IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Годишен хороскоп 2023 – какво да очаквате?

2 януари 2023 19 30

Вижте астрологичната прогноза по зодии на Петя Георгиева

IStockphoto

IStockphoto

Годишен хороскоп 2023 показва какво да очаква всеки от нас в следващите месеци. След като си отпочинахме малко, е време да се пренастроим отново на работна вълна и да разберем какво ни предстои през новата година според знака, под който сме родени.

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Специалистите в тази сфера виждат тези аспекти и ги анализират. Ето какво показва прогнозата на астролога Петя Георгиева за 2023 г.

Годишен хороскоп 2023 – какво предстои за всеки знак от зодиака?

Овен

Не се отказвайте от започнатото. Първоначално леко намалете темпото. Преди да се ориентирате към нещо ново, проучете възможностите и чак тогава действайте.

Ще разполагате с достатъчно удобни варианти за изява, стига да разпределите правилно приоритетите и да не разпилявате силите си в дреболии, които само ще ви връщат назад. Дефинирайте целите си за колкото искате дълъг период, дори няколко години, но разпределете оптимално етапите на изпълнението им.

Според вашия годишен хороскоп, е добре да обмисляте разумно скъпите и дългосрочни инвестиции. Съществуват предпоставки за сериозни загуби. Подходящи сфери за такива вложения са недвижимите имоти и образованието.

Особено що се отнася до образованието, срокът на изкупуване на вложенията ви ще е по-кратък, отколкото сте предвидили, съветва Петя Георгиева и допълва, че е добре да стабилизирате позициите и авторитета си.

Телец

Успехите ще се дължат на положените от вас усилия. Те ще са впечатляващи, но е във ваш интерес да не говорите за тях. Колкото по-малко привличате вниманието, толкова по-малко врагове и конкуренти ще се налага да отстранявате от пътя си. Постиженията ви във всички сфери ще са или свързани помежду си, или следствие едно от друго. Например професионалният напредък ще създаде допълнителни условия за активизиране на публичните ви изяви, сочи хороскоп 2023.

Високите приходи ще дойдат предимно от новите проекти или от промяна на професионалния ви статус при това подчертано в първата половина на годината. В този период не е изключено и разходите ви да се повишат във връзка с подобряване на жилищните условия или увеличаване броя на членовете от семейството.

Астрологът посочва, че вие принципно сте традиционалисти и домошари, но през 2023-а ще разполагате с възможности за пътешествия, при това с подходяща компания и ще е повече от неразумно, ако не се възползвате от тях.

Близнаци

Контактите ще са твърде интензивни през първите няколко месеца на годината. Интересното е, че ще са предимно на международно ниво, ще са свързани с чести пътувания и може да се окажат убедителна причина за усвояване на нов или на още един чужд език, ако вече си служите с един. С течение на времето инерцията на Близнаците ще започне да намалява и през втората половина на годината бизнесът и професионалните ангажименти ще отстъпят място на семейството и развлеченията.

Петя Георгиева разкрива, че нерядко ще попадате в сложни ситуации и основното условие да се справите с тях, е да запазите присъствие на духа. Следвайте максимата, че емоциите са лош съветник.

Рак

Вашият годишен хороскоп 2023 показва, че ви трябва малко повече смелост и доза инициатива. С тях бихте могли да превърнете хобито си в източник на приходи. От вас зависи да развиете собствен бизнес, правейки нещо, което ви харесва и то още през първата половина на годината. До края на юни финансовото ви положение ще е сравнително стабилно, пише Петя Георгиева. След това ще има периоди на спадове и възходи и ако се научите да приемате неуспехите като нещо естествено, ще се справите със затрудненията.

Според астрологичната прогноза, ще се увеличи броят на новите семейства, в които участват представители на вашия знак или на тези, които ще станат родители. Ако обаче семейният ви живот преминава през кризисен етап, не бързайте да се разделяте и развеждате. Съвсем скоро ще установите, че решението ви е било прибързано, погрешно и напълно излишно, съветва астрологът.

Китайски хороскоп 2023: Какво да очаква всеки знак? (1 част)

Китайски хороскоп 2023: Какво да очаква всеки знак? (2 част)

Китайски хороскоп – какво да очакваме от годината на Водния заек?

астрология, зодии

IStock

Лъв

Основните тревоги и преживявания ще са свързани с бизнеса и професионалните ви изяви. Дори в началото на годината да ви се стори, че условията, при които работите са неудовлетворителни, не бързайте да търсите нова работа. През втората половина на годината ситуацията драстично ще се промени и то в предпочитаната от вас посока, показва вашият годишен хороскоп.

Решенията тип „джаста-праста“ ще се окажат повече от вредни и ще ви върнат „в първи клас“. Действайте обмислено, целенасочено и отчитайки обективната обстановка, ако не искате да загубите не само работата и позициите си, но и други финансови и материални придобивки. Според Петя Георгиева, трябва да мислите за последствията двупосочно: как ще се отразят в перспектива не само на вас, но и на близките ви.

Дева

Първо правило, с което е желателно да започнете 2023-а година, е да не навлизате в чужда територия и да не се окичвате с лаврите на другите. Нарушите ли го, ще преживеете отново някои неприятности от миналото, които все още даже не сте успели да забравите. Поставите ли си постижими и реални цели, придържате ли се към правилата, преценявате ли обективно личните си възможности, то бъдете сигурни, успехът ви е „в кърпа вързан“, сочи прогнозата за Девите.

Занимавайте се само с дейности, лишени от какъвто и да било риск. Вашият годишен хороскоп 2023 показва да не взимате заеми и бързи кредити, ако не сте наистина притиснати от обстоятелствата да го направите. Дългът ви ще започне да расте с шеметна скорост като втасало тесто. През втората половина на годината е възможно да получите приходи от наследство, рента или инвестиции, направени в предишни периоди. За да избегнете неприятни срещи с държавната администрация, спазвайте правилата. В края на годината са възможни тревоги в семейството, посочва астрологът.

Везни

Организирайте ежедневието си така, че да си осигурите постоянна „доза“ приятни преживявания, колкото и да е малка. Ще се наложи да се справите с поредица любовни или финансови проблеми, но те не биха ви затруднили, ако ги приемете без излишен драматизъм. Не е препоръчително да взимате кредити, най-вече ипотечни, през първата половина от годината. Ако вече имате финансови задължения, постарайте се да ги погасите, преди да оформите нови.

През втората половина от годината е вероятно да смените работата си с по-интересна и по-доходна, ако имате такива намерения. Според хороскопа ви за годината, тогава ще разширите и сферата си на влияние както в професионален, така и в личен план. Започвайки нова романтична връзка, Везните не бива да бързат със скъсяване на дистанцията, стигане до интимност и оформяне на отношенията юридически, за да не сгрешат.

Скорпион

Началото на 2023 година ще е наситено с непредвидени, но твърде интригуващи преживявания. Много е вероятно да получите непредвидени финансови постъпления, а дали ще увеличите приходите си зависи от начина, по който управлявате наличностите. Според Петя Георгиева, през втората половина на годината напрежението леко ще се повишава.

Ще попадате в конфликтни ситуации както у дома, така и на работното място, че и на улицата. Скорпиони, близките може да ви разочароват с отношението си към финансите и даже към собствения им живот, а колегите – с некоректното си поведение. Окуражаващото е, че дори да се наложи да отстъпите, скоро ще възстановите позициите си.

Стрелец

Постарайте се да се придържате към първоначалните си планове и да не ги променяте в последната секунда. Формулирайте ясно задачите си още в началото на годината и подгответе грижливо изпълнението им. Ако се наложи да работите по-дълго, по-старателно или да вложите усилия, за да научите нещо ново, то направете го без никакви уговорки и без да се съмнявате в себе си.

Според годишния ви хороскоп 2023, през първите месеци ще пътувате по-често, контактите ще са увлекателни, приходите ви ще са стабилни и е възможно да смените жилището си. През пролетта промените ще засегнат професионалния статус на Стрелците. Ще се натъкнете на затруднения и за да се справите с тях, ще се наложи да създадете собствен екип. Проявите ли решителност, ще реализирате целите си по-бързо, отколкото можете да си представите. Астрологът съветва да избягвате дългосрочните инвестиции и да не се заемате с изпълнението на продължителни проекти. Резултатите ще се разминат с очакванията ви.

Козирог

Настъпи очакваният момент, в който „да хванете бика за рогата“, Козирози! Набележете основните желания и започнете да ги реализирате внимателно, сдържано и без излишен шум. Намалете разходите. Не отказвайте помощ, но и не се превръщайте в изпълнители на чужди замисли.

Вашият годишен хороскоп 2023 показва, че до края на април са възможни леки неприятности на работното място. Те могат да ви подтикнат към търсене на нова работа, но ако не сте напълно убедени, че е нужно, по-добре не напускайте. На новото място, ако предположим, че успеете да намерите, ще се окаже, че сте се вкарали в схемата „от трън, та на глог, че е по-висок“. През втората половина на годината не само ще подобрите професионалните условия, но е възможно и да се преместите в друга държава. Що се отнася до личния живот, то в социалните мрежи можете да използвате статуса: „сложно е“, независимо дали сте семейни или не.

Водолей

Тъй като сте оригинални и инициативни, то още в самото начало на годината ще попаднете във водовъртежа на събитията. Каквото и да сте намислили, ще го направите, стига във всеки момент да се занимавате само с една дейност без значение дали става дума за любов, обучение, бизнес или пари. Придържайте се към доказаната мъдрост, че „който седи на два стола, пада на земята“. Ще се налага да избирате, да правите корекции на целите и начините, да размествате приоритетите, но пък ще постигате сравнително лесни успехи. Във ваш интерес е да не говорите за тях и да не привличате вниманието.

Хороскоп 2023 показва, че преодолявайки професионалните проблеми, ще подобрите финансовото си състояние. Следвайте логиката, контролирайте емоциите си и ще намерите най-лесния начин за елиминиране на препятствията. С много пътешествия ще запомните годината, с много нови хора ще се пресекат пътищата ви, но ако все още не сте семейни, не бързайте да се обвързвате. Това пише Петя Георгиева в своята астрологична прогноза.

Риби

Навлизането на Сатурн във вашия знак ще повиши мотивацията ви, а оттам и ефективността. По-спокоен ритъм на работа ще можете да си позволите в края на пролетта и в края на лятото. През останалата част от годината почти непрекъснато ще се налага да действате „на бързи обороти“ с умерен консерватизъм и стремейки се към синхрон с останалите участници в процесите.

Обстоятелствата ще ви подскажат, че ако не промените някои черти на собствения си характер, то няма как да напреднете, защото ще е все едно, че сами сте си сложили окови на краката и се опитвате да тичате. По друг начин казано, работете върху себе си, вместо да „слагате прът в колелата на успеха“, към който се стремите. Нищо няма да е такова, каквото е било, вие – също. Житейската позиция на Рибите, според годишния хороскоп, би могла да се опише само с една дума – умереност. Финансовите им приходи ще са без промяна, но достатъчни. Според астролога, на работното място напредъкът ви, ако има такъв, ще е пряко свързан с положените усилия. Все пак трябва да разчитате на себе си, а не на случайни чудеса.

В края на 2023 година промените, които сте си набелязали ще се случат, но отново плавно, без катаклизми и особени усилия.

За още годишни прогнози и други новини от света на астрологията и звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари