IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 ноември

18 ноември 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Kymaka 28, Pexels

Снимка: Kymaka 28, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Въздържайте се от скъпи, дългосрочни инвестиции. Обстановката на обществено и социално ниво е динамична и е много вероятно да претърпите загуби.

Телец

Ако очаквате получаване на пратка, доставка, важна информация, подгответе се психически, че е много вероятно да закъснеят. Подобна е ситуацията и ако сте набелязали пътуване. Дори да е на близко разстояние, ще ви е нужно повече от обичайното време, за да го изминете.

Близнаци

Изненадваща битова авария у дома може да ви завари неподготвени. Най-вероятно ще е свързана с водопровода или канализацията. Ако нямате необходимите умения, за да се справите самостоятелно, не се заемайте. Само ще усложните повредата.

Рак

Проверявайте старателно срока на годност на продуктите и лекарствата, които възнамерявате да ползвате. Съществуват предпоставки за хранително отравяне или алергична реакция с въздействие върху кожата.

Лъв

Настроението ви е нестабилно, а мислите ви витаят. Опитайте се да отложите уговорките, свързани с финанси и материални ценности. Абсурдно по същността си недоразумение може да причини сериозни загуби.

Дева

Преживявания няма да липсват, но преценката ви за тях може да се окаже противоречива. Да възприемете като незначителни някои наистина съществени случки или пък да преувеличите с пъти значението на съвсем несъществени. Изобщо, възприятието ви за обективната действителност ще се ограничава само до черното и бялото, което не би могло да се нарече обещаващо.

Везни

Погледите твърде често ще са отправени към вас. От една страна, това е удобна възможност да покажете на какво сте способни. От друга, ако прекалите с амбициите или претенциите, може и да не получите подкрепата, на която се надявате. Колкото сте по-предсказуеми в действията си, толкова повече симпатии ще привлечете на своя страна.

Скорпион

Почти светкавично ще се завихрите във водовъртежа на събитията, независимо дали сте готови и дали го искате. Доверете се на инстинкта си за самосъхранение. Ще ви подскаже как да избегнете възможността да ви въвлекат в интрига с цел да ви манипулират.

Стрелец

Новите контакти ще са интригуващи и предразполагащи. Хора, с които сте се запознали съвсем наскоро, ще покажат недвусмислен интерес към вас къде с мили комплименти, къде с очевиден флирт. Не бързайте да скъсявате дистанцията и в никакъв случай не навлизайте в чужда територия.

Козирог

Не е желателно да говорите за постиженията си, особено пред хора, които не разполагат с вашите доходи или не са постигнали вашите успехи. Ще се натъкнете на две от най-отвратителните човешки качества – алчност и злоба. Не само няма да ви се зарадват и да ви похвалят, а напротив, ще разпространят долнопробни клюки, целящи да ви дискредитират.

Водолей

Лека склонност към авантюризъм може да се окаже мощен стимул за всичките ви инициативи. Да си организирате предпочитано забавление, за което отдавна мечтаете, но не сте разполагали с подходяща възможност не е лошо, стига да не го направите за сметка на цялостния бюджет, предназначен да обезпечи необходимостите ви до края на месеца.

Риби

Една от сложните ви задачи ще бъде да си създадете оптимална лична организация. Разсеяност, мечтателност, а и липса на ентусиазъм за работа ще са факторите, влошаващи резултатите ви. Ориентирайте се към обичайните рутинни задължения, за да предотвратите възможността за допускане на сериозна грешка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари