труден разговор, който ви плаши, то сега бихте могли да го проведете без особени усилия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари